TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Zašto telo ne prepoznaje tumor ?

Naučnici koji proučavaju regulaciju imunih ćelija kod zdravih osoba došli su do ključnog otkrića u razumevanju pitanja zašto imunološki sistem ne otkrije tumor. Zašto prirodna odbrana tela ne reši taj problem sopstvenim snagama. Otkrića mogu dovesti do novih oblika lečenja tumora.

U normalnim okolnostima imunološki sistem oko opasnog patogena ili povrede stvara stalnu upalu koja telu šalje poruku o postojanju problema. Međutim, u slučaju tumora određeni ćelijski mehanizmi sprečavaju upalu, zbog čega tumor može proći nezapaženo, pa je na kraju telu puno teže da ga eliminiše.

Istraživači Kraljevskog koledža u Londonu, finansirani od strane Saveta za biotehnološka i biološka naučna istraživanja, otkrili su da regulatorne T ćelije mogu obrnuti ulogu ključnih ćelija imuniteta koje se zovu makrofage, i koje obično i izazivaju upalu.

Regulatorne T ćelije su ćelije koje regulišu imunološki sistem tako što ga sprečavaju da preterano reaguje na svaki spoljni stimulans i teraju ga da se suočava samo sa zaista štetnim patogenima ili povredama. Istraživanja pokazuju da ovo postižu tako što podstiču makrofage da umanje uobičajenu automatsku upalnu reakciju uzrokovanu svim mogućim pretnjama telu, pa čak i onim bezazlenim.

Dr Leoni Tams rukovodilac istraživanja objašnjava: relativno bezazleni stimulans poput male posekotine telo će automatski tretirati kao nešto opasno i makrofage će izazvati upalu. Otkrili smo da je uloga regulatornih T ćelija da nateraju makrofage da izazovu protivupalu kao protivtežu prvobitnoj reakciji, pošto u pitanju nije prava opasnost. To održava stabilnost imunološkog sistema i sprečava preterane reakcije tela na sve u okolini.

Međutim, problemi nastaju kod tumora, u situacijama kada je prisutan veliki broj regulatornih T ćelija koje izazivaju jaku protivupalnu reakciju. Neutralizacija upalne reakcije u ovom slučaju može dovesti do toga da imunološki sistem tela ne primeti tumor, odnosno da „prevari“ telo tako da poveruje da problem ne postoji.

Nadamo se da ćemo ovo novo saznanje o vezi između regulatornih T ćelija i makrofaga moći da iskoristimo u iznalaženju efikasnijih načina lečenja tumora. Zanimljivo je to što se nadamo da ćemo moći da iskoristimo isto saznanje da bismo postigli suprotan rezultat, odnosno blokiranje hroničnih upale kao što su u slučajevima reumatoidnog artritisa.

Tkiva tumora su kisela, a zdrava alkalna >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2