TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Iskustva žena u korišćenju tampona

   Rezultati koji su dobijeni korišćenjem profilaktičkih tampona za žene
   Žena 28 godina – hronična upala jajnika, erozija zida materice, koristila sam 6 tampona, stanje se značajno poboljšalo. I dalje  se stanje menja na bolje.
   Žena 48 godina – zbog velike opuštenosti materice i upalnih procesa, mišići vagine i mokraćnih kanala su mi oslabili, dolazilo je do nekontrolisanog mokrenja. Posle korišćenja 2 tampona stanje se poboljšalo. Do danas nisam imala tih zdravstvenih problema. Imala sam virus herpesa. Posle korišćenja 4 tampona izvršena je kontrolna analiza – virus herpesa nije nađen. Veliki broj cista na grliću materice. Posle 10–og tampona izvršen je kontrolni pregled: grlić materice je idealan!
  Žena 52 godina, lekar – kongestija ginekološkog karaktera, endometrioza. Rezultat je dobijen nakon 2 kutije tampona.. Nemam upalni proces, obilna krvarenja su se smanjila. Nemam više periodičnih bolova. Povećala mi se seksualna aktivnost.
   Žena 55 godina – miomi, fibromiomi - koristila sam 3 tampona. Izlazilo je nešto strašno, malo sam se uplašila, ali sam nastavila lečenje, osećam se prekrasno.
   Žena 55 godina – pripremali su me za operaciju – predkancerogeno stanje. Stavila sam tampon. Veoma su me uplašili veliki bolovi, kada sam stavila tampon. Posle 3 dana izvadila sam tampon koji je obmotan glistom (crv). Sledećeg dana je izašla glava crva. I dalje su izlazile nekakve krpe.
   Žena 40 godina – čvornovati fibriomi, 9 nedelja. Koristila sam 6 tampona. Posle 1-og tampona izlazili su komadi, koji su ličili na presovan papir. Posle korišćenja sledećeg tampona desilo se isto, i bio je prisutan svrab. Treći tampon je izazvao obilno prevremeno menstrualno krvarenje, a onda sam koristila još 3 tampona. Posle 6-og tampona otišla sam kod lekara, proverila sam svi problemi su nestali i fibromiomi nisu nađeni.
   Žena 56 godina. Pre pola godine bila mi je postavljena dijagnoza – cistitis. Mokraćni kanali su se periodično punili gnojem, zidovi bešike su bili upaljeni. Bila mi je preporučena operacija. Imala sam jake bolove ispod stomaka, kičme, struka, u području oko bubrega, često mokrenje. Koristila sam 2 tampona. Bolovi su prošli, stanje se znatno poboljšalo. Uradila sam analizu urina ( pre korišćenja tampona ) u kojem je ROE bio tačno 50 jedinica, a normalan je od 6 -10 jedinica. Kontrolne analize su posle primene navedenih tampona su pokazale rezultat ROE = 15 jedinica.
   Žena 38 godina. Stavila sam tampon preventivno na 3 dana. Prve noći sam odlazila u toalet na svakih 30 minuta, krenuo je pesak iz bubrega. Posle 2-og tampona došlo je do jakog čišćenja creva, izbacivala sam fekalno kamenje. Stravičan prizor.
   Žena 25 godina – posle lečenja sa 3 tampona ostala sam trudna.
   Žena 25 godina, imam dete od 2 godine, 4 meseca nisam imala menstrualni ciklus, to mi se dešavalo i pre porođaja. Koristila sam 2 tampona. Kod upotrebe drugog tampona posle dva dana menstruacija se pojavila, izašao je crveni, debeo ugrušak krvi. Sve se normalizovalo. Hvala za prekrasan preparat.
   Žena 27 godina sa jednim bubregom. U braku sam 9 godina, imala sam upalu jajovoda, upalu jajnika, bolne menstruacije. Posle primene 2 tampona bolovi su nestali, upala se smirila. Menstruacije nije bilo.Trudna sam Ura!
   Žena 58 godina. Dijagnoza je mastitis desne i leve dojke. Posle korišćenja drugog tampona mastitis je nestao sa jedne dojke, a posle trećeg tampona i sa druge dojke.
   Devojka 29 godina. Drozd-infekcija kandidom. Koristila sam 4 tampona. Za vreme korišćenja prvog tampona pojavili su mi se hemoroidi koje nisam očekivala. Tamponi rade kao dijagnostičari. Nastavila sam sa oporavkom.
   Žena 65 godina. Dugogodišnji cistitis. Koristila sam 3 tampona. Posle prvog izašao je obilan urin tamne boje. Posle korišćenja drugog tampona nisam više imala bolove, a noću sam spavala spokojno.
   Žena 30 godina. Upala jajovoda, jaki bolovi u donjem delu leđa, bilo mi je teško da sedim od bolova. Bolovi su mi prestali posle korišćenja jednog tampona. Nastavila sam sa oporavkom.
   Žena 53 godine. Erozija grlića materice, upala jajovoda. Imala sam bolove pri polnom odnosu. Posle primene jednog tampona izašlo je nešto nalik na krpe. Posle primene drugog tampona nestali su bolovi i moj život se normalizovao.
   Žena 55 godina. Dijagnoza je prisustvo fibromioma 12 nedelja, praćeno jakim bolovima. Koristila sam 2 tampona, bolovi su se smanjili. Posle korišćenja svakog tampona izlazila je gusta sukrvica.
   Žena 90 godina. Jaka otvrdlina u jednoj dojci. Operacija zbog starosti nije predlagana. Posle primene prvog tampona grudi su postale mekše, iz bradavice je iscurila tečnost zelene boje. Nastavila je sa terapijom. Stanje se stabiliziralo.
   Žena 42 godine. Posle spontanog pobačaja 1985 godine nastala je erozija grlića materice, kolpitis (zapaljenje vagine), cistitis. Nekoliko puta sam bila na lečenju u stacionaru. Bolest je prešla u hronično stanje. Bolest je progresirala, postavljena je dijagnoza kolpitis, kandidijaza i upala desnog jajnika, dvostrana upala jajnika, cista na levom jajniku. Imala sam jake bolove u predelu desnog i levog jajnika. Svemu tome se pridružila i upala bubrega.
  Program ozdravljenja je bio sledeći:
 - Prvi mesec (3 tampona) – po jedan tampon svaki treći dan.

Rezultat: ispod želudca sa desne i leve strane, izlazili su ugrušci stare zapečene krvi i grudvice belo žućkaste boje. Primetila sam da je kao toalet papir bio zamotan oko tampona u velikoj količini. U oblasti bubrega osećala sam težinu i često sam mokrila sa neprijatnim osećanjem u bešici.

- Drugi mesec (3 tampona) – po jedan tampon svaki treći dan.

Rezultat: Naredni period lečenja je prolazio mnogo lakši, za razliku ot prvog meseca. Svemu tome se pridružilo i nekakvo kretanje u grudima, peckanje, istezanje, otok, oštar bol.

- Treći  mesec (6 tampona) – po dva tampona istovremeno svaki treći dan.

Rezultat: 7-i i 8-i tampon su izazvali veoma mnogo sluzi i oticanje stidnih usana, pojavila su se velika zrna i jako mnogo belog taloga debelog sloja sa malim flekama sivo crnih tačaka. Kada se uklonio taj film ispod toga se pojavila zdrava koža. Deveti i deseti tampon su izazvali odbacivanje tkiva samo na bolesnim delovima. Posle stavljanja 11-og i 12-og tampona noću se pojavila tečnost, kao voda koja se pojavi pri porođaju. Otišla sam kod ginekologa, rečeno mi je ciste nema, upale jajnika sa leve strane nema. To je isto potvrdio i ultrazvuk. Upalu desnog jajnika sam nastavila da lečim.

 - Četvrti mesec (6 tampona) – po dva tampona istovremeno svaki treći dan.

Rezultat: Posle primene 13-og, 14-og tampona izašla je masna žuta tečnost. Posle toga žena se osećala mnogo bolje.
 Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA     Detaljnije o preparatu >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2