TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Ishrana kosmonauta i pasta Ruža Fohow

   Kineska kosmička letelica Šen Cžou VII je sa svoja 3 astronauta  poletela u kosmos čime se posebno ponosi kineska nacija.
Veliko interesovanje je izazvala i hrana koju su kosmonauti uzimali u kosmosu. Dijetolog Cen Bin je govorio o ishrani kosmonauta : o sirovini, tehnologiji proizvodnje preparata za kosmonaute koja je pod strogom kontrolom i odgovara najvišim standardima.
Preparat mora da zadovolji najnaprednije zahteve – visoku hranljivu vrednost, efektivnost, laku primenu i korišćenje. Neophodna komponenta proizvoda za ishranu kosmonauta je
stahioza.
 Voćna pasta Ruža je proizvod korporacije Fohow koja sadrži stahiozu. Još odavno su naučnici NII korporacije FOHOW pronašli stahiozu i otkrili delovanje na ljudski organizam. Posle detaljnih provera i ispitivanja stahioze, koja se proizvodi naprednom tehnologijom pod strogom kontrolom, korišćena je kao osnovna sirovina voćne paste Ruža.
 U bestežinskom stanju se menja mikro-flora creva, što dovodi do problema sa stolicom, neprijatnog mirisa u zatvorenoj prostoriji, ubrzava se gubitak kalcijuma iz kostiju i drugih mikroelemenata. Stahioza primetno povećava količinu bifido i lakto bakterija creva, stimuliše organizam da usvaja kalcijum, cink i druge mikroelemente, reguliše imunitet, smanjuje količinu lipida i šećera u organizmu.
 Zahvaljujući izuzetnom efektu na zdravlje čoveka, stahioza je odobrena od strane Naučnog Instituta za ishranu kao nezamenljiva hrana za kosmonaute.

 Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA    Detaljnije o preparatu >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2