Prirodni sastav voćne paste Ruže Fohow

Voćna pasta Ruža FOHOW     F - 006

  U sastav voćne paste ulaze :
- oligosaharidi (ksilooligosaharidi i fruktooligosaharidi)  88%
- stahioza ( iz cvekle, pasulja, soje, mahunarki ) 10%.
- ekstrakt dobijen iz ružinih cvetova  2 %
  Oligosaharidi - su vrste šećera iz povrća koje imaju ozdravljujuće delovanje na ljudski organizam. Ksilooligosaharidi su biljna vlakna iz povrća, a fruktooligosaharidi su biljna vlakna iz voća. Ksilooligosaharidi i fruktooligosaharidi su prebiotici.
Prebiotici –fruktooligosaharidi I ksiloolig
osaharidi
 
Prebiotici su nesvarljivi oligosaharidi koji se prirodno nalaze u voću, povrću, algama (biljna i vočna vlakna ) i povoljno utiču na organizam i poboljšavaju njegovo zdravlje selektivnom stimulacijom rasta i aktivnosti jedne ili ograničenog broja bakterija u debelom crevu.
Prebiotici se n
alaze u banani, cikoriji, belom luku, praziluku, artičokama, špargli, jabuci I mnogim žitaricama. Oni se dobijaju razlaganjem polisaharida.
 Za decu je jedna od ključnih koristi od prebiotika to što oni pomažu apsorpciju važnih koštano-gradivnih minerala: kalcijuma i magnezijuma.
Kod dece koja uzimaju prebiotike ređe su prehlade i infekcije. Oni ne samo da izgrađuju kosti, već i onemogućavaju apsorpciju  toksičnih elemenata: žive, kadmijuma, mangana. Takođe, imaju značajnu korist kod hiperkinetskog sindroma, autizma.
Prebiotici stvaraju sredinu da se probiotici održe dok prolaze kroz gornji deo probavnog sistema i omogućavaju njihovo naseljavanje i množenje u mikroflori tankog I debelog creva.
 Oni ob
ezbeđuju pozitivno delovanje probiotika u gastrointerstinalnom traktu  i u kombinaciji sa probioticima stvaraju simbiozu - ravnotežu u tankom crevu.
Dodatn
o svojstvo im je što pospešuju peristaltiku creva i skraćuju vreme prolaska hrane kroz probavni trakt. Osim što održavaju ravnotežu crevne mikroflore, snižavaju nivo holesterola i masti u krvi, poboljšavaju odnos dobrog i lošeg holesterola u korist dobrog holesterola. Brojne studije pokazale su da fruktooligosaharidi povećavaju apsorpciju minerala.
Stahioza je oligosaharid dobijen iz ekstrakta povrća (cvekla, grašak, soja, pasulj, šećerne repe) za koju se zna još iz vremena vladavina imperatora. Stahioza (dijetetska vlakna) primetno povećava količinu bifido i lakto bakterija u crevima, stimuliše organizam da usvaja kalcijum, cink i druge mikroelemente, reguliše imunitet, smanjuje količinu lipida i šećera u organizmu. 
Zahvaljujući izuzetnom efektu za zdravlje čoveka, stahioza je odobrena od strane Naučnog Instituta za ishranu kao nezamenljiva hrana za kosmonaute.
   Dijetetska vlakna iz povrća izazivaju osećaj sitosti, jer smanjuju apsorpciju viskoznim oblaganjem drugih hranljivih sastojaka iz hrane. Utiču na produženu, apsorpciju šećera, što ne opterećuje pankreas.
  Smanjuju holesterol na dva načina: vezivanjem žučnih kiselina I apsorpcijom jedne masne kiseline, propionata koji nastaje bakterijskom fermentacijom biljnih vlakana I inhibira enzim za sintezu holesterola u jetri. Dijetetska vlakna ubrzavaju prolazak hrane kroz creva čime i smanjuju njihovo potencijalno kancerogeno delovanje.
 Latice ruže - osim estetskih kvaliteta, ruža ima i lekovita svojstva, pa su se od ove biljke od davnina pripremala lekovita sredstva. Stari Rimljani poznavali su preko 30 bolesti koje je ruža lečila, a u Kini ona je bila čuveno prirodno sredstvo za lečenje hroničnog proliva. U 19. veku otkriveno je da ruža sadrži veoma lekovito ulje, koje se od tada destiluje i koristi u aromaterapiji.
 Dan
as je ruža priznata i koristi se kao efikasno sredstvo za jačanje i pročišćavanje organizma, naročito krvi, jetre i bubrega. Seme ruže ima laksativna svojstva i propisuje se kao prva pomoć u slučaju dijareje, naročito deci. Sama ili u kombinaciji sa drugim biljkama, ruža se koristi i za uklanjanje glavobolje, prehlade i problema organa za varenje. Za regulaciju previše obilne, bolne ili neredovne menstruacije koristi se čaj od ružinih latica, a ružina vodica i ulje izvrsni su za negu kože, očuvanje njene elastičnosti, kao i za uklanjanje akni i mitesera. Tradicionalna medicina mnogih naroda koristi latice ruže i u lečenju bakterijskih upala oka, ali i kao sredstvo za ispiranje usta u slučaju upale grla, glavobolje.
 Lekovito delovanje ružinih latica se primenjuje kod problema:
  - kože - ekcema, kod crvenog vetra, kod osjetljive, stare i suve kože, opekotina
  - srca (kao srčani tonik za jačanje srca, za staračko srce, za slabo srce)
  - jetre (pročišćavanje, žutice, detoksikacije jetre)

  - krvi (pročišćavanje), krvarenja (homeostatik)
  - pluća ( za jačanje pluća kod rekonvalescenta, starijih 
  osoba, tuberkuloze)
  - obilne menstruacije (adstrigentno delovanje), vaginitisa,
    kao vaginalni tuš kod ženskih bolesti (belog pranja, jakog
    krvarenja)
  - kod nesvestice, melanholije, glavobolje, vrtoglavice, 
     prehlade (za
znojenje), kod začepljenog nosa
  - proliva – dizenterije (antidiaroik)
  - creva (poremećaja u crevnoj flori – odnos bakterija vrenja i truljena – uravnotežava i obnavlja crevnu floru usne šupljine (afte, gljivice), pomaže kod gihta, grlobolje , faringitisa, bleferitisa itd.
   - bolesti očiju ( ispiranje, konjuktivitis, raznih iritacija oka ).
 Ružine latice sadrže topiva vlakna koja regulišu probavu, sadrže phitochemicals koji štiti od raka i kardiovaskularni bolesti. Bogat je izvor vitamina C koji je koristan u borbi protiv dijareje i infekcije urinarnog trakta.

Probiotici i prebiotici

       Pojam probiotika nije nov kako se često misli, naprotiv uveden je 1965. godine i odnosi se upravo na mikroorganizme koji pozitivno deluju na zdravlje čoveka.
No
belovac Ilija Ilič Mečnikov ukrajnski naučnik je otkrio da je za dugovečnost bugarskih seljaka zaslužna intenzivna i redovna upotreba fermentisanih mlečnih proizvoda u njihovoj ishrani.
     Crevna flora je pojam koji se odnosi na sve mikroorganizme (MO) koji naseljavaju naša creva i pomažu nam svojim korisnim delovanjem za normalno funkcionisanje creva. U ljudskom organizmu već postoje određene bakterijske vrste koje čine crevnu floru.
    U zavisnosti od načina ishrane i drugih uticaja dolazi do narušavanja ravnoteže u sadržaju crevne flore: primenom lekova, posebno antibiotika, kao i prilikom prevelikog konzumiranja alkohola, stresa, određenih bolesti ili pod uticajem toksičnih supstanci.
U ovim slučajevima smanjuje se količina „korisnih” bakterija i stvaraju se uslovi u kojima štetne bakterije preovlađuju i narušavaju crevnu floru i pravilno apsosrbovanje hranljivih materija.
     Probiotski preparati sadrže korisne bakterije i gljivice koji unosom regulišu narušenu crevnu floru i obnavljaju crevnu sluznicu, smanjuju uticaj loših bakterija i parazita koji su uzročnici bolesti. Probiotski preparati na najprirodniji način regulišu narušenu crevnu floru i vraćaju ravnotežu između korisnih i štetnih bakterija virusa i parazita. Najpoznatije pozitivne bakterije za regulisanje mikroflore su bifidobakterije. 
Bifidobakterije
čini više od 28 vrsta koje su osnovni sadržaj crevne flore donjeg dela gastrointestinalnog trakta. Njihovom metaboličkom aktivnošću se apsorbuje više vitamina i ostalih hranljivih materija kao i stvaranje sre
dine koja sprečava rast patogenih bakterija.
    Bifidobakterije u debelom crevu razlažu ugljene hidrate i tako stvaraju umereno kiselu sredinu koja sprečava rast bakterija i drugih patogenih mikroorganizama. Bifidobakterije imaju uticaj na metabolizam masnih kiselina, žučnih kiselina, holesterola i steroidnih hormona u crevnom traktu. One stvaraju veliki broj vitamina, uključujući vitamine B grupe kao i vitamin K, koji se apsorbuju i ulaze u cirkulaciju. Pored toga masne kiseline kratkih lanaca koje stvaraju bifidobakterije iz ugljenih hidrata su primarni izvor energije za epitelne ćelije debelog creva.
    Bifidobakterije deluju kao mikroekološki regulatori: aktiviraju usvajanje hranljivih materija u crevima, poboljšavaju imunitet, usporavaju rast patogenih bakterija.  
    Brojne studije su pokazale da direktno uzimanje korisnih bakterija ne dozvoljava da se naruši ravnoteža crevne mikroflore, ali je taj efekat kratkotrajan.
Da bi se bifid
obakterije zadržale u crevnom traktu potrebna je posebna sredina za bifidobakterije - bifidofaktor - prebiotik.
P
rebiotik se ne vari u želudcu i zbog toga kada se uzima oralno direktno ide u crevni trakt gde stvara pozitivnu sredinu za probiotske bakterije. Na taj način je omogučeno usvajanje hranljivih materija u toku metaboličkih procesa u organizmu. Bifidofaktor je jedan od najznačajnijih prebiotika koji selektivno stimuliše rast i aktivnost bifidobakterija i time smanjuje broj patogenih bakterija u crevima .

Delovanje voćne paste Ruža Fohow

   Voćna paste Ruža Fohow sadrži visoki bifido faktor koji povećava otpornost organizma prema bolestima, stvara normalnu mikrofloru u crevima, usporava štetno delovanje parazita i zaustavlja  proces starenja. Creva pravilno apsorbuju hranljive materije i na taj način čovek održava svoje zdravlje i podmlađuje organizam.
   Bifidofaktor ima uticaj na brz rast i povećanje nivoa korisne mikroflore u crevima – bifidobakterije. Reguliše balans mikroflore u crevima, uklanja dizbakteriozu, ima pozitivan uticaj na varenje u crevima, utiče na poboljšanje tena i ima kozmetički efekat.
   Pozitivno delovanje Voće paste Ruža Fohow:
        - regulacija  crevne mikroflore - reguliše se dijareja
      - stabilizacija i poboljšanje funkcije gastrointestinalnog trakta
      - regulacija lučenja digestivnih sokova i aktiviranje varenja i usvajanje hranljivih
          materija

      - deluje na jačanje imuniteta i usporavanje procesa starenja
      - ima pozitivan kozmetički efekat na kožu
      - neophodna upotreba kod dizbakterioze.
   U skladu sa principom "unutrašnje utiče na spoljašnje" ima sposobnost da rastvara pigmentne mrlje na koži, da aktivira i jača metabolizam melanina, omogućavajući osobi da ima belu i elastičnu zdravu kožu.
  Koristi se za detoksikaciju kao čistač creva, protiv zatvora, za mršavljenje, eliminiše neprijatan zadah i miris tela.Voćna pasta Ruža Fohow pozitivno deluje na regulisanje crevne flore, poboljšanje varenja u crevima, prevencija  je kod visokog krvnog pritiska i arterioskleroze, štiti jetru, omogućava usvajanje minerala, reguliše telesnu težinu i održava lepu figuri tela, štiti od karijesa, utiče na poboljšanje tena, ima pozitivni kozmetički efekat.

Srpski sertifikat

Srpski sertifikat I strana

Detaljnije

24.11.2014.

Srpski sertifikat II str

Detaljnije

24.11.2014.

Iskustva Korisnika

"Dve nedelje sam uzimala eliksir Kordiceps Fohow po 10 ml, kapsule Linčži Fohow jednu na dan, voćnu pastu Roza Fohow po dve čajne kašičice, čaj Ljuvej Fohow. Prošli su dvonedeljni zatvori, zaustavila su se analna krvarenja. Kvalitet krvi mi se poboljšao, povećao mi se nivo hemoglobina. Poboljšalo se zdravlje, izdržljivost, aktivnost, raspoloženje. Praktično mi je nestao ožiljak od drugog carskog reza."

01.01.2021. od M.E

"Pre nedelju dana sam dobila stomačni virus, čiji su simptomi bili temperatura 37,8, mučnina, povraćanje čim popijem vodu, slabost i velika iscrpljenost, bolovi u stomaku. To je trajalo tri dana. Počela sam da uzimam voćnu pastu 3 puta dnevno po kafenu kašičicu, stomak se smirio,pastu uzimam i dalje, vratila mi se snaga, mogu nešto i da pojedem, a da mi ne bude muka.Jako sam zadovoljna."

01.01.2021. od B

"Bogdan J. dečak 4,5 godina. Temerin Mamina izjava. Dete sa autizmom, propusnim crevima sa kandidom u velikom broju. Posle terapije pasta- Roza je dala dobre rezultate kod dijareje, dijareja je stala. Nakon 5 meseci korišćenja kapsula- Linčži i eliksira- Kordiceps Feniks počeo je pomalo da govori i da shvata. Eliksir- Sancin Feniks sam mu takođe davala, počeo je da dolazi da se mazi, nema više parazite u crevima. Posle bioenergetskih tretmana sluša komande, ranije nije hteo da hoda, a sada ima snage.Bioenergetski tretmani su pokazali odlične rezultate. Zadovoljna sam postignutim, a tek očekujem još bolje rezultate. "

31.12.2020. od Bogdan.

"Često putujem, neredovno se hranim i problemi sa želudcem i crevima su sve češći. Uzimao sam tri meseca voćnu pastu Fohow, eliksir Tri dragocenosti Fohow, kalcijum Hajcao gaj. Više nemam tegoba sa varenjem i osećam se odlično.Preparati su vrhunskog kvaliteta!"

31.12.2020. od M.B

"So primenata na preparatite od kompanijata FOHOW od septemvri 2011 pa do dan danas imam golemo podobruvanje na moeto zdravje. Boleduvam od multipleks skleroza. Gi koristev preparatite od paketot za podobruvanje na celosniot organizam. Koristev: eliksir- Sancin Fohow, caj Ljuvej, vocna pasta- Ruža, eliksir Kordiceps Fohow, kapsule Linčži Fohow, kapsule kalcijuma Hajcao Gaj, eliksir Tri dragocenosti Fohow , kapsule Sjučinfu i faradoterapeutski pojas za struk i faradoterapeutski pojas za koleno. Od flakonite- Eliksir Kordiceps Fohow stavav vo okoto po nekolku kapki. Se procisi organizmot, dobiv poveke sila, podobruvanje na okoto i mnogu podobra cirkulacija so pojasite Fohow Seuste gi koristam kapsulite za mozok - Linčži Fohow i kapsulite kalcijuma Haj Cao Gaj Fohow se nadevam na uste podobro zdravje. Blagodarnost do Feniks Zdravje AS. "

30.12.2020. od D.J

"Voćnu pastu Fohow sam koristila uz čaj, svakodnevno, posle mesec dana korišćenja voćne paste, nemam problema sa probavom, nestao je zatvor, na rukama su počele da mi nestaju pege, koža je čistija, ten mi je postao lepši. Sa zadovoljstvom ću nastaviti da koristim voćnu pastu Fohow, zaista je čudesna!"

30.12.2020. od B.P

"Dijagnoza: Hronični bronhitis. Česti SARS (teški akutni respiratorni sindrom) sa dugotrajnim oporavkom. Koristila sam mesec dana: eliksir Kordiceps Fohow i čaj Ljuvej Fohow. Sada mnogo lakše podnosim SARS. Urogenitalna kandidijaza.Voćna pasta Ruža Fohow mi je jako pomogla, creva mi rade savršeno, osećam se odlično Oporavak je vidan."

29.12.2020. od R.J

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail

Primena voćne paste Fohow

   Voćna pasta Ruža pogodna je za sve uzraste bez ograničenja i posebno se preporučuje kada beba ima grčeve u prva tri meseca kada se formira njena crevna flora.
   Voćna pasta predstavlja nezamenljiv dodatak u ishrani za poboljšanje zdravlja za sve uzraste, naročito za starije osobe i decu.
   Primena: koristiti od 1-3 meseca.
Koristi se pola sata pre jela 3 puta po jedna kafena kašičica.
Može se direktno uzimati na kašičicu ili mazati na hleb, kao dodatak uz čaj. Može se koristiti povremeno ili redovno u ishrani kao zamena za šećer.
Može se koristiti i duži vremenski period u zavisnosti od zdravstvenih problema.
Kod duže primene paste nema nikakvih nus pojave, ne izaziva nikakve neprijatne reakcije.
 Ogroman je broj uspešnih rezultata primene voćne paste Ruža Feniks u Kini, Rusiji, Litvaniji, Francuskoj, Americi, Kanadi, Izraelu, Južnoj Africi, Holandiji i drugim zemljama.
Standardno pakovanje: tuba od 120g.
Način čuvanja: na tamnom i prohladnom mestu.
Voćna pasta Ruža Fohow ne tretira se kao lek, nego kao dodatak u ishrani.
Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-007 od 11h do 15h.

Ishrana kosmonauta i pasta Ruža Fohow

   Kineska kosmička letelica Šen Cžou VII je sa svoja 3 astronauta  poletela u kosmos čime se posebno ponosi kineska nacija.
Veliko interesovanje je izazvala i hrana koju su kosmonauti uzimali u kosmosu. Dijetolog Cen Bin je govorio o ishrani kosmonauta : o sirovini, tehnologiji proizvodnje preparata za kosmonaute koja je pod strogom kontrolom i odgovara najvišim standardima.
Preparat mora da zadovolji najnaprednije zahteve – visoku hranljivu vrednost, efektivnost, laku primenu i korišćenje. Neophodna komponenta proizvoda za ishranu kosmonauta je
stahioza.
 Voćna pasta Ruža je proizvod korporacije Fohow koja sadrži stahiozu. Još odavno su naučnici NII korporacije FOHOW pronašli stahiozu i otkrili delovanje na ljudski organizam. Posle detaljnih provera i ispitivanja stahioze, koja se proizvodi naprednom tehnologijom pod strogom kontrolom, korišćena je kao osnovna sirovina voćne paste Ruža.
 U bestežinskom stanju se menja mikro-flora creva, što dovodi do problema sa stolicom, neprijatnog mirisa u zatvorenoj prostoriji, ubrzava se gubitak kalcijuma iz kostiju i drugih mikroelemenata. Stahioza primetno povećava količinu bifido i lakto bakterija creva, stimuliše organizam da usvaja kalcijum, cink i druge mikroelemente, reguliše imunitet, smanjuje količinu lipida i šećera u organizmu.
 Zahvaljujući izuzetnom efektu na zdravlje čoveka, stahioza je odobrena od strane Naučnog Instituta za ishranu kao nezamenljiva hrana za kosmonaute.

 Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA    Detaljnije o preparatu >>>