TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Delovanje tableta Gaočen Fohow

            Na koji način tablete Gaočen smanjuju nivo šećera u krvi ?

     Konđžak i visokovlaknasta celuloza iz voća i povrća posle ulaska u želudačno digestivni trakt, kao sunđer upijaju vodu i obrazuju  želatinsku masu. To povećava viskoznost hrane, usporava apsorpciju glukoze, daje osećaj sitosti, smanjuje nivo unetih šećera, štiti od povišenog nivoa šećera posle jela.

Posle apsorpcije vode rastvorljiva vlakna visokovlaknaste celuloze stvaraju zaštitni film na površini sluzokože tankog creva, što sprečava apsorpciju glukoze u crevima. Neapsorbovana glukoza se izbacuje iz creva putem stolice. Visokovlaknasta celuloza povećava osetljivost na insulin: putem uzajamnog efekta snižavanja šećera, smanjuje se potrebe tela za insulinom.

 Smanjenje telesne težine - kada konžakova vlakna i visokovlaknasta celuloza počnu da se  šire u stomaku, to prouzrokuje punjenje i proširenje želuca i creva. To stvara osećaj sitosti, što usporava proces potrebe za hranom. Takođe, doprinosi da se delimičnim varenjem ograniči usvajanje masti i šećera i na taj način poveća potrošnju masnoče iz organizma. 

Smanjenje masnoće u krvi - LDL holesterol je jedna vrsta masnoće u krvi koja povećava rizik od koronarne bolesti srca i taloženja kamenja u žuči. Fina vlakna spiruline smanjuju nivo masti i šećera u organizmu i čine proizvod idealnim kao hrana kod pojave simptoma dijabetesa. Visokovlaknasta celuloza kada se unese u organizam smanjuje apsorbciju holesterola u crevima, aktivira izbacivanje žuči, snižava holesterol i na taj način štiti i preventivno deluje kod koronarnih bolesti srca, formiranja i taloženja kamenja u žuči i bubrezima.

Ovo pomaže dijabetičarima i osobama sa simptomima gojaznosti da kontrolišu glad i apetit, što lako dovodi do regulisanja telesne težine. Konđak vlaži i poboljšava prohodnost creva, omogućava izbacivanje toksina iz organizma.

Vlaknasta celuloza  počinje da upija vodu, bubri, širi se i povećava obim creva. Na taj način se omogućava razlaganje tvrde stolice iz džepova, što deluje na lakšu i brzu  prohodnost stolice kroz creva. Zajedno sa tim procesom stimuliše se aktivnost peristalike creva, smanjuje zastoj i omogućava izbacivanje  toksina iz creva.  

Hitozan omogućava da se uklone toksini teških metala, a istovremeno i da se reguliše vlažnost creva. Na taj način ima terapeutsko delovanje kod hroničnog zatvora i  regulisanja problema sa hemoroidima.

Preporučuje se: ljudima sa tri hiper-poremećaja (hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija), osobama koje žele da sačuvaju snažno i vitko telo i da regulišu telesnu težinu.

Tablete Gaočen deluju na regulisanje endokrinog sistema, jačanje libida - potencije kod žena i muškaraca. Efikasno  su sredstvo protiv parazita i preporučuju se za decu protiv glista. Doziranje se određuje prema uzrastu. 


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2