TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

ISKUSTVA

Rezultati primene preparata Fohow

Ivanka 35 godina, Beograd

Poštovani, pišem vam tri primera primene preparata mojih najbližih članova porodice. Preparate smo pili po savetu naše genijalne doktorke koja nam je i preporučila preparate.

 Zbog očiglednih fantastičnih rezultata iz najbliže okoline počela sam da pijem eliksir Kordiceps Fohow iz preventivnih razloga. Totalno neočekivano, prvi put za 20 godina, nisam imala menstrualne bolove. Moj muž je primetio da nisam imala ni PMS i da mi nije kupio nijednu čokoladu.

 Moja mama koja ima 55 godina, sa dijagnozom helikobakterije je u subotu počela da pije eliksir Kordiceps Fohow i to: ujutru 2ml, uveče 4ml. U četvrtak, to jest posle 5 dana i samo jednog popijenog flakona, test je pokazao da više nema helikobakteriju.   Moja ćerkica  ima tri i po godine je imala temperaturu 39◦C i respiratornu infekciju izazvanu streptokokama i stafilokokama, popila je 2ml eliksira Kordiceps Fohow i temeratura je nestala za 20 minuta ! Bez ikakve upotrebe antibiotika i samo jedne bočice eliksira, 1ml preko noći od 3h do 5h, 2ml uveče na kontrolnom pregledu bila je potpuno zdrava.

Dodatno, moja sestra 30 godina i brat 23 godine , su na prvi simptom prehlade i bolova u mišićima nepoznatog porekla, počeli da piju eliksir  Kordiceps Fohow i bolest se nije razvila, nastavili su sa svojim poslovima i studiranjem bez ijednog izgubljenog dana.

Hvala Vama, Hvala doktorki i Hvala Bogu! : )

Strahinja 6 godina, Beograd

Otežana komunikacija, dispazični govor. Posle uzimanja ½ kapsule Linčži dete je potpuno tečno progovorilo I normalno komunicira. Preparate kompanije FOHOW nam je preporučila naša saradnica pedijatar. Roditelji su u šoku.

Borislav, Novi Sad

Infekcija oka kod deteta. Mesecima je bezuspešno lečio hronični konjuktivitis. Posle ukapavanja eliksira Kordiceps Fohow u oko za samo dva dana infekcija je sanirana.

Milanović Marko, 4 godine

Posle druge godine života smo primetili kod Marka da jako slabo priča i bio je jako agresivan i hiperaktivan, od reči je sve bilo neću i ne, ne.
Počeli smo dolaziti na terapije kod Anabele i koristili smo preparate: eliksir Kordiceps Fohow, kapsule Linčži, pastu Roza, kapsile kalcijuma Haj Cao Gaj po uputstvu i stanje se počelo poboljšavati.
Posle treće terapije i uzimanja preparata Marko više priča, izgovara reči tečno, veoma dobro komunicira, izvršava zadatke koji se od njega zahtevaju, aktivniji je.

Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima

Mama dečaka Jelena Čupović Milanović

Milan Arsic, 31 god. Novi Sad

Imao sam problema sa povišenim holesterolom i trigliceridima a i česte probleme zbog alergije.
Lekari su mi prepisali lekove.
S obzirom na moje godine odlučio sam da pokušam rešiti probleme sa preparatima Fohow .
Korišćenjem kapsula Sjučinfu, kapsula Linčži i Eliksira i Tri dragocenosti nivo lošeg holesterola i triglicerida se vratio u normalne vrednosti, a problemi sa alergijom su svedeni na minimum. Zadovoljan sam i sa zadovoljstvom ću nastaviti sa korišćenjem preparata. 

Mirjana Arsic, 31 god. Novi Sad

Imunitet jako loš, česte prehlade i ginekološki problemi.
Korišćenjem čaja Ljuvej i eliksir Kordiceps Fohow, Voćne paste Ruža, kapsula Sjučinfu i eliksira Tri dragocenosti, organizam se pročistio i uspostavila se normalna funkcija. Uz pomoć higijenskih uložaka i higijenskih vaginalnih tampona Biserna princeza nestali su ginekološki problemi.

Svetlana, 31 god. Šabac

Česte prehlade, glavobolje, problemi sa crevnim traktom i ginekološki problemi.
Korišćenjem higijenskih vaginalnih tampona Biserna princeza ginekološki problemi su nestali, a eliksir Kordiceps Feniks mi je pomogao da mi ova zima prođe bez prehlada i visokih temperatura. Osećam se puno bolje i sa osmehom na licu odlazim na posao. 

Bogdan J. dečak 4,5 godina. Temerin

 Mamina izjava. Dete sa autizmom, propusnim crevima sa kandidom u velikom broju.
 Posle terapije pasta Ruža je dala dobre rezultate kod dijareje, dijareja je stala.
 Nakon 5 meseci korišćenja kapsula Linčži i eliksira Kordiceps Fohow počeo je pomalo da govori i da shvata. 

Eliksir Sancin Feniks sam mu takođe davala, počeo je da dolazi da se mazi, nema više parazite u crevima. Posle bioenergetskih tretmana sluša komande, ranije nije hteo da hoda, a sada ima snage. Bioenergetski tretmani su pokazali odlične rezultate.
Zadovoljna sam postignutim, a tek očekujem još bolje rezultate. 

Karolina, Novi Sad

Gaočen Fohow sam pila od početka avgusta, a sa terapijom sam završila početkom oktrobra. Zbog zdravstvenih problema, visokih trombocita, holesterola i triglicerida
po preporuci gospođe Anabele počela sam da koristim Gaočen Feniks i rezultati su bili više nego očekivani. Naime, za 50% sam uspela da regulišem trombocite, trigliceride i holesterol, a svima bih od srca preporučila da taj preparat probaju, jer je zaista delotvoran. Smršala sam preko 7 kilograma. Srdačan pozdrav i veliko hvala.

M.S Novi Sad

Imala sam miom na materici, iskoristila sam 4 tampona, čišćenje je bilo obilno. Na ginekološkom pregledu je potvrđeno da je materica zdrava i da više nema mioma. Ja sam prezadovoljna, po savetu konsultanta firme koristiću preventivno 1 do 2 tampona mesečno radi održavanja zdravlja. 

Svjetlana 40 godina Bosna i Hercegovina

Juna 2012 godine u matericu mi je postavljena hormonska spirala Miren, a vaporizacija cerviksa je urađena 2011 i 2014 godine u decembru. Prvi tampon sam stavila u oktobru 2014 godine. Posle prvog tampona izlazili su komadi bijele opne, najsličnije zadebljanoj opni uz koru jajeta. Bilo je nekoliko komada površine 3 - 4 cm2. Posle dva dana sam izbacila i još jednu takvu masu veličine oraha. Danima sam imala obilno lučenje sekreta. Drugi tampon sam stavila pet dana posle ciklusa. Nakon vađenja drugog tampona izvukla sam komad bele opne sa čvrstom masom koja je bojom i oblikom ličila na kuhani kesten. Jednu biljnu vaginaletu Cydoniju sam stavila u pauzi između korišćenja tampona. Za vreme nošenja trećeg tampona izlazili su komadići opne. Nastaviću i dalje da koristim tampone. Rezultati su odlični. 

Dragana T.  Novi Sad

Imala sam vodenu cistu na levom jajniku. Pila sam hormonalnu terapiju 3 meseca i nije mi pomogla. Iskoristila sam 5 tampona. Na pregledu je utvrđeno da je levi jajnik zdrav i da ciste više nema.

Irina 36 godina Ljig

Koristila sam tampon Guifei Bao, savršeni su. Posle porođaja imala sam gljivičnu infekciju. Nisu mi pomogle nikakve supozitorije, imala sam jak svrab i peckanje. Stavljala sam tampone i posle 4 tampona sve je nestalo. 

Dejan Jovanovski, 30 god. Skopje, Makedonija.

So primenata na preparatite od kompanijata FOHOW od septemvri 2011 pa do dan danas imam golemo podobruvanje na moeto zdravje. Boleduvam od multipleks skleroza. Gi koristev preparatite od paketot za podobruvanje na celosniot organizam.
Koristev: eliksir Sancin Fohow, čaj Ljuvej Fohow, voćna Pasta Ruža, Eliksir Fohow, Kapsule- Linčži Fohow, Kapsule Hajcao Gaj, eliksir Tri dragocenosti Fohow, kapsule Sjučinfu i faradoterapeutski pojas za struk i faradoterapeutski pojas za koleno.
Od flakonite - Eliksir Fohow stavav vo okoto po nekolku kapki.
Se procisi organizmot, dobiv poveke sila, podobruvanje na okoto i mnogu podobra cirkulacija so pojasite Fohow
Seuste gi koristam kapsulite za mozok Linczim Fohow i kapsulite Haj Cao Gaj Fohow se nadevam na uste podobro zdravje.
Blagodarnost do Feniks Zdravje AS. 

Olivera 49 godina Subotica
 
Imam ranicu na grliću materice, veoma često me boli stomak. Problem nisam rešila do danas, pa sam po preporuci od prijateljice kupila tampone Biserna princeza. Posle prvog tampona, izbacila sam u vidu papirića mnogo mrtve kože, izašla je i gusta sluz. Nastavila sam da koristim tampone, uvek je ostajalo nešto na tamponima. Kupila sam još jednu kutiju i sve tampone iskoristila, dok nisam osetila da mi je dobro. Na ginekološkom pregledu nije bilo ni traga od ranice !!!

Biserka 47 godina Novi Sad

Imala sam dve trudnoće. Vremenska razlika između dve trudnoće je 7 godina. Kada sam posle drugog porođaja počela da koristim tampone Biserna princeza bila sam šokirana šta sam izbacila. Deo posteljice je ostao posle trudnoće i uz pomoć tampona sam se toga rešila, zahvalna sam na ovom izuzetnom preparatu. Stalno sam imala nadutost stomaka, čudne bolove, sada je sve u redu i ciklus mi se normalizovao, koristim i dalje tampone Biserna princeza, mesečno po jedan tampon, znam da je to prava stvar, sigurna sam kada ih koristim i osećam se zdravo.

Teodora 48 godina Niš

Tamponi Biserna princeza su moje novo otkriće. Posle svih pohvala, rešila sam da ih isprobam. Smatram sebe zdravom osobom, uzela sam jedan tampon, jer je on kao dijagnostičar. Na moje veliko razočarenje, počela sam da osećam peckanje, svrab, blage bolove. Posavetovala sam se sa konsultantom firme Feniks Zdravlje As i nastavila sam da iskoristim celu kutiju - 6 tampona. Svakome bih preporučila da kada prvi put koriste tampone iskoriste svih 6 tampona, jer se telo dubinski čisti, izvlače se svi otrovi iz tkiva. Ovo je nezamenljiv preparat da se sačuva zdravlje svake žene!

J. Matić

Imala sam česte upale jajnika, bolove pred ciklus koji su bili nesnosni. Iskoristila sam svih 6 tampona, osećam se sjajno, neverovatno su moćni, osećam se lakšom, bolovi su nestali, na ginekološkom pregledu od upale jajnika ni traga. Fenomenalno, preporučila bi svakoj ženi tampone Biserna princeza.

Biljana Bjeljina 25.11.2015

Moja kćerka  je od septembra imala neprestano jake bolove u stomaku. Više od mjesec dana smo išli kod ljekara, ali uzalud. Po preporuci otišli smo kod Anabele gdje je urađen pregled cijelog organizma. Istog dana otklonila joj je bol u stomaku, ali joj je pronašla problem sa glavom. U lijevoj strani mozga je imala samo 45% kiseonika. Nakon treće terapije Anabela je bila zadovoljna i pored toga što su limfne žlijezde otekle. Problem koji je prouzrokovao taj dizbalans u organizmu je u kratkom roku riješen. Od preparata smo koristili Eliksir Kordiceps Feniks, kapsule Linčži, tablete Gaočen, Eliksir Sancin i kalcijum Haicao Gaj. 

 Moja kćerka  je vakcinu dobila u 13 godini. Moja kćerka je sada hvala Bogu dobro i dalje koristi preparate po Anabelinoj preporuci. 

Anabela je pravi iscjelitelj Bogu hvala što postoji.

Ana, 32 godine Novi Sad

Nisam mogla da zatrudnim 6 godina. Lekari su mi rekli da sam zdrava. Na internetu sam pronašla preparate kompanije Fohow. Počela sam da koristim Eliksir Tri dragocenosti i vaginalne higijenske tampone Guifei Bao. Delim sa vama radost – u petom mesecu trudnoće sam

Tamara 56 godina, grad Tjumenj.

Do odlaska u penziju sam radila kao građevinski radnik. Kao rezultat toga osećala sam tupe bolove u predelu kičme i zglobova, usled taloženja soli. Od visoke štikle sam odustala. Počela sam da koristim eliksir Kordiceps Fohow, kapsule Linčži Fohow i kapsule Hajcao Gaj. Pojavio se osećaj lakoće i dobro raspoloženje. Probleme sa dizbakteriozom rešila sam eliksirom Sancin Fohow, voćnom pastom Ruža Fohow, pila sam čaj Ljuvej Fohow. Faradoterapeutski pojas Fohow postao je moj stalni pratilac. Prošla je godina. Sada se osećam sasvim drugačije. Čukljevi na nogama su nestali i ja opet trčim na štiklama. Moja creva rade pravilno, a ono što me je dovelo do potpunog zadovoljstva je - što je moja kosa počela ponovo da tamni.

Aleksandar, 45 godina, grad Sarans

Dijagnoza: Tuberkuloza pluća. Bila je zakazana operacija zbog nastale šupljine u plućima. Dva meseca sam koristio tečni kordiceps. Šupljina u plućima je zarasla. Izbegao sam operaciju.

Rodionova J.V, 36 godina

Dijagnoza: Hronični bronhitis. Česti SARS (teški akutni respiratorni sindrom) sa dugotrajnim oporavkom. Koristila sam mesec dana: eliksir Kordiceps Fohow i čaj Ljuvej Fohow. Sada mnogo lakše podnosim SARS. Urogenitalna kandidijaza. Oporavak je vidan.

Hramov Aleksej Vladimirovič, 49 godina.

Uznemirujuće jake glavobolje pred promenu vremena, posle primene tečnog eliksira Kordiceps Fohow i kapsula Linčži Fohow su nestale, kao i zavisnost od vremenskih prilika.

Ljudmila 55 godina, grad Tjumenj.

Dijagnoza: ateroskleroza u mozgu, poremećaj cirkulacije. U poslednje tri godine sam bila invalid 2 grupe. Godinu dana sam uzimala kapsule Linčži Fohow (2 puta po 2 kapsule na dan) i pila čaj Ljuvej Fohow. Ja više nisam invalid i aktivno radim. Izvanredne rezultate u vezi primene preparata kompanije Fohow imam i u mojoj porodici.

Anastasija K., 83 godina

Dijagnoza: Šlog jačeg intenziteta sa oduzimanjem motorike ruku i delimično gubljenje pamćenja. Od prvog dana je počela uzimati tečni kordiceps 2 puta po 2ml. Za nekoliko dana je uspostavljeno kretanje ruku i govora. Na kraju nedelje setila se svih poznatih brojeva telefona. I dalje je nastavila da uzima terapiju.

Dečak, 5 meseci

Iznenada, bez vidnog razloga hemoglobin mu je pao sa 130 na 96 jedinica. Mesec dana je uzimao po 2 kapi eliksira Kordiceps Fohow pod jezik. Vrednost hemoglobina je porasla i stabilizovala se bez dalje primene kordicepsa. Hemoglobin je bio stabilan i imao visoke vrednosti. Terapiju smo nastavili zbog stabiliziranja stanja.

Tamara 24 godine

Neplodnost 4 godine, nisam mogla da dobijem dete. Primenila sam potpunu jednomesečnu terapiju detoksikacije preparatima Fohow, a zatim i tromesečnu terapiju ozdravljenja na bazi kordicepsa, čaja Ljuvej Fohow, kapsula Linčži Fohow i ostalih preparata. Zatrudnela sam posle mesec dana od završetka terapije. Rodila sam zdravu devojčicu.

Merkulova L.I. 60 godina, grad Saransk

Kod SARSA (teški akutni respiratorni sindrom) je bila prisutna kijavica. Dva dana je ujutru i uveče ukapavano u nos po dve kapi eliksira Kordiceps Feniks i kijavica je za to vreme prošla.

Žena 74 godine

Tumor levog bubrega. Operisana je i bubreg je odstranjen. Za godinu i po dana otkriven je novoobrazovani tumor na drugom bubregu. Počela je da pije Kordiceps Fohow. Kroz 3 meseca ultrazvuk je pokazao smanjenje tumora. Za godinu dana tumor je nestao. Zajedno sa tim je izbacila kamenje i pesak iz jedinog bubrega. Za dve godine, posle korišćenja Kordiceps Fohow, na ultrazvučnom pregledu (20.10.2007 godine) nije ništa nađeno. Nestao je pankreatit i holecistit. Preparate nije uzimala stalno, već povremeno. Postala je veoma aktivna. Vratila joj se želja za životom. Potpuno se oseća zdrava!

Alla 45 godina medicinski radnik

Razbolela sam se preko leta od dvostanih gnojnih sinusa. Lekari su predložili hospitalizaciju, ali sam ja odustala, baš u trenutku kada sam postala član kompanije Fohow. Lečila sam se tečnim eliksirom Kordiceps Fohow. Izlečila sam se za nedelju dana ( ranije mi je trebalo mesec dana). Izbegla sam kandidijazu creva i vagine, koja je uvek prisutna u pozadini kod primene antibiotika. Veoma sam zadovoljna!

Tatjana G. 49 godina.

Deset godina bolujem od kožne bolesti dermatita leve ruke. Lečenje, kod kožnog venerologa je donelo samo privremeno olakšanje. Koristila sam hormonske masti. Ali, se posle nekog vremena sve ponovilo. Morala sam da krijem ruku, nosila sam bluze sa dugih rukava. I desilo se čudo: hvala voćnoj pasti Roza Fohow. Posle njene primene koža mi se očistila. Ni traga od dermatita. Da ne poverujete. Hvala!

Semenova Valentina Viktorovna

Mesec dana sam koristila preparate sa kordicepsom: eliksir Kordiceps Fohow, eliksir Tri dragocenosti Fohow, kapsule Linčži Fohow, pastu Ruža Fohow. Rešila sam se upale sinusa, dizbakterioze, glavobolje. Ranije nisam mogla da savijem ruku u laktu, sada tom rukom mogu da dohvatim suprotno rame.
Badamšina M.I, 44 godina Saransk.
Dijagnoza: Artroza zgloba kolena. Uzimala sam eliksir Kordiceps Fohow 2 kutije po 2ml - 2 puta dnevno. Bolovi su prošli, mogu da se oslonim na koleno i da normalno stojim.

Korobkova Ju.R 23 godine

Grip. Prvog dana bolesti ispila sam odjednom jedan flakon eliksira Kordiceps Fohow. Svi simptomi gripa su prošli.

Katja L. 34 godine.

Dijagnoza: sekundarna neplodnost. Prve dve trudnoće završile su se neuspešno u 21. i u 23. godini života. Od tada bezuspešno pokušavamo, lečenje traje već 10 godina. Preporučen mi je preparat za poboljšanje zdravlja kao podrška organizmu uz primenu postojeće hormonske terapije. Pila sam tečni eliksir Kordiceps Fohow i kapsule Linčži Fohow. Kroz dva meseca sam zatrudnela, neočekivano ali vrlo željeno. U prvoj polovini trudnoće sam smanjila uzimanje eliksira kordicepsa (doza do 0,3 ml). Eliksir Kordiceps Fohow sam pila za vreme cele trudnoće. Porođaj je bio na vreme, prošao je lako, beba je po skali Apgara dobila ocenu 11. I bebi sam po rođenju dala tečni kordiceps. Odlično je napredovala, prohodala je sa 9 meseci. 

Pavel, 4 godine

Teži oblik diateze, uvećana jetra, promene na pankreasu, dizbakterioza. Dat mu je eliksir Kordiceps Fohow - 4 kapi na dan . Kroz tri meseca ponovo je testiran. Dijagnoza diateze je nestala. Posle još dvomesečnog korišćenja preparata dete je postalo „nestašno“, poboljšali su se parametri razvoja deteta. Stanje jetre i pankreasa se normalizovalo, stolica se regulisala. Prestao je da se žali na bolove u stomaku, a i bolovi u nogama i kičmi su nestali.

Larisa Sergeevna, 70 godina.

Bolovi u grlu. Uzimala je po 5 ml eliksira Kordiceps Fohow ujutru dva dana zaredom. Upala je prošla, grlo je više ne boli.

Esenina Tamara Matveevna, grad Moskva.

Za vreme gripa imala sam jaku kijavicu sa pojavom herpesa na nosu i usnama. Ukapavala sam eliksir Kordiceps Fohow po 2 kapi dnevno u svaku nozdrvu. Herpes na nosu i na usnama je nestao uz pomoć obloga od čaja Ljuvej Fohow. Koristila sam čaj Ljuvej Fohow, kapsule Sjučinfu, kapsule Linčži Fohow. Osećam se dobro.

Galina, 46 godina.

Dijagnoza: hipotireodizam, mastopatija, endometrioza. Zbog poremećaja hormona imala sam jake glavobolje, koje nije mogao da otkloni nijedan lek, bolovi su bili do „povraćanja“, samo mi je pomagala „Hitna pomoć“ i primala sam nekoliko injekcija. Posle korišćenja eliksira Kordiceps Fohow, prošle su mi glavobolje, nestala je meteropatija, nestali su bolovi i otok mlečnih žlezda, poboljšao mi se vid i moždane aktivnosti. Ukinuto mi je uzimanje hormonskih lekova i bilo kakvih drugih lekova, bez obzira na bolest, osim Eutiroksa. Imam odlične rezultate pri korišćenju preparata kod prehlade, visoka temperatura je spala za jedan dan i bolovi su nestali u kombinaciji sa primenom pojaseva. Smršala sam uz pomoć kapsula kalcijuma Hajcao Gaj Fohow i tableta Gaočen Fohow. Prošli su otoci i težina u nogama, kao i bolovi u venama.

Bordunova Raisa Fominična, 78 godina, grad Bronnici, Moskovska oblast.

12 decembra 2007 nastupile su hipertenzivne krize sa paralizom desne ruke i poremećajem govora, dijebetes, pankreatit, cista na jetri, kratak dah i mnogi drugi poremećaji. Preparate korporacije Fohow je počela da koristi 28 januara 2008 godine. Uzela je eliksir Kordiceps Fohow - 1 kutiju, eliksir Tri dragocenosti Fohow - 1 kutiju, kapsule Linčži Fohow i koristila je pojas. Kao rezultat toga vratio se govor, počela je da se služi rukom, normalizovao se pritisak, više nije ostajala bez daha, smršala je. Nastupilo je unutrašnje čišćenje organizma: kroz nos i usta izašlo je mnogo gnoja i sluzi, kao i proliv. Sada samostalno radi po kući i ide u šetnju.

Kornilova Tatjana, 39 godina, grad Moskva

U 17 godini sam jako prehladila vilični nerv – trigimenus zbog čega sam imala jake glavobolje. Morala sam da uzimam mnogo tableta za bolove. Koristila sam najpre eliksir Kordiceps Fohow, čaj Ljuvej Fohow, a zatim i kapsule Linči Fohow- dva meseca . Na napade bola sam zaboravila i oni se više nisu ponavljali.
Zadobila sam ozbiljnu povredu kičme kada je jednom prilikom vozač autobusa naglo zakočio. Ukleštila sam i istegla pršljenove. Bolovi su bili tako jaki da je teško bilo i udahnuti vazduh, a trebalo je nekako doći do kuće. Primenila sam faradoterapeutski pojas za struk dva puta po jedan sat i bolovi su prošli. Veoma sam zahvalna što sam se upoznala sa proizvodima kompanije Fohow.

Sin, 9 godina ( Kornilove Tatjane).

Adenoid drugog stepena, lekari su predlagali da se odstrani,  jer je imao problem sa sluhom, govorio je kroz nos, noću je disao samo na usta. Veoma često je bio prehlađen. Nije mogao da zaobiđe antibiotike. Davala sam mu eliksir Kordiceps Fohow po 2 ml - 2 meseca, ukapavala sam mu u nos i u uši po 2 kapi dnevno. Sada, skoro da nije bolestan, a ako se razboli dajem mu eliksir Kordiceps Fohow, za 2-3 dana sve prođe, a ranije je bio bolestan i po 2-3 nedelje.

Aleksej, 12 godina, grad Marks.

Dečak je rođen sa skupljenim levim bubregom. U 12-oj godini pojavio se pijelonefritis desnog bubrega. Bila je beznadežna situacija. Mami je bilo predloženo da detetu daje eliksir Tri dragocenosti Fohow, čaj Ljuvej Fohow i da koristi faradoterapeutski pojas. Kroz mesec dana posle ultrazvučnog pregleda je konstatovano da se levi bubreg ispravio i da je dijagnoza pijelenofrititisa desnog bubrega nestala.

Baburina Evgenija Borisovna, 78 godina

Tri nedelje sam uzimala eliksir Kordiceps Fohow - pola flakona dnevno, kapsule Linčži Fohow, kapsule Sjučinfu. Nastala je fantastična lakoća, naročito pri hodu, zamor je nestao. Osteoporoza je bila jako izražena, pa sam koristila sam tablete kalcijuma Hajcao Gaj Fohow. Uz pomoć faradoterapeutskog pojasa ublažavam periodično jake bolove u raznim delovima kičme - bol nestaje za 40-50 minuta.

Borodina Anna, 36 godina.

Veoma dugo sam imala bolove u kičmi. Koristila sam lekove protiv bolova i lekove protiv upala (Ortofen, Diklofenak) u velikim dozama. Posle korišćenja faradoterapeutskog pojasa za kičmu 2 dana po 2 sata bolovi su prošli. Nisam više uzimala antipiretike i antihistaminike.Veoma sam zadovoljna sa postignutim rezultatima.

Šepetkova Valentina Vasiljevna, 65 godina.

Hipertonična bolest od 1990 godine. U avgustu 2007 godine je postavljena dijagnoza stenokardija. Koristila sam lekove za visok pritisak i kardioaspirin. Posle koriščenja aspirina u trajanju od mesec dana, osetila sam bolove u želudcu. U septembru 2007 godine sam počela da koristim preparate kompanije Fohow: čaj Ljuvej Fohow kapsule Linčži Fohow, eliksir Kordiceps Fohow. U novembru 2007 godine sam uzimala kapsule Sjučinfu. Bolovi u predelu srca su prošli, arterijski pritisak se normalizovao, hipertenzivne lekove koristim minimalno, uzimam samo održavajuće doze.

Pobojneva Tatjana Nikolaevna

Koristila sam eliksir Kordiceps Fohow, ukapavala ga u oči ujutru i uveče, stavljala sam na oči pojas za vrat. Poboljšao mi se vid, ne koristim više naočare. Eliksir sam koristila 2 meseca.

Irina 41 godina

Šestog dana posle uzimanja čaja Ljuvej Fohow i voćne paste Roza Fohow nestalo je zadebljanje mlečne žlezde i podmišićni limfni čvorovi. Koristila sam 3 dana faradoterapeutski pojas i bolovi kičme u oblasti trtične kosti su nestali.

Pavlov A. 62 godine

Dijagnoza: osteohondroza 4 - og vratnog pršljena. U predelu ramena desne ruke imao sam jake bolove. Nisam mogao da pomerim ruku bez bolova u vratu do visine lakta. Koristio sam nekoliko puta pojas za vrat po 3,5 sata dnevno. Bolovi su prošli. Sada slobodno mogu desnom rukom da dohvatim kako desnu tako i levu lopaticu.

Rustina Anna, 35 godina, grad Saransk.

Nakon godinu dana korišćenja preparata Kordiceps ohow nestali su napadi astme, gastritisa, upale sinusa, pijelonefritisa, gastroduodenitisa, holecistitisa, cervikularne osteohondroze, artroze, distonije, cistitisa, mastitisa, alergija. Oporavio mi se nervni sistem, vratio mi se san i apetit. Čudo!!

Pronjkina Olga, 13 godina

SARS, grip je prošao za 1-2 dana od uzimanja eliksira Kordiceps Fohow 1-2 flakona. Kapsule Linčži Fohow, kapsule Hajcao Gaj su mi otklonile nervnu napetost – posledicu teškog stresa.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2