TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

KOMPANIJA

  Kompanija FOHOW je deo velike međunarodne naučno-tehničke i investicione holding korporacije FOHOW sa sedištem u Hong Kongu.

 Glavni cilj Korporacije FOHOW  je razviti kulturu održavanja zdravlja i dati mogućnost  za ostvarenje blagostanja i uspeha svim ljudima u svetu.

 

NAJKVALITETNIJI PREPARATI NA TRŽIŠTU SRBIJE, BALKANA I EVROPE

TEČNI ELIKSIRI NA BAZI KORDICEPSA, REIŠI I ŠITAKI - PEČURAKA SA TIBETA 

JAČANJE IMUNITETA  DETOKSIKACIJA ORGANIZMA I NAJBRŽE BLOKIRANJE KANCEROGENIH ĆELIJA  
 USVAJANJE ELIKSIRA PODJEZIČNO NA PRINCIPU NITROGLICERINA ZA NEKOLIKO MINUTA

Preparati kompanije FOHOW su bio-imuno-energo-regulatori brzog delovanja za uspostavljanje i normaliziranje funkcija u organizmu.

* Receptura preparata je stara hiljadama godina i zasniva se na čuvenim tradicionalnim kineskim metodama za održavanje zdravlja i dugovečnosti.

* Kod koriščenja ovih preparata dolazi do regeneracije na ćelijskom nivou u organizmu i usporavanja procesa starenja. Preparati kompanije FOHOW su proizvedeni po najnovijoj svetskoj tehnologiji.

* Pri proizvodnji preparata koriste se najsavremenije metode kriaekstrakovanja na minus 20 stepeni da bi se sačuvala lekovitost pečuraka i ostalih bilja, drobljenja sirovine do najsitnijih mikro molekula i ekstrahovanja iste.

* Nove tehnologije omogućavaju da se maksimalno sačuvaju aktivne komponente, što povećava usvojivost preparata do 100 % i obezbeđuje efikasno i brzo delovanje na organizam.

* Sva preduzeća korporacije FOHOW sprovode izuzetno strogu kontrolu kvaliteta u toku procesa proizvodnje na osnovu koje preparati poseduju sertifikate i to:

GMP, HASAP, GMO, HALLAL, ISO9001. Sertifikacija je izvršena i u mnogim zemljama sveta: Litvanija, Latvija, Estonija, Ukraina, Rusija, Izrael, Kazakstan, Uzbekistan, Mongolija, Benin, Gana-Južna Afrika, Amerika, Velika Britanija, Srbija.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2