TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Kapsule Sjučinfu FOHOW

                        Kapsule Sjučinfu Feniks FOHOW    BA-02
prevencija infarkta, kancera, regulisanje hormonalnog statusa u krvi
 
 Čišć
enje, lečenje i zaštita krvnih sudova i srca - jedan od najačih antioksidanata i regulatora hormona u krvi.
 Sastav kapsula Sjučinfu Fohow :
- natokinaza (sistemski enzim dobijen od
soje) 45%
- oligomer proantocijanidin iz e
kstrakta koštica grožđa - 29%  
- vodeni e
kstrakt ginosteme petolisne - 24%
    - sojin želatin - 2 %
  Kapsule Sjučinfu imaju jako i efektivno delovanje kod oboljenja kao što su: hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija, koronarna bolest srca, tromboza krvnih sudova mozga, ateroskleroza, nedovoljno snabdevanje krvlju krvnih sudova srca i mozga, posledice apopleksije, klimakteričnih sindroma.
    Kapsule Sjučinfu uspostavljaju bolju cirkulaciju krvi, čiste krvne sudove, povoljno utiču na tromboflebit, razređuju i povećavaju volumen krvi, pozitivno deluju kod anemije, poboljšavaju elastičnost krvnih sudova, sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje trombova.
   Milioniski broj korisnika širom sveta redovno uzimaju najpopularnije antikoagulante – aspirin, kardiopirin i druge slične razređivače krvi. Kao posledica uzimanja tih antikoagulanata dolazi do krvarenja, naročito iz gastrointestinalnog trakta gde dolazi do ulkusa želudca ili hroničnog kolitisa creva.
   Natokinaza  je mnogo bezbednija i efikasnija u poređenju sa aspirinom. Za razliku od aspirina, kardiopirina i drugih farmakoloških agenasa natokinaza se uspešno koristi bez neželjenih delovanja i alergijskih reakcija. U stvari, nattokinaza je prirodna alternativa za zamenu aspirina za prevenciju i lečenje kardiovaskularnih bolesti.
   Čišćenje, lečenje i zaštita krvnih sudova i srca - preventivno deluju protiv srčanih udara, kancera gde uništavaju fibrinski omotač ćelija raka, što omogućava odbrambenim ćelijama  da prepoznaju i unište rak. Sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje slobodnih radikala, stvaranje trombova, spečavaju zadržavanje i taloženje masnoća u krvi.
   Preporučuje se preventivno za zaštitu od oboljenja krvnih sudova, kod povišenog nivoa holesterola u krvi, koronarne bolesti srca, posle šloga ili infarkta, hipertenzija, dijabetesa, gubitka pamćenja usled cerebralne tromboze, umora u mišićima i bolova u nogama
  Preporučuju se kod česte utrnulosti i pojave peckanja u rukama i nogama, u slučajevima kada posekotine i rane dugo ne zarastaju. Poboljšavaju vid i gustinu kostiju.
Kapsule Sjučinfu  se koriste za čišćenje, lečenje i zaštitu krvnih sudova i srca jer sadrže natokinazu iz semena soje koja štiti od intravaskularne tromboze, ne ometa zgrušavanje krvi vaskularne lezije i povrede.

Sve o kapsulama Sjučinfu Feniks  >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2