TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

 • Brzo delovanje
 • Samo prirodni sastojci
 • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Eliksir Tri Dragocenosti FOHOW

Eliksir Tri Dragocenosti FOHOW - Fohow Sanbao Oral Liquid     F - 002

Najjači bio-imuno-regulator kod hroničnih i kancerogenih stanja u organizmu
Preporučuje se kod svih hroničnih poremećaja i autoimunih bolesti
   Eliksir Tri Dragocenosti efikasno sprečava i deluje kod reumatizma, reumatidnog artritisa. Uticaj ovog prirodnog preparata je posredan kroz regulaciju, jačanje i unapređenje funkcije imuniteta: timus, slezina, itd. To dovodi do stvaranja većeg broja belih krvnih zrnaca (leukocita), smanjuje se sedimentacija eritrocita, stimuliše smanjenje reumatskih tegoba. Smanjuje proizvodnju sopstvenih antitela i njihovo razorno delovanje na ćelije koje izazivaju malokrvnost, čime se poboljšava stanje bolesnika sa anemijom. Posebno važnu ulogu ima u regulisanju funkcije u odnosu na T- limfocite: kao podrška i kao kontrola T-limfocita.
Dosadašnja istraživanja pokazuju njegovo pozitivno delovanje u tretmanu protiv kancera, jer zaustavlja rast, podelu i razmnožavanje zloćudnih ćelija u organizmu.
Dokazana je i njegovo pozitivno delovanje kod reumatoidnog artritisa, kao i u sprečavanju imunološkog odbacivanja transplantiranih organa i tkiva, kao što su srce, bubreg i koža.

Očigledan efekat kod hepatitisa B i C:
Ekstrakt od planinskih mrava deluje na čišćenje nataloženih toksina, reguliše energiju organizma, štiti jetru, uspostavlja funkciju slezine, oporavlja želudac. Veoma brzo pomaže bolesnima da povrate zdravlje, a takođe smanjuje delovanje virusa i obnavlja oštećene ćelije jetre.
 Jedinstveni uticaj na bubrege i pankreas

    Zbog smanjenog rada bubrega smanjuje se imunitet, dolazi do dizbalansa endokrinog sistema, remeti se unutrašnji metabolizam šećera, što u suštini i dovodi do bolesti.

Efikasan je i protiv infekcija, deluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite.
Cink iz sirovine mrava Roger je sposoban da aktivira promenu insulinogepa u insulinu, čime pomaže da se kontroliše dijabetes i da se izmene simptomi bolesti.
Stimulira rad timusa,utiče na jačanje imuniteta i otpornost organizma, aktivira rad slezine, timusa i drugih organa imunog sistema. Stimuliranjem timusa telo se podmlađuje i postaje zdravo.

Odstranjuje ozbiljne posledice zračenja i hemoterapije.Igra važnu ulogu u jačanju imuniteta, povećava aktivnost makrofaga i limfocita, povećava sadržaj leukocita u krvi, očigledno smanjuje dejstvo neželjenih posledica izazvanih zračenjem i hemoterapijom.  Uspostavlja funkciju bubrega i jača Jang energiju bubrega.!

Eliksir Tri Dragocenosti Fohow se preporučuje kod
 • Bolesti srca: reumokardititis, infarkt miokarda, srčana aritmija.
   
 • Bolesti pluća: tuberkoloza pluća, emfizema pluća, astma, upala pluća, starački hronični bronhitis.
 • Bolesti bubrega: upala bubrega, uremija, šećerni dijabetes, krvarenje bubrežnih kanala.
 • Bolesti jetre: oštar i hronični hepatit B, hepatit C, ciroza jetre.
 • Bolesti mozga: cerebralna tromboza, moždani udar, ateroskleroza krvnih sudova i atrofija mozga.
 • Bolesti krvi: visok (nizak) krvni pritisak, hiperlipemija, urođena anemija.Sa visokom efikasnošču blokira rast ćelija raka: rak pluća, rak želuca, rak jetre, rak limfe, rak krvi.
 • Uzimanje preparata posle operacije pošto je tumor odstranjen, povećava brzinu obnavljanja i zarastanje rana, što omogućava čoveku da lakše podnese hemo i radio terapiju ukoliko se odluči za takvu terapiju.

Sve o Eliksiru Tri Dragocenosti Fohow >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2