TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Sastav kapsula Linčži Fohow

   Kapsule Linčži ( Reiši ) Fohow sadrže:
     - prašak askospore i micelijum iz Linčži ( Reiši ) kineski - 63%,
    - prašak micelijum kineskog Kordicepsa - 35%.
   Kapsule podstiču ishranu mozga jer se ubrzava cirkulacija krvi i protok kiseonika i hranljivih materija u mozak. One regenerišu oštećene ćelije, uspostavljaju vezu između ćelija i ubrzavaju proces razmene informacija među njima.
  Pojačavaju pamćenje i jačaju umnu aktivnost kod starijih ljudi. Sprečavaju zaboravnost kod osoba srednje dobi i senilnost karakterističnu za starije ljude.
  Deluju kao sistemski regulator koncentrišu energiju, hrane mozak i nervne ćelije i uspostavljaju ravnotežu između mozga i tela, odnosno organizma u celini.
   Kapsule Linčži ( Reiši ) normalizuju aktivnost regulatornog sistema- hipotalamus-hipofiza „kontrolne žlezde“,koji usklađuje hormonalni balans u organizmu čoveka. Beta- ß kiselina , koja ulazi u sastav Linčžija ( Reiši ), poboljšava snabdevanje mozga kiseonikom do krajnih perifernih kapilarnih delova.
   Deluju na regeneraciju oštečenih nerava glave, vrata i duž cele kičme. Mozak je veoma važan organ koji reguliše osnovne funkcije u organizmu. Od njegove pravilne funkcije zavise kako fiziološki tako i psihološki procesi.
   Fiziološke funkcije mozga su: sluh, vid, saznanje, sposobnost razumevanja, razmišljanja, rasuđivanja pamćenja i niz drugih funkcija. U mozgu se nalaze centri za emocije i centri za motoriku.
   Kapsule Lincži ( Reiši ) Fohow stimuliraju i održavaju funkcije mozga, poboljšavaju sposobnost pravilnog rasuđivanja, jačaju nervni sistem. Zaustavljaju proces starenja, preventivno deluju na staračku senilnost.
   Efikasno deluju na usporavanju rasta tumora, jačaju srce, podhranjuju jetru, pozitivno deluju na regulaciju pritiska i snižavanje šećera u krvi. Smanjuju osećaj zamora, poboljšavaju kvalitet sna. Aktivno učestvuju u zaštiti zdravlja.
Kapsule Linčži ( Reiši ) pozitivno deluju kod adaptacije pri bilo kojoj stresnoj situaciji, pogotovo za poslovne ljude i studente, gde su prisutna velika psihička naprezanja.
    Kordiceps kineski koji se nalazi u sastavu kapsula Linčži (Reiši ) aktivira snabdevanje krvnih sudova srca i mozga dovoljnom količinom krvi. Na taj način poboljšava reakciju nervnog sistema na nadražaje, stimuliše regeneraciju ćelija mozga, čime povećava aktivnost centralnog nervnog sistema i poboljšava memoriju.

    Od davnih vremena je utvrđeno da gljiva Linčži ( Reiši ) ima pozitivno delovanje na smirenje duha, skupljanje mudrosti, poboljšanje memorije. Još u vreme dinastije Istočni Hanj u traktatu Šen nun ben cao tin i traktatu Ben cao gan mu, koje je napisao poznati farmaceut dinastije Min – Li Ši Cženem bili su pronađeni konkretni i detaljni zapisi o pozitivnom delovanju Linčžija na organizam.
   U starim spisima -traktatima zapisano je da su uz pomoć gljive Linčži (Reiši ) ljudi vaskrsavali iz mrtvih u bukvalnom smislu.
   Spolja po obliku podseća na bubreg i raste u divljoj prirodi.Pošto su se uz pomoć gljive Linčži ( Reiši ) u stara vremena lečili od sto sindroma i sto bolesti dobila je u narodu naziv gljiva dugovečnosti.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2