TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Šta kažu lekari o Eliksiru Tri dragocenosti Fohow

Eliksir Tri Dragocenosti Fohow     F - 002     
   Eliksir Tri Dragocenosti efikasno sprečava i efikasno deluje  kod reumatizma, reumatidnog artritisa. U današnje vreme većina naučnika se slaže sa mišljenjem da su reumatske bolesti autoimune bolesti koje su izazvane poremećajem funkcije imunološkog sistema.
Kako pokazu
ju klinička ispitivanja, preparati na bazi crnog mrava Roger su u stanju da regulišu imune funkcije organizma i pri tome nema nus pojava za razliku od hemijskih preparata. Uticaj ovog prirodnog preparata je posredan kroz regulaciju, jačanje i unapređenje funkcije imuniteta: timus, slezina, itd. To dovodi do stvaranja većeg broja belih krvnih zrnaca (leukocita), smanjuje se sedimentacija eritrocita, stimuliše smanjenje reumatskih tegoba. Smanjuje proizvodnju sopstvenih antitela i njihovo razorno delovanje na ćelije koje izazivaju malokrvnost, čime se poboljšava stanje bolesnika sa anemijom. Posebno važnu ulogu ima u regulisanju funkcije u odnosu na T-limfocite: kao podrška i kao kontrola T-limfocita.
Očigledan efekat kod hepatitisa B i C:Ekstrakt od planinskih mrava deluje na čišćenje nataloženih toksina, reguliše energiju organizma, štiti jetru, uspostavlja funkciju slezine, oporavlja želudac. Veoma brzo pomaže bolesnima da povrate zdravlje, a takođe smanjuje delovanje virusa i obnavlja oštećene ćelije jetre.
Jedinstveni uticaj na bubrege i pankreasa: 
Dijabetes spada u hronične bolesti.
Zbog smanjenog rada bubrega smanjuje se imunitet, dolazi do dizbalansa endokrinog sistema, remeti se unutrašnji metabolizam šećera, što u suštini i dovodi do bolesti
.
Sirovina mrava Roger sadrži krajnje potrebne mikroelemente, aminokiseline i vitamine neophodne organizmu, koji ojačavaju imune funkcije, regulišu endokrini sistem, stabilizuju metabolizam glukoze u telu, aktiviraju funkciju beta-ćelija (insulina), povećavaju aktivnost insulina i zaustavljaju proizvodnju antitela insulina.

Cink iz sirovine mrava Roger
je sposoban da aktivira promenu insulinogepa u insulinu, čime pomaže da se kontroliše dijabetes i da se izmene simptomi bolesti.
Stimulira rad timusa,
utiče na jačanje imuniteta i otpornost organizma, aktivira rad slezine, timusa i drugih organa imunog sistema. Stimuliranjem timusa telo se podmlađuje i postaje zdravo.

Odstranjuje ozbiljne posledice zračenja i hemoterapije.Igra važnu ulogu u jačanju imuniteta, povećava aktivnost makrofaga i limfocita, povećava sadržaj leukocita u krvi, očigledno smanjuje dejstvo neželjenih posledica izazvanih zračenjem i hemoterapijom.  Uspostavlja funkciju bubrega i jača Jang energiju bubrega !


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2