Prirodni sastav Eliksira Kordiceps Fohow

Eliksir Kordiceps Fohow u svom sastavu sadrži:
  Kordiceps kineski (Cordyceps Sinensis) - 75 %, sa  
  Cinhajsko - Tibetanske
visoravni u Kini
  Reiši - Linčži - 6 % sa Tibetanske visoravni
  Šitaki - Aromatična gljiva (Lentinus Edodes) - 6 %,
  Dereza kineska ili kod nas poznatija pod nazivom Goji 
  bobice
- 7%  Mladi izdanci bambusa - 5%, med, voda.
 
Kine
ski Kordiceps sinesis je gljiva koja raste na planinama jugozapadne Kine i Tibeta, a prvi put je zabeležena tek u 15 veku. Ovu gljivu koristi Tradicionalna tibetanska i kineska medicina više od 2000 godina.
   
Na osnovu tradicionalne recepture iz vremena vladavine Kineskih imperatora, danas je napravljen unikatni tečan eliksir  za oralnu primenu – Eliksir Kordiceps Fohow, ponos savremene tehnologije Tradicionalne kineske medicine koji se usvaja 100% na principu nitroglicerina usvajanjem kroz pluvačku, kao pasivna infuzija,
    Kineski carevi su pridavali veliki značaj Kordicepsu, smatrajući ga *Božjim darom koji omogućava dugovečnost*. Takav ugled kordiceps je stekao zahvaljujući njegovom specifičnom sastavu. U njegovom sastavu se nalazi 77 mikro i makro elemenata, više od 80 tipova fermenata, aminokiselina, nezasićenih masnih kiselina, bogat je betakarotinom, vitaminom E i C, mineralima selenom i cinkom, koenzimom Q10, imuno-modulirajućim polisaharidima, germanijumom 134 nano jedinica (najveći prenosnik kiseonika u organizmu) zbog čega ima jako antioksidativno delovanje.
   Delujući na epifizu podstiče proizvodnju seratonina - hormona sreće i melatonina – hormona za zdrav san.. Kordiceps je univerzalni antioksidant sa snažnim delovanjem u suzbijanju ćelija raka. Omogućava brže oslobađanje kiseonika iz krvi i time olakšava rad srčanog mišića, daje organizmu dodatnu energiju ne trošeći postojeće resurse. To omogućava veće napore bez posledica, pa je idealan za sportiste, a pokazalo se da i pacijenti posle bilo kakvih operacija imaju tri puta brži oporavak konzumiranjem ovog Eliksira iz ove lekovite gljive.
   Kordiceps sinenzis sadrži  proteine, vitamin B12, C, E, nezasićene masne kiseline, alkaloide, glikozide, kordicepin, kordicepsku kiselinu,18 aminokiselina. Bioaktivne komponente su fitosteroli, ergosteroli, beta-sitosteroli, holesterol, klaukosterol, kampesterol, dihidromasicasterol zajedno sa 15 različitih minerala: P, Mg, Fe, Ca, Na, K, Mn, Cu, Zn, Si, Ni, Al, Ti, Cr, Se, Ga, V, Zr.
                              Linčži - Reiši nazvana *gljiva dugovečnosti*
   Više od 2000 godina  Linčži Reiši gljiva je zauzimala prestižni status kod kineskih medicinskih stručnjaka kao izuzetno lekovita gljiva. Japanci je zovu Eliksirom života pa je zbog svoje lekovitosti veoma široko korišćena u Kineskoj tradicionalnoj medicini  za regulisanje  mnogih bolesti.
    U svom sastavu sadrži: polisaharide, polipeptide, triterpene, 16 vrsta amino kiselina (među njima 7 vrsta životno potrebnih za organizam), belančevine, sterine, manitol, kumarin, alkaloide, organske kiseline (prvenstveno fumarna kiselina) i mikro elemente kao što su: germanijum (Ge), fosfor (P), gvožđe (Fe), kalcijum (Ca), magnezijum(Mg), cink (Zn) .
   Polisaharidi ove gljive imaju jak antikancerogeni efekat i u svetu se koriste kao zvanično sredstvo u borbi protiv zloćudnih tumora.
Gljiva Reiši ima izrazita antivirusna i antibakterijska svojstva, pa može da se koristi i kao prirodan antibiotik.
   Beta kiselina β-kiselina  koja ulazi u sastav Linčži - Reiši poboljšava snabdevanje mozga kiseonikom, stimuliše i poboljšava funkciju mozga, poboljšava sposobnost pravilnog rasuđivanja, jača nervni sistem.
     Šitaka je crna aromatična gljiva nazvana i carskom gljivom ili eliksirom života.
   Lentinus edodes je latinsko ime pečurke Šitake, nadaleko poznate kao šii take (shii - hrast i take - pečurka). To je samonikla pečurka iz Japana, Kine i drugih azijskih zemalja umerene klime gde je već dva milenijuma zovu carskom gljivom. Japanci je zovu eliksirom života pa je zbog svoje lekovitosti veoma široko korišćena u kineskoj tradicionalnoj medicini za regulisanje mnogih bolesti.
    Šitaka gljiva je bogat izvor minerala: kalcijuma (Ca) , fosfora (P), gvožđa (Fe), bakra (Cu), kalijuma (K), magnezijuma (Mg), cinka (Zn), mangana (Mn) i drugo.  Bogate su i vitaminima B: B1 (tijamin), B2 (riboflavin), B3 (nijacin), B5 (pantenol), B6 (peridoksin), B11(folna kiselina), B12 (kobalamin), D (kalciferol), vitamine C, A, provitamin vitamina D.
   Gljiva Šitaka sadrži sve esencijalne amino kiseline i biljna vlakna (deo biljnih ćelija koji ne podleže varenju) koja imaju važnu ulogu za probavni sistem. Azijski narodi koriste pečurku Šitake vekovima u narodnoj ili tradicionalnoj medicini. Šitake gljiva je bogata i koenzimom Q10, supstancijom sa dokazanim antioksidantnim  svojstvima. Micelijum gljive sadrži 30 enzima i 10 aminokiselina. Šitake gljiva sadrži u visokoj koncentraciji supstancu neophodnu za sintezu vitamina D - ergosterol koji je neophodan za normalan razvoj i održavanje funkcije koštanog i mišićnog sistema, ali i druge, za organizam neophodne procese.
   Sastav iz pečurki aktivira celu „mrežu" imunoloških reakcija. Posebno se preporučuju osobama izloženim većem broju faktora rizika oboljevanja od raka. Lekovita pečurka šitaka sadrži polisaharide od koje  su najdelotvorniji lentinan i eritadenin. Lentinan smanjuje i usporava širenje ćelija raka, tako što aktivira određene ćelije i proteine koji napadaju ćelije raka. Eritadenin je derivat butanske kiseline, deluje kao antiholesterolemik (smanjuje količinu holesterola u krvi), kao prevencija arteroskleroze i infarkta.
   Šitaka gljiva je nazivana i moćnim blokatorom raka. Ova gljiva smanjuje nivo masti u krvi i reguliše krvni pritisak, te oporavlja bolesnu jetru i pankreas. Ona  ima izvanredna medicinska, nutritivna svojstva, jer sadrži čitav skup vrednih vitamina, aminokiselina i polisaharida koji pomažu organizmu u borbi protiv malignih i infektivnih bolesti.
   Primena ove gljive može biti od pomoći: kod virusnih respiratornih infekcija, hepatitisa i HIV infekcije, pomoćno dejstvo u terapiji nekih tumora, snižavanje povišenog krvnog pritiska, uravnoteženje poremećaja metabolizma masti, pomoćno terapijsko dejstvo kod urinarnih problema.
   Gljiva Šitaka snažno sprečava slepljivanje krvi ili agregaciju krvnih zrnaca. Njenom upotrebom pozitivno se deluje kod hroničnih bolesti srca i krvnih sudova. Ubrzava oporavak  kod akutnih komplikacija, kod visokog pritiska (posebno teške i maligne hipertenzije), arterioskleroze, tromboze dubokih vena, plućne embolije, suve gangrene, koronarne skleroze, srčanog udara, ishemije, moždane kapi.
   Šitaka gljiva eliminiše soli nataložene u zglobovima i mišičima, razlaže i odstranjuje holesterol iz krvi, ublažava  hroničan kašalj. Smanjuje visok krvni pritisak, pomaže kod ispucalih kapilara, relaksira preteranu napetost i stresna stanja.
                   Astragalus – biljka za jačanje imuniteta
   Astragalus (Astragalus membranaceus), Huang Qi ( kineski naziv ) se koristi vekovima u Kineskoj tradicionalnoj medicini za opštu stimulaciju i uravnoteženje fizioloških funkcija i kao izuzetno moćno sredstvo za jačanje organizma protiv raznih bolesti.
    Deo biljke koji se koristi u medicinske svrhe je četiri do sedam godina star suvi koren. Astragalus je bogat selenom, antioksidantom  koji se koristi kao zaštita i podrška imunom sistemu za prevenciju gripa i prehlade i respiratornih infekcija. Astragalus pomaže telu u zaštiti od raznih bolesti i štetnih uticaja koje nas okružuju tako što stimuliše proizvodnju i cirkulaciju imunoloških faktora u krvi, T- ćelije, koje predstavljaju jednu od ključnih linija odbrane organizma od bolesti.
   Astragalus pomaže boljem funkcionisanju srčanih funcija, pa se zato  preporučuje srčanim bolesnicima, a dokazano snižava krvni pritisak. Astragalus štiti organizam od toksičnog delovanja lekova.
 Brojne studije su dokazale da Astragalus pomaže kod ponovnog uspostavljanja imunološkog sistema kod osoba obolelih od raka, efikasan je i kao diruetik i u lečenju srčane kongestije, a koristi se i kod lečenja Alchajmerove bolesti.
   Prema kineskim istraživanjima, astragalus se preporučuje za zaštitu organizma od kontraindikacija anti - kancerogenih sintetičkih lekova, za poboljšanje  imuniteta pacijenta, a koristi se i kod  oboljenja od karcinoma. Astragalus je izuzetno delotvoran kod alergija  i astme.
   Astragalus kao dodatak ishrani:
      - stimuliše imunološki sistem, smanjuje rizik od nastajanja kancerogenih oboljenja
      - redukuje sporedne efekte terapijskog zračenja i hemoterapije, i ubrzava oporavak od njih tako što deluje kao adaptogen (nespecifičan otpor stresu)
      - podiže energetski nivo ljudskog organizma (kod hroničnog umora i malaksalosti), poboljša apetit
      - unapređuje mentalne funkcije, što se primećuje naročito kod starih ljudi, ubrzava zarastanje rana.
     Dereza kineska, kod nas poznatija pod nazivom Goji bobice
   Goji bobice su pre svega izvanredan antioksidant i zauzimaju prvo mesto među svim biljkama. U 100 grama goji bobica nalazi se fantastičnih  25.300 antioksidativnih jedinica - četiri puta više od drugoplasirane šljive.
   Sastav bobice: Amino kiseline (asparatičnu kiselinu, prolin, glutaminsku kiselinu, alanin, arginin, serin, lizin, holin, betain i nekoliko drugih), minerale (magnezijum, cink, gvožde, bakar, nikal, hrom, kalcijum, kalijum, kobalt, selen kadmijum, fosfor i germanijum-največi prenosnik kiseonika, antioksidanse (fenolne pigmente (fenoli), karotenoidi (b-karoten, lutein, likopen, kriptoksantin, ksantofil i zeoksantin)), vitamine (A, B1 (niacin), B2 (piridoxin), B6, C (askorbinska kiselina) i E (alfa-tokoferol)), nezasićene masne kiseline (omega-3 i omega-6), ugljeni hidrati (polisaharide, monosaharide), b-sitoeterol, ciperon, solavetivon, nikotinsku kiselinu, taurin, g-aminobuternu kiselinu, cinamonsku kiselinu, linolnu kiselinu, a-linolensku kiselinu, saponine, alkaloide, masnoće (lipide) i proteine.
     Bambus Izdanci bambusa, imaju snažno  antioksidantno delovanje kod bakterijskih i virusnih infekcija. Također sadrže neke antikarcinogene materije koji imaju sposobnost smanjenja novoa slobodnih radikala.
  Dokazana im je i antimikrobno i antifugalno delovanje i sposobnost zaštite nervnih ćelija od stresa. Istraživači navode da su izdanci bambusa siromašni kalorijama, a bogati prehrambenim vlaknima, proteinima, ugljikohidratima, aminokiselinama čak njih 17 od kojih je 8 esencijalnih, mineralima te sadrže šećere, masti i anorganske soli. Također su dobar izvor tiamina, vitamina A, niacina, vitamina B6 i vitamina E.
   Med kao dodatak - Naučnici mu pripisuju antibakterijska, antiseptička i antioksidantna svojstva.

Šta kažu stručnjaci o eliksiru Kordiceps Fohow

Eliksir Kordiceps FOHOW     F - 001
    Eliksir Kordiceps Fohow je nastao kao rezultat velikog broja naučnih istraživanja specijalista iz Naučno istraživackog instituta za proizvodnju dodataka u ishrani Kine. U proizvodnji Eliksira Kordiceps Fohow korišćene su napredne metode drobljenja i ekstrahovanja ćelija: više funkcionalno ekstrahovanje pri niskim temperaturama na -20◦C, natkritičnom ekstrakcijom, efikasno i posebno prečišćavanje, visoko efikasna cilindrična hromatografija i vakumsko koncentrovanje i rastvaranje u struktuirane vode.
    Na razradi stare recepture Eliksira Kordiceps Fohow u tečnom stanju radio je tim stručnjaka pod rukovodstvom poznatog medicinskog istraživača, doktora nauka, rektora Kineskog Naučno istraživačkog centra Tradicionalne kineske medicine i farmakologije, profesora Tan Jučži lični lekar Mauce Tunga.
   U procesu proizvodnje Eliksira Kordiceps Fohow primenjena  je teorija molekularnog projektovanja, što je omogućilo da se postigne optimalna uzajamna rastvorljivost različitih bioloških aktivnih komponenata.
   Izbor energije hemijskih veza omogučava uzajamno dopunjavanje molekularne strukture dobijene iz sirovine za kvalitetnije usvajanje preparata u organizmu. To je izuzetno važno I neophodno za uspostavljanje normalnog rada svih sistema u našem organizmu. Na taj način Eliksir Kordiceps  Fohow ima široku primenu kao izuzetno moćno preventivno sredstvo za jačanje imuniteta, bolesti kardiovaskularnog sistema, onkoloških oboljenja I drugih hroničnih oboljenja.

Delovanje Eliksira Kordiceps Fohow

   Delovanje Eliksira Kordiceps Sinensis - služi kao afrodizijak, povećava potenciju i plodnost kod muškaraca i žena, deluje na regulisanje endokrinog sistema, jačanje potencije i dizanje libida.
     - poboljšava biosintezu hormona kortizola, testosterona i estrogena, čija se proizvodnja u organizmu inače smanjuje sa godinama, a pritom nema štetnih nus pojava.
     - štiti bubrege od oštećenja i rešava problem njihove upale i loše funkcionisanje.
     - pomaže u detoksikaciji jetre, kod fibroze i ciroze, kao i kod pro
blema uzrokovanim hepatitisom.
   - koristi se u kozmetičke svrhe, pomaže za obnavljanje epitela kože, nanošenjem tečnog kordicepsa dolazi do regeneracije kože lica.
   - koristan je kod umora i različitih vrsta depresije, reguliše lučenje insulina, pozitivno deluje na raspoloženje i pomaže kod regulisanja svih tipova šećerne bolesti.
   - koristi s
e protiv kašlja, kod probleme pojačane sluzi, protiv otežanog disanja, astme i u regulisanju hroničnih plućnih problema.
     - reguliše rad srca, poboljšava protok krvi, snižava visok krvni pritisak, smanjuje nivo holesterola i triglicerida i sprečava stvaranje krvnih ugrušaka.
     - efikasan je i protiv infekcija, deluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite.
   Dosa
dašnja istraživanja pokazuju njegovo pozitivno delovanje u tretmanu protiv kancera, jer zaustavlja rast, podelu i razmnožavanje zloćudnih ćelija u organizmu. Dokazana je i njegovo pozitivno delovanje kod reumatoidnog artritisa, kao i u sprečavanju imunološkog odbacivanja transplantiranih organa i tkiva, kao što su srce, bubreg i koža. Preparat se odlikuje jakim delovanjem na ljudski organizam u svojstvu bio-imuno-energo-regulatora. Pozitivno deluje na nivou ćelije i na nivou energije u organizmu. Kineski Kordiceps sinensis deluje na ćelijskom nivou pothranjivanjem ćelija I deluje na podizanje nivoa energije u Vašem organizmu .
Dokazano je eksperimentima na klinici u
Moskvi 2006 godine da Eliksir Kordiceps Fohow deluje prioritetno tamo gde je najveći poremećaj u organizmu. Kordiceps reaguje na vibraciju ćelija. Zdrava ćelija ima jedan vibratorni tok, a bolesna ćelija drugačije vibrira.
   Tim eksperimentima je utvrđeno da Kordiceps reaguje na nepravilne poremećene vibracije ćelija. Na osnovu tih saznanja 2006 godine dobio je diplomu dijagnostičara.
Kada se korišćenjem Eliksira postigne određeni nivo bioregulacije (ravnoteže) na nivou zdravlja mogu se postepeno smanjiti doze pojedinih lekova i zameniti ih sa prirodnim preparatima iz kompanije FOHOW.
Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-007 od 11h do 15h.
   Za pojačano delovanje Eliksira preporučuje se povećati dnevni unos vode za bolje izbacivanje toksina, isključiti upotrebu alkohola i smanjiti konzumiranje mesa, masne i začinjene hrane, povećati unos biljnih vlakana i vitamina koristeći više povrća i voća u svakodnevnoj ishrani.
Način čuvanja
: Čuvati na suvom i prohladnom mestu, zaštičene od uticaja sunčeve svetlosti. Otvorenu bočicu čuvati u frižideru. izbegavati direktno izlaganje sunčevim zracima. Standardno pakovanje:u kutiji po 4 bočice po 30ml. Kod dužeg korišćenja ovog Eliksira nema nus pojava i neprijatnih reakcija.  Eliksir Kordiceps Fohow se ne tretira kao lek, nego kao dodatak u ishrani.

Srpski sertifikat

Srpski serifikat II str

Detaljnije

11.11.2014.

Srpski serifikat I str

Detaljnije

11.11.2014.

Iskustva Korisnika

"Posle porođaja sam bila jako iscrpljena, porođaj je bio jako težak, izgubila sam mnogo krvi. Po preporuci doktorice Anabele počela sam da uzimam eliksir Kordiceps Feniks , kapsule Linčži i kapsule kalcijuma Haicao Gaj. Posle tri meseca vratila mi se snaga, rana je brzo zarasla i osećam se super. "

01.01.2021. od Branka 28 godina, Novi Sad

"Poštovani, pišem vam tri primera primene preparata mojih najbližih članova porodice. Preparate smo pili po savetu naše genijalne doktorke koja nam je i preporučila preparate. Zbog očiglednih fantastičnih rezultata iz najbliže okoline počela sam da pijem eliksir Kordiceps Feniks iz preventivnih razloga. Totalno neočekivano, prvi put za 20godina, nisam imala menstrualne bolove. Moj muž je primetio da nisam imala ni PMS i da mi nije kupio nijednu čokoladu. Moja mama koja ima 55 godina, sa dijagnozom helikobakterije je u subotu počela da pije eliksir Kordiceps Fenix i to:ujutru 2ml , uveče 4ml. U četvrtak, to jest posle 5 dana i samo jednog popijenog flakona, test je pokazao da više nema helikobakteriju. Primer 3: Moja ćerkica ima tri i po godine je imala temperaturu 39◦C i respiratornu infekciju izazvanu streptokokama i stafilokokama, popila je 2ml eliksira Kordiceps Feniks i temeratura je nestala za 20 minuta ! Bez ikakve upotrebe antibiotika i samo jedne bočice eliksira, 1ml preko noći od 3h do 5h, 2ml uveče na kontrolnom pregledu bila je potpuno zdrava. Dodatno, moja sestra 30 godina i brat 23 godine , su na prvi simptom prehlade i bolova u mišićima nepoznatog porekla, počeli da piju eliksir Kordiceps Feniks i bolest se nije razvila, nastavili su sa svojim poslovima i studiranjem bez ijednog izgubljenog dana. Hvala Vama, Hvala doktorki i Hvala Bogu! : ) "

31.12.2020. od I.

"Dijagnoza : sekundarni sterilitet. Imala sam dva spontana pobačaja u 21 i u 23 godini. Lečila sam se više od 10 godina. Počela sam da uzimam eliksir kordiceps Feniks i kapsule Linčži. Posle 2 meseca sam zatrudnela, potpuno neočekivano. Porođaj je bio na vreme, prošao je bez ikakvih komplikacija."

31.12.2020. od Katarina 34, Sombor

"Imala sam sindrom suvog oka zbog mnogo godina rada na računaru, počela sam da uzimam eliksir Kordiceps Feniks. Sada imam prirodne suze, a moj vid se popravio od 2,5 na 1,5 ."

31.12.2020. od Nada , 54 godine, Mladenovac

" Posle 50 godine života počeo sam da dobijam na težini, a sa tim je bilo i drugih problema sa stomakom i srcem. To me je veoma zabrinulo , pa sam bio u potrazi za načinom da rešim problem. Šta sve nisam pokušao, ali nije bilo efekta. Kada sam bio očajan komšija me je pozvao na prezentaciju firme Feniks Zdravlje As. Bio sam impresioniran onim što sam čuo, uzeo sam eliksir Kordiceps Feniks, čaj Ljuvej, hranljive tablete Gaočen i voćnu pastu Ružu. Postepeno sam počeo da gubim na težini, nestali su problemi sa srcem, varenjem.Veliko hvala !!!"

31.12.2020. od Jovan, 50 godina

"Dobila sam na poklon od tetke eliksir Kordiceps Feniks, pastu Ružu i čaj Ljuvej. Patila sam od alergije i ekcema na rukama – stanje je bilo jako loše, koža je bila jako crvena, upaljena i otekla. Efekat je bio upadljiv! Sve je nestalo, ništa mi nije pomoglo, nijedna mast , ni akunpuktura mi nije pomogla. Pomogli su mi preparati kompanije Fohow i zahvalna sam što postoje. Nemam reči !!!!"

31.12.2020. od Sanja, 28 godina, Beograd

"Posle druge godine života smo primetili kod Marka da jako slabo priča i bio je jako agresivan i hiperaktivan, od reči je sve bilo neću i ne, ne.Počeli smo dolaziti na terapije kod Anabele i koristili smo preparate: eliksir Kordiceps Feniks, kapsule Linčži, pastu Roza, kapsile kalcijuma Haj Cao Gaj po uputstvu i stanje se počelo poboljšavati. Posle treće terapije i uzimanja preparata Marko više priča, izgovara reči tečno, veoma dobro komunicira, izvršava zadatke koji se od njega zahtevaju, aktivniji je. Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima "

30.12.2020. od Marko

"Imao sam rak želudca, 4. stepena, plus progresivne metastaze. Iz bolnice su me otpustili sa prognozom da mi je ostalo još mesec dana života! Nisam imso šta da izgubim! Na internetu sam slučajno naišao na preparate kompanije Fohow i po savetu doktorice Anabele sam počeo da pije eliksir Kordiceps feniks, eliksir Tri dragocenosti, čaj Ljuvej, kapsule Linčži, voćnu pastu Ruža, eliksir Sancin, kalcijum Haicao Gaj i kapsule Sjučinfu. Nakon pola godine došao sam kod doktora koji je bio u šoku. Tumor se začaurio, kao i metastaze. Počeo sam da dobijam na težini, moja porodica se raduje, srećni smo. Uzimaću i dalje preparate, telo se izborilo sa tumorom, želim da se izlečim potpuno."

30.12.2020. od

"Imao sam problema sa bubrezima, bolnička dijagnoza je hronični nefritis. Osam meseci sam uzima kapsule Linčži, eliksir Kordiceps Feniks, čaj Ljuvej i voćnu pastu Ruža. Rezultat je bio zapanjujući ! Moji bubrezi su bili zdravi. Zahvalan sam kompaniji Fohow na divnim preparatima!"

30.12.2020. od Vladimir 32 godine, Kragujevac

"Tumor levog bubrega. Počela sam da pijem eliksir Kordiceps Feniks. Kroz 3 meseca ultrazvuk je pokazao smanjenje tumora. Za godinu dana tumor je nestao, kao I pesak I kamenje. Za dve godine, posle korišćenja Kordiceps Fohow, na ultrazvučnom pregledu nije ništa nađeno. Eliksir Kordiceps Feniks sada uzimam povremeno. Postala sam veoma aktivna, vratila mi se želja za životom. Osećam se zdrava! "

30.12.2020. od Marija, 69 godina, Subotica

"Uporna upala grla nije mi davala mira. Lekari su mi prepisali antibiotike, ali mi nisu pomogli, imala sam osećaj da mi je još gore bilo. Imunitet mi je jako opao, uzimala sam eliksir Kordiceps Feniks i to po 2ml na svaka 3 sata. Za nedelju dana stanje se normalizovalo"

30.12.2020. od Kristina 25 godina, Kać

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail

Primena Eliksira Kordiceps Fohow

   Pre korišćenja Eliksira Kordiceps Fohow potrebno je da se operu zubi toplom vodom, četkicom bez paste za zube. Očistiti jezik od naslaga i popiti šolju tople vode ili čaja. Eliksir u tečnom stanju se uzima ujutru (od 6 do 9 časova) pola sata pre doručka, a uveče neposredno pre spavanja (ostalo po preporuci).
Bočicu promućkati
pre upotrebe. Kupite špric u apoteci od 5ml, iglom slobodno prob
ušite metal jer je mekan i izvucite potrebnu preporučenu dozu eliksira. Skinite iglu sa šprica i ubrizgajte Eliksir u usta.
Eliksir d
ržati u ustima i mućkati, najmanje 5-7 min, da se tečnost razloži u pljuvačku, ne gutati, zadržavati ga, kao  bombonu u ustima, zatim ponovo mučkati. Kada osetite da je potpuno spojen sa pljuvačkom u ustima pustite neka Vam se slije niz grlo. I onda progutati.
Ritual mućkanja treba da traje 5-7min. da bi se Eliksir spojio sa pljuvačkom. Njegovo efikasno delovanje je zato što se direktno usvaja podjezično, na principu usvajanja nitroglicerina.
Napomena:
Otvorenu bočicu držati u frižideru.
Za korišćenje eliksira možete koristiti i cevčice koje su priložene u kutiji
Eliksira Kordiceps Fohow kod doza cela polovina ili četvrtina a manje doze dozirajte  špricom. Doručkovati i piti tečnost 30 – 40 minuta nakon uzimanja eliksira.
 Minimalna doza
Eliksira Kordiceps Fohow kod pada imuniteta je od 2-4 ml ili 3-6 ml dnevno. Doza se reguliše u zavisnosti od individualnih potreba prema zdravstvenom stanju i uz preporuku konsultanta kompanije.
 Dužina terapije i doze preparata se preporučuje individualno u zavisnosti od stanja organizma, oboljenja i postignutog efekta njegove primene. Zbog toga nekada doze mogu biti veoma značajne.
Kod hroničnih bolesti:
treba terapiju početi od 1ml ujutru i 2 ml uveće i svakog dana povećavati po 1 ml.ujutru I uveče. Kada se dostigne doza 3 ml.ujutru I 6 uveče zaustaviti se na toj dozi I piti do tri meseca. Zatim konsultacija sa konsultantom firme.
Kod bolesti karcinoma:
Kod onkoloških bolesti doziranje ide najmanje od 4 ml ujutru do 8 ml. uveče.Ukoliko je neophodno doze preparata mogu se povećati i od 1-2 bočice ili više na dan, kod velikih doza obično se preporučuje uzimanje na svaki sat po 1-2 ml ili dvokratno uzimanje preparata ujutru i uveče, u dve jednake doze.Tako piti do stabiliziranja tumor markera, a zatim piti minimalne doze dnevno od 2ml ujutru I 4 ml uveče.
Preventivna upotreba
: Odrasli do 2ml ujutru i 4 ml uveče u toku 1-3 meseca. Preporučuje se korišćenje preparata u proleće i jesen u periodu pada imuniteta i aktiviranja virusnih infekcija gripa i drugih infekcija.Deca koriste manje doze u zavisnosti od uzrasta.
Novorođenčad mogu koristiti Eliksire na svaki mesec starosti po jednu kap eliksira.
  Za stariju decu preporučuju se sledeće dnevne doze Eliksira:
      - od 1 - 2 godine po 1 - 1,5ml od 2 - 3 godine po 1,5 - 2,0ml
      - od 3 - 5 godina po 2,0 - 2,5ml od 5 - 7 godina po 2,5 - 3,0ml.
      - od 7 - 10 godina po 3,0 - 3,5m od 10 - 12 godina po 3,5 - 4,0ml.
      - od 12 14 godina po 4,0 - 4,5ml od 14 do 16 godina po 4,5 - 5,0ml .
 • Kod infekcije oka katarakte i glaukoma Eliksir Kordiceps Fohow može da se ukapava u oči dva puta u toku dana. Kod osećaja pečenja u oku može se razblažiti preparat (sa vodom iz ampule za rastvaranje injekcija) u odnosu 1:1 i produžiti ukapavanje.
 • Prisustvo meda u preparatu može vrlo retko izazvati alergijske reakcije, pojave otoka. U takvom slučaju prekinuti ukapavanje preparata.
 • Kod gnojne angine potrebno je grgljati Eliksir Kordiceps Fohow od 3 do 5ml 3-5 minuta u toku dana dva puta dnevno, sadržaj progutati.
 • Kod visoke temperature izazvane različitim virusnim infekcijama ili bakterijama preporučuje se jednokratno korišćenje preparata u većoj količini od 1/3, do1/4 i do 1 flakona, ukoliko se stanje ne reguliše dalje preparat koristiti svaka dva sata po 2 ml u toku dana
 • Najčešće, kod svih infekcija simptomi nestaju, a temperatura se znatno smanjuje ili normalizuje za relativno kratko vreme - od 20 do 30 minuta do 2 -3h ili dan-dva.
   Dužina terapije i doze preparata se preporučuje individualno u zavisnosti od stanja organizma i oboljenja U većini slučajeva, preporučljivo je da se
  Eliksir Kordiceps Fohow koristi najmanje tri meseca. Ako postoje potrebe, posle određene pauze, terapija se može ponoviti.
 • Kada bolest zahteva moguće je jako dugo i stalno korišćenje jednog ili drugog tečnog kordicepsa ili istovremeno oba. Kod onkoloških i hematoloških oboljenja bolesnima se preporučuje stalna primena žitkih formi kordicepsa u malim dozama ( Eliksira Kordiceps Fohow i Eliksira Tri Dragocenosti Fohow)I za vreme remisije bolesti uz konsultacije sa konsultantom firme.
 • Efikasnije je da se oba preparata koriste istovremenoeliksir Kordiceps Fohow ujutru ,eliksir Tri dragocenosti uveče.
  Svi preparati koji sadrže Kordiceps, posebno Eliksiri se mogu koristiti uz primenu klasičnih lekova.
 •  Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA    Detaljnije o preparatu >>>