TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Tamponi za žene Biserna princeza FOHOW

 Higijenski  profilaktički  tamponi za žene     FY - 001
       Biserna princeza FOHOW
   Originalni higijenski profilaktički tamponi za žene „Biserna princeza“ za čišćenje ženske materice vode poreklo iz Kine još iz doba imperatora kada je i nastala legenda o njihovoj primeni.
   745 pre nove ere tridesetogodišnja Jan Gui Fei  je došla u palatu Tan Ksuanzong imperatora dinastije Tan. Zahvaljujući svojoj neverovatno nežnoj koži i izuzetno lepoj figuri, ona je odmah očarala imperatora i postala njegova ljubavnica. Ubrzo su i njene tri sestre lepotice postale ljubavnice imperatora. 
   Sačuvani su istorijski dokazi, prema kojima je specijalno za sestre Jan u planinama Lišanj imperator dinastije Tan izgradio lekovitu banju Huacin, u kojoj su se žene kupale. Kada su  izlazile iz vode, kako tvrde očevidci, njihova lepota je bila upoređivana sa lepotom belog cveta lotosa. Njihov boravak u imperatorskom dvorcu im je omogućio da saznaju tajni imperatorski recept za negovanje zdravlja korišćenjem ženskih vaginalnih tampona. Oni su delovali da njihova snežno bela koža ostane uvek zdrava i lepa. Kada je imperator bio svrgnut ljubavnice Jan su bile u bekstvu, ali su uspele da tajni recept o ženskim tamponima sačuvaju i prenesu svojoj porodici sa kolena na koleno.
   Tim specijalista kompanije FOHOW je sproveo detaljne eksperimente nad ovim tajnim receptom iz imperatorskog dvorca. Na osnovu toga su naučnici pronašli jedinstven i efikasan preparat, koji daje mogućnost da se razreše mnogi zdravstveni problemi žena koji su vezani za toksine u materici.

Sve o tamponima Biserna princeza >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2