TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Tablete Gaočen FOHOW

 Tablete Gaočen Feniks FOHOW    F - 005

   Svetska zdravstena organizacija  je došla do konstatacije da nepravilna ishrana zagađuje debelo crevo što je uzrok mnogih bolesti koji nastaju kao posledica zakiseljene sredine, poremećaja metabolizma i zakiseljavanje celokupnog organizma. Zakiseljena sredina  u  organizmu je dobra podloga za razmnožavanje virusa, bakterija i parazita.
   Nemački pronalazač Nobelovac Oto Hajnrih Varburg (1931) je došao do zaključka da su nedostatak kiseonika i kiselost sredine dve strane iste medalje.
   Ako imate previsoku kiselost, automatski Vam nedostaje kiseonik u organizmu. Ako Vam nedostaje kiseonik imaćete zakiseljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika. Ako oduzmete zdravoj ćeliji 35% njenog kiseonika, možete je pretvoriti u ćeliju raka za dva dana.
   Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, a ćelije raka mogu živeti bez njega. Tkiva raka su kisela, a zdrava tkiva su alkalna.
   Hranljive tablete Gaočen Fohow veoma efikasno deluju na detoksikaciju debelog creva, na izbacivanje stare nataložene stolice i neutralisanje kisele sredine u crevima koja dovodi do najtežih oboljenja.
    Pomoću tableta Gaočen kod muškaraca se izbacuje fitoestrogen koji se taloži u stomačnom salu, pogotovo kod pivopija. Povećani fitoestrogen u organizmu kod muškaraca dovodi do pada hormona testosterona. To izaziva impotentnost i pad životne snage i libida. Nagomilavanjem toksina u organizmu, narušava se metabolizam i usvajanje hranljivih materija što dovodi do starenja organizma.
  Tablete Gaočen deluju na smanjenje šećera u krvi. Rastvorljiva vlakna vlaknaste celuloze stvaraju zaštitni sloj na površini sluzokože tankog creva, što sprečava apsorpciju glukoze u crevima. Neapsorbovana glukoza se izbacuje iz creva putem stolice. Vlaknasta celuloza povećava osetljivost na insulin. Putem uzajamnog efekta snižavanja šećera, daje se mogućnost  za smanjivanje potrebe tela za insulinom. Dijabetičarima i osobama sa simptomima gojaznosti tablete Gaočen pomažu da kontrolišu glad i apetit, što lako dovodi do regulisanja telesne težine.

Sve o tabletama Gaočen Feniks Fohow >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2