Sastav kapsula Linčži Fohow

   Kapsule Linčži ( Reiši ) Fohow sadrže:
     - prašak askospore i micelijum iz Linčži ( Reiši ) kineski - 63%,
    - prašak micelijum kineskog Kordicepsa - 35%.
   Kapsule podstiču ishranu mozga jer se ubrzava cirkulacija krvi i protok kiseonika i hranljivih materija u mozak. One regenerišu oštećene ćelije, uspostavljaju vezu između ćelija i ubrzavaju proces razmene informacija među njima.
  Pojačavaju pamćenje i jačaju umnu aktivnost kod starijih ljudi. Sprečavaju zaboravnost kod osoba srednje dobi i senilnost karakterističnu za starije ljude.
  Deluju kao sistemski regulator koncentrišu energiju, hrane mozak i nervne ćelije i uspostavljaju ravnotežu između mozga i tela, odnosno organizma u celini.
   Kapsule Linčži ( Reiši ) normalizuju aktivnost regulatornog sistema- hipotalamus-hipofiza „kontrolne žlezde“,koji usklađuje hormonalni balans u organizmu čoveka. Beta- ß kiselina , koja ulazi u sastav Linčžija ( Reiši ), poboljšava snabdevanje mozga kiseonikom do krajnih perifernih kapilarnih delova.
   Deluju na regeneraciju oštečenih nerava glave, vrata i duž cele kičme. Mozak je veoma važan organ koji reguliše osnovne funkcije u organizmu. Od njegove pravilne funkcije zavise kako fiziološki tako i psihološki procesi.
   Fiziološke funkcije mozga su: sluh, vid, saznanje, sposobnost razumevanja, razmišljanja, rasuđivanja pamćenja i niz drugih funkcija. U mozgu se nalaze centri za emocije i centri za motoriku.
   Kapsule Lincži ( Reiši ) Fohow stimuliraju i održavaju funkcije mozga, poboljšavaju sposobnost pravilnog rasuđivanja, jačaju nervni sistem. Zaustavljaju proces starenja, preventivno deluju na staračku senilnost.
   Efikasno deluju na usporavanju rasta tumora, jačaju srce, podhranjuju jetru, pozitivno deluju na regulaciju pritiska i snižavanje šećera u krvi. Smanjuju osećaj zamora, poboljšavaju kvalitet sna. Aktivno učestvuju u zaštiti zdravlja.
Kapsule Linčži ( Reiši ) pozitivno deluju kod adaptacije pri bilo kojoj stresnoj situaciji, pogotovo za poslovne ljude i studente, gde su prisutna velika psihička naprezanja.
    Kordiceps kineski koji se nalazi u sastavu kapsula Linčži (Reiši ) aktivira snabdevanje krvnih sudova srca i mozga dovoljnom količinom krvi. Na taj način poboljšava reakciju nervnog sistema na nadražaje, stimuliše regeneraciju ćelija mozga, čime povećava aktivnost centralnog nervnog sistema i poboljšava memoriju.

    Od davnih vremena je utvrđeno da gljiva Linčži ( Reiši ) ima pozitivno delovanje na smirenje duha, skupljanje mudrosti, poboljšanje memorije. Još u vreme dinastije Istočni Hanj u traktatu Šen nun ben cao tin i traktatu Ben cao gan mu, koje je napisao poznati farmaceut dinastije Min – Li Ši Cženem bili su pronađeni konkretni i detaljni zapisi o pozitivnom delovanju Linčžija na organizam.
   U starim spisima -traktatima zapisano je da su uz pomoć gljive Linčži (Reiši ) ljudi vaskrsavali iz mrtvih u bukvalnom smislu.
   Spolja po obliku podseća na bubreg i raste u divljoj prirodi.Pošto su se uz pomoć gljive Linčži ( Reiši ) u stara vremena lečili od sto sindroma i sto bolesti dobila je u narodu naziv gljiva dugovečnosti.

Pozitivno delovanje kapsula Linčži Fohow

   Kapsule podstiču ishranu mozga tako što se pojačava cirkulacija krvi i protok kiseonika i hranljivih materija u mozak.One regenerišu oštećene ćelije, uspostavljaju vezu između ćelija i ubrzavaju proces razmene informacija među njima. Pojačavaju pamćenje i jačaju umnu aktivnost kod starijih ljudi. Sprečavaju zaboravnost kod osoba srednje dobi i senilnost karakterističnu za starije ljude.
  Kapsule Linčži ( Reiši ) deluju kao sistemski regulator koncentrišu energiju, hrane mozak i nervne ćelije i uspostavljaju ravnotežu između mozga i tela, odnosno organizma u celini.
   Efikasno deluju na usporavanju rasta tumora,pogotovo kod tumore u mozgu, jačaju srce, podhranjuju jetru, pozitivno deluju na regulaciju pritiska i snižavanje šećera u krvi. Smanjuju osećaj zamora, poboljšavaju kvalitet sna. Aktivno učestvuju u zaštiti zdravlja.
   Kapsule Linčži ( Reiši ) pozitivno deluju kod:
 - koncentracije i jasnoće misli i viđenja kod odraslih i dece
      - usporenog mentalnog razvoja kod dece
      - deluje pozitivno na regulaciju osetljivosti čula: sluh, vid, ukus, miris dodir
       - deluju na regulisanje endokrinog sistema, jačanje i dizanje libida i jačanje     potencije
      - glavobolja, posebno migrenoznih napada, rastrojstva i rasejanosti
      - stabiliziranja aktivnosti regulatornog sistema - hipotalamus - hipofiza „kontrolne
        žlezde“ koji usklađuje hormonalni balans u organizmu čoveka
      - zaboravnosti , menađerske bolesti i opterećenja mozga kod poslovnih ljudi
- vegetativne distonije krvnih sudova
- bolesti kičme, vratnih mišića, kako moždanih tako i kompletnog nervnog sistema organizma
- arterioskleroze
- gojenja, višak telesne mase - regulisanja centra za prenošenje impulsa u mozga koji ne samo da kontroliše apetit već određuje brzinu sagorevanja kalorija u organizmu.
- bolesti centralnog i perifernog nervnog sistema
- depresije, stresa
- rasejanosti, skleroze
- senilnosti starijih ljudi
Kapsule Linčži (Reiši ) Fohow su korisne, takođe, ukoliko želimo da razvijamo proces bržeg pamćenja, učenja jezika ili savladavanja nepoznatih tekstova.

Šta kažu stručnjaci o kapsulama Linčži Fohow

Kapsule Linčži ( Reiši ) FOHOW    F - 003

   Drevni i savremeni kineski farmakološki izvori i klinička istraživanja potvrđuju da gljiva Linčži ( Reiši ) zaista ima moćno preventivno delovanje koje usporava starenje. Kapsule Linčži ( Reiši ) Fohow su rezultat dugogodišnjih naučnih istraživanja stručnjaka Naučno Istraživačkog centra za proizvodnju dodataka za zdravu ishranu u Kini. Ovaj preparat je napravljen na osnovi starih spisa po recepturi osnivača savremene nauke o održavanju zdravlja profesora doktora tradicionalne narodne medicine Tan Jučžija.

Srpski sertifikat

Srpski sertifikat II str

Detaljnije

11.11.2014.

Srpski sertifikat I str

Detaljnije

11.11.2014.

Iskustva Korisnika

"Dijagnoza : Limfostaza. Od svoje 20 godine stalno sam imala otekle noge, posle rođenja deteta stanje se pogoršalo, izvršila sam ispitivanja i banjsko lečenje. Otoci na nozi su se periodično javljali posle putovanja vozom, noge su mi bile veoma umorne, posle podne je bilo teško obuti cipele. Od 2007 uzimam celu paletu preparata kompanije FOHOW: kapsule Linčži Fohow, eliksir Kordiceps Fohow, eliksir Tri dragocenosti Fohow, čaj Ljuvej Fohow, voćnu pastu Ruža Fohow, tablete Gaočen (održavajuće profilaktičke doze), takođe i faradoterapeutski pojas ( 2 -3 sata na dan). Otoka nemam i posle dugih putovanja, dužeg rada za kompjuterom, sada mogu da nosim cipele sa štiklom. Veliko hvala za tako kvalitetne proizvode za zdravlje! "

01.01.2021. od M..N

"Danas me je muž pitao da li još uvek imamo kapsule Linčži FeniksFohow. Koristio ih je nekoliko poslednjih dana i primetio da su mu one juče pomogle da napravi sjajan izveštaj u Domu učenika na Nacionalnoj konferenciji mikologa „O biologiji i sistematici gljiva Kordiceps“."

30.12.2020. od Žena

"Za proizvode korporacije Fohow znam već 3 godine, tokom ove 3 godine, svi moji su ozdravili. Preparate koristi cela moja uža i šira porodica. Posledice moždanog udara više ni ne osećam. Pila sam kapsule Linčži, čaj Ljuvej, uzimala sam eliksir Feniks, voćnu pastu Ruža, tablete kalcijuma Haicao Gaj, Sjučinfu- krvni sudovi mozga su mi sada u odličnom stanju, ne osećam više hronični umor, od kapsula kalcijuma su mi prestali bolovi u zglobovima, želim da živim, da uživam u životu i da svima pričam o preparatima kompanije Fohow – da ih koristi celo čovečanstvo, da svi budu zdravi!!!!!!, Hvala "

29.12.2020. od Ljudmila, 60 godina Beograd

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail

Način i doza primene kapsula Linčži Fohow

   Uzimanje kapsula Linčži ( Reiši ) Fohow u večernjim časovima može da Vam narušiti san zato što oni Vas mogu aktivirati zato je najbolje da se uzimaju ujutru i najkasnije popodne do 17 sati.
Kod osoba starijih od 60 godina - prvih nedelju dana najbolje je uzeti 1/2 kapsule, a zatim uzimati po 1 celu kapsulu ili više u zavisnosti od preporučene doze.Kod migrene moguće je uzimati kapsule na dva načina: 1. jednokratna primena pojačanih efikasnih doza u kraćem roku kod migrenoznih napada ( konsultacije sa konsultantom firme ) 2. dugotrajno uzimanje kapsula više od 2 meseca u manjim dozama uz konsultacije kod regulisanja hroničnih migrenoznih napada  - kod jakih stresova, nesanica, jakih umnih opterećenja treba uzimati i do 3 kapsule  dnevno. Trajanje ovakvih terapija je od 5 do 10 dana.- deca mogu uzimati kapsule i najmanjeg uzrasta, u malim dozama rastvorenim u vodi. Preporučena doza je 1/5 do 1/4 sadržaja kapsule dnevno.  - deca posle 9- te godine mogu uzimati 1/2 kapsule na dan, a po potrebi uz konsultanta i da se poveća doza.
Kod duže primene kapsule ne izazivaju nikakve nus pojave i neprijatne reakcije.
Način upotrebe
: 1/2 do 3 kapsule na dan zavisno od potreba I preporuke. Kapsulu uzeti ujutru na prazan stomak sa čašom vode. Hranu možete konzumirati nakon 30 minuta.
Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-007 od 11h do 15h.
Standardno pakovanje
:24 kapsule po 0,3 g.
Način čuvanja
: čuvati na suvom mestu
Kapsule Linčži
( Reiši ) Fohow se ne tretiraju kao lek, nego dodatak u ishrani.
 Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA    Detaljnije o preparatu >>>