Prirodni sastav Eliksira Sancin Fohow

                              Cena jedne bočice 30 ml - 2.400
  U sastav eliksira ulaze biljne komponenate tradicionalne kineske medicine :
     - ekstrakt gljive Lavlja griva  50%   
     - listovi Aloje kjurasao 20%
     - plod lonicere (orlovi nokti) 12%
     - hrizantema 15 %
     - ekstrakt Kineskog kordicepsa 2 %
    
- hitozan, ekstrakt iz listova ginka  1 %
 Lavlja griva je jedna od najcenjenijih jestivih gljiva koju nazivaju prirodnom hranom za neurone, zbog njene sposobnosti da obnavlja nervni sistem. Aktivne materije iz Lavlje gljive ponovo izgrađuju zaštitni mijelinski omotač nervnih ćelija. Na takav način se poboljšava neuronska provodljivost za signale koji su ključni za komunikaciju između nervnih ćelija.
Japanci su je nazvali gljivom 21. veka. Lavlja griva je imunostimulator, stimulator rasta, regenerator nervnih ćelija i antiseptik. Ova gljiva sadrži aktivne sastojke za regeneraciju nerava i poboljšanje moždanih funkcija.
 Kineski stručnjaci uspeli su da iz gljive Lavlja griva izdvoje 2 aktivna sastojka – hericenon i erinacin – koji podstiču proizvodnju faktora neuronskog rasta NGF i obnavljanje oštečenih nervnih ćelija.
 Faktor neuronskog rasta je belančevina koja igra značajnu ulogu za zdravlje i dugovečnost nekoliko vrsta nervnih ćelija u centralnom i perifernom nervnom sistemu.
 Spomenute aktivne materije iz Lavlje gljive uspevaju da deluju na mozak, jer zbog svoje niske molekularne težine lako prelaze iz krvotoka u mozak.
 Najvažniji sastojci Lavlje gljive su: derivati ciathana (diterpenoidi), beta-D-glukan, ergosterol (provitamin D2), erinacini K i R, ksilan, glikoksilan, mano glikoksilan, galaktoksilo glukan, hetero beta glukan.
 
Beta glukan polisaharidimi iz Lavlje gljive blagotvorno deluju na probavni sistem, pospešuju funkciju želudačne sluznice, povoljno utiču na regulaciju holesterola, utiču na smanjenje šećera u krvi i deluju na izgled zdrave i mladalačke kože.
Cijatan - sastojak ov
e gljive pomaže u lečenju čireva, karcinoma želuca i jednjaka.
Lavlja gljiva kod dijabetesa, pozitivno deluje jer snižava nivo glukoze, sprečava polidipsiju i obuzdava snažnu žeđ svojstvenu šećernoj bolesti.
 U praksi je uočeno da polisaharidi iz ove gljive snažno podstiču proizvodnju
antioksidantnih enzima protiv starenja.
 Poremećaji kod kojih pomaže Lavlja gljiva su:
- autizam kod dece, Alchajmerova bolest, multipla skleroza, demencija, depresija,
- šizofrenija, anoreksija, bulimija, mišićna distrofija, stomačni čirevi, gastritis,
- leukemija, kancer želud
ca, jednjaka i kancer kože.
  Aloja kjurasao  - Lekovita biljka Aloja potiče iz Severne Afrike, izgledom podseća na kaktus i u sebi sadrži dosta vode. Aloja sadrži preko 240 hranjivih i lekovitih sastojaka - vitamine : A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E i folnu kiselinu i  preko 20 minerala: magnezijum, mangan, cink, bakar, hrom, kalcijum, kalijum i gvožđe.
   Mukopolisaharidi : imuno-modulatori (pomažu kod AIDS-a, karcinoma, imunoloških poremećaja), antioksidati, imaju protivupalno, antibakterijsko i antivirusno delovanje.
 Aminokiseline: ljudskom organizmu su neophodne 22 aminokiseline koje su neophodne za izgradnju belančevina. Aloja obezbeđuje 20 aminokiselina. Ona obezbeđuje 8 esencijalnih amionokiselina koje nije moguće proizvesti u organizmu i koje se zbog toga moraju uzimati putem ishrane.
  • Enzimi : 16 enzima iz grupe proteaza, amilaza, lipaza i celulaza ( pomažu varenje belančevina, ugljenih hidrata, masti i celuloze)
  • Antrakinini: najvažniji među njima su aloin i emodin, ali svi zajedno predstavljaju moćne analgetike i priznato im je posedovanje antibakterijskih svojstava. U čistom obliku, oni su i moćni laksativi.
  • Lignin: ova supstanca omogućava aloji da prodre duboko u kožu.
  • Saponini: to su penušave (sapunaste) supstance koje ispoljavaju antimikrobni efekat protiv bakterija, virusa, gljivica i kvasaca kao što je kandida.
  • Steroli: deluju kao moćni antiinflamatorni (antizapaljenski) agensi.
   Aloja je u Rusiji poznata kao eliksir mladosti dok su je stari Egipćani nazivali biljkom besmrtnosti, a u nekim krajevima je zovu i kraljicom lekovitih biljaka. Po svojim izuzetnim lekovitim svojstvima bila je dobro poznata i korišćena i u Kineskoj tradicionalnoj medicini.
   Aloja je kao lek masovno počela da se koristi u Americi prvenstveno kao laksativ, a kasnije su otkrivena njena lekovita svojstva za lečenje opekotina, posekotina, uboda, posledica zračenja, za negu kože lica i tela i drugih dermatoloških problema. Zbog njene velike sposobnosti ublažavanja bola i regeneracije kože, aloja je masovno korišćena za lečenje žrtava atomske bombe bačene na Hirošimu i Nagasaki.
   Koristi se za lečenje mnogih bolesti od alergija i kožnih infekcija, pa do najozbiljnijih bolesti kao što su astma, bronhitis, dijabetes, rak (naročito rak kože), sida. Uz pomoć Aloje  uspešno se leči anemija, hepatitis, višak holesterola u krvi, nesanica, depresija kao i posledice hemoterapije i radioterapije. Deluje na usporavanje procesa starenja. Radi na meridijanu jetre, srca i slezine.
   Varenje - aloja podstiče varenje, neutrališe povišenu želudačnu kiselinu, stvara ravnotežu gastrointestinalnih simbiotičnih bakterija, smanjuje gljivice, normalizira pH stolice, pomaže kod iritabilnog crevnog sindroma, kolitisa, proliva i zatvora, hemoroida, ubija parazite. Prodire kroz zidove organa za varenje, ispira štetne bakterije i čisti crevne resice od naslaga. Na taj način smanjuje upale i povećava apsorpciju hranjivih materija.
Jetra i žuč - Poboljšava rad jetre, detoksikuje i regeneriše jetru. Preporučuje se kao dodatna terapija kod bolesti žuči, ciroze jetre, akutnog i hroničnog hepatitisa i masne jetre.
Dijabetes - Reguliše i snižava nivo šećera u krvi, smanjuje oscilacije šećera (posebno važno kod bolesnika koji su na inzulinu).
 Srce i krvni sudovi - Jača srčani mišić. Snižava nivo holesterola u krvi i krvni pritisak te smanjuje učestalost napada angine pektoris.
 Bolesti imunog sistema - tumori kancer, sida - Aloja sadrži faktore koji uništavaju tumore (alfa faktor, blokira dotok krvi u rastući tumor, acemanan). Aloetin jača organizam u borbi sa virusima, aloemicin je dobar u otklanjanju ćelija raka. Podstiče imunološki sistem. Kao dopunska terapija, smanjuje štetne nus pojave hemo i radio terapije.
 Mokraćni putevi i prostata - Ublažava akutne i hronične upale, deluje i na bakterije koje su otporne na antibiotike (npr. Escherichia Colli).
 Respiratorni organi - Pomaže kod akutnih i hroničnih upala respiratornih organa: upala sinusa, ždrela, glasnih žica, pluća itd
 Bolovi u zglobovima, reuma, osteoartritis, osteoporoza - Smanjuje upalu, crvenilo, bolove i oticanje zglobova i mišića. Deluje blagotvorno kod uganuća, upala tetiva, modrica. Pomaže kod neuralgija, išijasa i glavobolje. U kombinaciji sa organskim spojevima kalcijuma pozitivno deluje kod osteoporoze.
 Bolesti očiju - uspešno se upotrebljava kod upale očne sluznice (konjunktivitis), mrene, trahoma, glaukoma, keratitisa (upale rožnjače), herpes simplexa.
 Nega kože i kožne bolesti - Izvanredno vlaži kožu jer prodire do najdubljeg dermalnog sloja, pomlađuje kožu jer povećava stvaranje fibroblasta 8 x brže nego što je normalno i na taj način ubrzava zarastanje rana. Izvanredna je za suvu, osetljivu i oštećenu kožu; ublažava i otklanja staračke pege po rukama.
Plod lonicere - Orlovi nokti - ova biljka raste kao višegodišnji žbun, čiji plodovi sazrevaju vrlo rano, već prve nedelje maja. Izuzetno su lekoviti zahvaljujući bogatim hranjivim vrednostima (šećeri, kiseline, makro i mikro elementi).
Ekstra
kt ovog voća pokazao se kao antikancerogena supstanca (oncostatic), koja ima sposobnost da redukuje veličinu tumora. Potencijal ove bobice u lečenju hroničnih bolesti poput dijabetisa, melitusa, kardiovaskularnih bolesti i kancera je u tome što ona sadrži fenole. Glavni antocijani u ovom voću su glukozidi i rutinoidi poput cijanidina, peonidina, definidina  i pelargonidina. Dokazano je da su ove bobice izvor zdravih fitohemikalija koje imaju korisna aktivna svojstva, a to su antioksidati, hemoprotektivne i antibakterijske supstanci.
 U područjima gde ova vrsta raste u prirodi u narodu se koristi kod ateroskleroze, hipertenzije i gastrointestinalnih poremećaja. Bobice su bogat izvor vitamina C, antocijanina, proantocijanid
ina i drugih flavonoida. Oni imaju antitumorna, antimutagena, antimikrobna, protivupalna i protivalergijska svojstva.
   Hrizantema - Chrysanthemum indicum
  Lekovita svojstva hrizanteme: hrizanteme su na Istoku simbol zdravlja i dugovečnosti. U pojedinim delovima Azije uobičajeno je piti čaj od belih ili žutih cvetova hrizantema, jer se veruje da je tradicionalni lek protiv gripa. Njihovo lišće sadrži kalijum, selen, cink, magnezijum. Eterična ulja hrizanteme sprečavaju razvoj Parkinsonove bolesti. Jača imuni sistem, deluje protivupalno.
Ekstrakt Kineskog kordicepsa     
Kordiceps sinenzis se koristi više od dve hiljade godina, povoljno utiče na dva glavna meridijana tela - meridijan bubrega i meridijan pluća. Koristi se preventivno i za lečenje, preko 100 bolesti. Čisti telo, jača imunitet, uspostavlja funkcije tela, reguliše jin i jang tela. Sve o kordicepsu možete pročitati na stranicama o kordicepsu.

Hitozan se dobija od ljuspica krabe. Hitozan blokira toksine ćelije raka. Poznato je da posle oboljenja od raka čovek brzo gubi na težini. To se dešava jer ćelije raka oslobađaju toksin koji dovodi do smanjenja nivoa gvožđa u strukturi krvi i dovode do anemije. Dolazi do razlaganja lipida i čovek gubi apetit. Kada se uzima hitozan apetit se ponovo vraća. Hitozan se razlaže u crevima, organizam ga apsorbuje i omogućava blokiranje toksina raka. Regeneriše limfne ćelije koje su sposobne da uništavaju ćelije zahvaćene rakom. Limfne ćelije razlikuju normalne ćelije od ćelija zahvaćenih rakom i uništavaju ih. Međutim, obično oko ćelija zahvaćenih rakom  kisela sredina ometa aktivnost limfnih ćelija. Uzimanjem hitozana koriguje se balans PH vrednosti i sprečava se širenje ćelija zahvaćenih rakom. Hitozan je sposoban da prijanja za ćelije zahvaćene rakom i blokira lepljenje ćelija raka uz zidove krvnih sudova.
Hi
tozan aktivira ćelije imunog sistema, sprečava organizam da upija holesterol, smanjuje krvni pritisak, sprečava formiranje kancerogenih ćelija, neutrališe i izbacuje toksine iz organizma. Štiti jetru, povoljno deluje na smanjenje telesne
težine, ubrzava proces zarastanja rana i opekotina.

Ginko biloba  - poboljšava mikrocirkulaciju mozga, poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, deluje blago antidepresivno, smiruje, a koriste ga osobe koje pate od migrene. Povoljno utiče na cirkulaciju, usporava proces starenja, povećava radne sposobnosti, ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak kod upale vena. Ginko olakšava tegobe kod astme, alergija, Alchajmerove bolesti, reguliše krvni pritisak.

Šta kažu stručnjaci o eliksiru Sancin Fohow

    Eliksir Sancin sadrži gljivu Lavlja griva koja je prirodna hrana za neurone, jer obnavlja nervni sistem.

   Aktivne materije iz Lavlje gljive ponovo izgrađuju zaštitni mijelinski omotač nervnih ćelija. Na takav način se poboljšava neuronska provodljivost  za signale koji su ključni za komunikaciju između nervnih ćelija. Japanci su je nazvali gljivom 21. veka

Lavlja griva je 

imunostimulator, stimulator rasta, regenerator nervnih ćelijaantiseptik. Ova gljiva sadrži aktivne sastojke za regeneraciju nerava poboljšanje moždanih funkcija.

   Kineski stručnjaci su uspeli  da iz gljive Lavlja griva izdvoje dva aktivna sastojka – hericenon i erinacin – koji podstiču proizvodnju faktora neuronskog rasta NGF i obnavljanje oštečenih nervnih ćelija.

Delovanje eliksira Sancin Fohow

   Eliksir Sancin je najefikasniji preparat za čišćenje i detoksikaciju creva, a to je uslov za normalan metabolizam i usvajanje hranljivih materija u organizmu.
   Posle 2-3 terapije sa Eliksirom Sancin želudačno crevni trakt se značajno normalizuje, pražnjenje creva postaje redovno, prirodno i lako, postepeno nestaje hrapavost kože, koja je izazvana opstipacijom i akumulacijom toksina, ten se poboljšava i dobija roze boju, dah postaje svežiji, postepeno nestaju akne i osip po koži.
E
liksir Sancin Fohow ima trostruko delovanje
- čisti creva, čisti organizam od toksina, čisti krv od lošeg holesterola i triglicerida.
   Preporučuje se kod:
    - zatvora, gastritisa, enterita, upale gastrointestinalnog trakta, 
    - hiperlipemije i drugih simptoma koje bolest izaziva.
    - osipa, pigmentnh pega, akni, neprijatnog zadaha iz usta.
   Poremećaji kod kojih pomaže Lavlja griva su: autizam kod dece, Alchajmerova bolest, depresija, šizofrenija, anoreksija, bulimija, mišićna distrofija, stomačni čirevi, leukemija, kancer želudca, jednjaka i kancer kože.

  Preporučuje se i kod naglih promena raspoloženja, anksioznih stanja, depre
sije, nervnog rastrojstva i kod prisustva toksina u organizmu.
   Gljiva  Lavlja griva je hrana iz prirode za efikasnu regeneraciju neurona.
  U istočnjačkoj kulturi ova gljiva odavno se koristi zbog svojih izuzetnih lekovitih svojstava. Najznačajnija je zbog stimulacije proizvodnje faktora neuronskog rasta. Smanjenje faktora  neuronskog rasta povezano je s ranim stadijima Alzhaimerove bolesti i demencije i mnogih drugih autoimunih bolesti.
     Demencija - osobe obolele od demencije koje su svakodnevno uzimale 5 grama   Lavlje grive dnevno pokazale su poboljšanje u komunikaciji, pamćenju i poboljšanje funkcionalne nezavisnosti ( ishrana, oblačenje, šetnja ).
     Multipleks skleroza - Lavlja griva kod  ovih osoba poboljšava proces mijelinizacije. Faktor neuronskog rasta ima zaštitno delovanje, smanjujući upalne procese odgovorne za hronična oštećenja mozga - neurodegenerativne poremećaje kao što je multipleks skleroza.
    Neuropatija - Faktor neuronskog rasta igra ulogu u osjetljivosti na bol. Njegove niske vrednosti povezane su sa senzornom neuropatijom. Lavlja griva pokazala je povoljan uticaj kod pacijenta sa dijabetičkom neuropatijom i smanjenje bolova kod senzorne neuropatije povezane sa HIV-om.
  - Lavlja griva pokazala je efikasno delovanje kod zlatnih stafilokoka. U kliničkim testovima sprovedenim u Japanu, zabeženi su slučajeva gde se povukla kod pacijenata čija je ishrana bila obogaćena Lavljom grivom.
    Gastritis- ima antibakterijsko delovanje  na Helicobacter pylori koja je glavni uzrok hroničnog gastritisa i nastanka karcinoma u kasnijim stadijumima.

Srpski sertifikat

Srpski sertifikat II str

Detaljnije

11.11.2014.

Srpski sertifikat I str

Detaljnije

11.11.2014.

Iskustva Korisnika

"Po preporuci doktorice Anabele uzeo sam preparat Sancin da bi očistio creva, uzimao sam 7,5 ml eliksira 2 puta dnevno. Za deset dana,rad creva se normalizovao, nestao je neprijatan zadah iz usta, počele su da se povlače bubuljice sa lica, izgled kože je mnogo zdraviji. Po preporuci doktorice pio sam skoro 3 litra tečnosti dnevno. Pošto sam bio oduševljen i iznenađen rezultatima terapije, uzeo sam da probam i voćnu pastu Ruža i uzimao sam je uporedo sa eliksirom Sancin. Rezultati su fenomenalni, probava se izregulisala, osećao sam se lakši. Telo se oslobodilo toksina, za 6 meseci ću odraditi ponovo detoksikaciju eliksirom Sancin i voćnom pastom Ruža."

01.01.2021. od S.S

"Bila sam u jakoj depresiji, po savetu doktorice Anabele, počela sam da uzimam eliksir Sancin, kapsule Linčži i kalcijum Hajcao gaj. Nakon nedelju dana sam se osećala mnogo bolje, počela sam da budem aktivnija, kao da sam progledala. Za tri meseca uzimanja preparata kompanije Fohow, moja depresija je nestala, vratila mi se volja za životom. Hvala!"

01.01.2021. od Tatjana. S

"Moj unuk ima 2 godine i 2 meseca. Od rođenja je invalid sa dijagnozom atopijski dermatitis, koristili smo mnoge lekove, ali ništa nije pomoglo.Od jula 2010. godine srela sam se sa preparatima Fohow i počeli smo da mu dajemo eliksir Sancin, eliksir Kordiceps Feniks i pastu Ruža. Prve dve nedelje je nastupilo pogoršanje, obilan osip po celom telu, svrab, temperatura je porasla na 38,4 , proliv.Treće nedelje je došlo do poboljšanja. Koža je pobelela, a osip je nestao posle 4 nedelje. Sve se normalizovalo, dete ima dobar san i raspoloženje. "

31.12.2020. od Ana. S

"Preparate kompanije Fohow koristim 2 meseca. Imao sam problema sa aknama na leđima ( velike ) i znao sam da je to znak prisustva toksina u organizmu, ali nisam znao šta da radim. Počeo sam da koristim preparate po programu za čišćenje – eliksir Sancin, kapsule Sjučinfu i tablete Gaočen Feniks. Posle 2 nedelje došlo je do pogoršanja, bubuljice su bile po celom telu, čak i licu, počele su da se pojavljuju i perodične glavobolje. Počeo sam da pijem dosta vode i čaj Ljuvej. Posle 2 nedelje akne su počele da se povlače, a glavobolje su prestale. "

31.12.2020. od Sergej, 31 godina, Kruševac

"Koronarne bolesti, 2 moždana udara, 4 infarkta, koronarni bajpas, proširene vene, kamen u žuči. Uzimanje svih preparata kompanije Fohow mi je za 2 godine dalo blagotvorne efekte.Primetila sam da otkad sam počela da uzimam eliksir Sancin Fohow bolje pamtim, nema depresije, pigmentne pege nestaju. Vodim aktivan način života, pritisak mi je 120/80, vrednost holesterola je 4,5, šećer mi je 5,5, ultrazvučni pregled je pokazao da - kamenja nema."

30.12.2020. od

"Dijagnoza: poremećaj krvotoka u mozgu ( moždani udar), hronični bronhitis, koronarne bolesti srca, herpes, holecistitis, deformacija žučne kese od detinjstva.Pila sam eliksir Sancin Fohow, čaj Ljuvej Fohow, uzimala kapsule Linčži Fohow, kapsule Sjučinfu Fohow, eliksir Kordiceps Fohow, eliksir Tri dragocenosti Fohow, kapsule kalcijuma Haj Cao gaj, pastu Ruža Fohow, faradoterapeutski pojas sam koristila pola sata do 2 sata dnevno šest meseci. Preparate koristim od 2007 godine. Nakon primene preparata primetila sam da mi se pobolšala memorija. Više ne ostajem bez daha, nestao je herpes, poboljšala se funkcija kardiovaskularnog sistema, smanjili su se bolovi jetre. Na kontroli ultrazvukom su konstatovali normalnu funkciju i položaj žučne kese. Veliko hvala. Takva čuda stvaraju preparati kompanije FOHOW. "

30.12.2020. od J. K

"Od kako sam počela da uzimam eliksir Sancin ujutru i uveče počela sam bolje da spavam, pamćenje mi se poboljšalo, raspoloženje mi se vratilo, mnogo mi je lakše, tonus mišića na rukama i nogama se popravio, osećam se mnogo jačom. Nisam više sklerotična.Iznenadilo me je brzo delovanje eliksira, za samo 10 dana osećam velike promene na bolje. Uzimam preparat i dalje. "

30.12.2020. od M. R

"Koristila sam preparate kompanije Fohow po četroromesečnom programu. Prvi mesec je detoksikacija organizma kada se i uzima eliksir Sancin. Rezultati su fantastični. Smršala sam za mesec dana 3 kilograma, creva su se očistila, nisam mogla da verujem,osećam se lakše, krvna slika mi se neočekivano popravila!!!"

29.12.2020. od K.J

"Imala sam velikih problema sa nogama - dijagnoza akutni tromboflebitis, lečena na odeljenju za vaskularnu hirurgiju, ali rezultata nije bilo. Počela sam da koristim eliksir Sancin, male doze eliksira Kordiceps Feniks, kapsule Linčži, tablete Gaočen i kapsule Sjučinfu. Pritisak mi se normalizovao, ruke i noge su postale tople, normalizovala se funkcija creva, prestali su bolovi u jetri i srcu. Opšte stanje se značajno poboljšalo, prestali su bolovi u nogama, vene su počele da se povlače, preparate nastavljam da pijem. Hvala za preparate koji podižu ljude na noge! "

29.12.2020. od Tamara 62 godine

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail

Doziranje eliksira Sancin

                       Pozitivno delovanje Eliksira Sancin Fohow
   Dva do tri sata posle uzimanja eliksira počinje da se rastvara stara stolica u debelom crevu, počinju reakcije, koji mogu izazvati krčenje creva i pokretanje gasova. Drugog I trećeg dana korišćenja eliksira nastaje odvajanje stare stolice od zida creva i potreba za njihovim pražnjenjem. Povećava se obim stolice koja može biti retka, crne boje sa jakim neprijatnim mirisom.
Prilikom korišćenja preparata od 4-og do 10-og dana kod upalnih procesa u crevima i želudcu se primećuju vidna poboljšanja: nestaje neprijatan zadah iz usta, zatvor i retka stolica je normalna meka I formirana.
Istovremeno počinje proces razlaganja masnoće, smanjuje se gustina i viskoznost krvi, postepeno se normalizuje cirkulacija i izdvajaju se toksini iz organizma.
Gruba koža koja je nastala kao posledica zatvora i sakupljenih toksina postepeno prolazi, izgled lica se prolepšava i postaje rumeno. Zadah iz usta nestaje, postepeno prolaze fleke, bubuljice i osipi. Na taj način se rešavaju uzroci koji su pokrenuli te promene. Regulacijom funkcije probavnog trakta veoma brzo se otklanjaju uzroci gore navedenih poremećaja. U toku korišćenja 2-3 terapije funkcije želudačno probavnog trakta vidno se regulišu. Pražnjenje creva se odvija spontano i lako, stolica postaje redovna.

   Doziranje eliksira Sancin Fohow

   - Deci do 14 godina je dovoljna četvrtina doze koja je preporučena za odrasle osobe.
   - Doziranje za odrasle - 15 ml dnevno ( 7,5 ml ujutru i 7,5 ml uveče ) za mesec dana je potrebno 3 kutije + 3 bočice 
  - Preventivna doza - 2ml ujutru na prazan stomak ( možete jesti i piti tek za 30 minuta ) i 2ml uveče  pred spavanje.
  - Hronična stanja - 20 dana po  30 ml - 15 ml ujutru i 15 ml uveče ( 1 bočica dnevno ).
  - Osobe sa karcinomom - 10 dana zaredom po 2 bočice dnevno ( pije se 1 bočica ujutru pre doručka, na prazan stomak i 1 bočica uveče pre spavanja.)
  - Osobe preko 60 godina - 40 dana po pola bočice ( pije se po 7,5 ml ujutru i 7,5 ml uveče).
Možete regulisati količinu uzetog preparata eliksira Sancin Feniks, prema primećenim efektima u toku prve nedelje terapije. Posle mesec dana korišćenja eliksira Sancin može se napraviti pauza od 15 do 30 dana.
Za povećanje efekta preparata preporučljivo je za vreme terapije izbaciti iz upotrebe kafu, alkohol i smanjiti upotrebu mesa, jaja, masnih i prevrelih sireva, ljute i začinjene hrane. Za povećanje količine vlaknaste hrane ( koja je nepohodna za stimuliranje i poboljšanje rada debelog creva ) potrebno je povećati unos povrća i voća.
 Za vreme korišćenja eliksira Sancin Fohow treba povećati unos tečnosti od 1 do 2 litra na dan, piti čaj Ljuvej Fohow ( jedna kesica na 1,5 litar vrele vode), poželjno je koristiti pastu Ruža Fohow (po jednu čajnu kašičicu uzimati 2-3 puta na dan), što omogućava potpuno čišćenje organizma i izbacivanje toksina.
Kod dužeg koriščenja ovog Eliksira nema nikakvih nus pojava, ne izaziva nikakve neprijatne reakcije. Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-007 od 11h do 15h.
Način čuvanja: Otvorenu bočicu čuvati na hladnom mestu bez uticaja sunčeve svetlosti.  Standardno pakovanje: 4 bočice po 30ml
  Eliksir Sancin Fohow ne tretira se kao lek.

Zašto je neophodan eliksir Sancin Fohow ?

   Zašto je čoveku neophodno čišćenje želudačno crevnog tratka ?

Creva kod čoveka su duga približno 5-6 metara, pri čemu su na svakih 3,5 cm nalaze nabori u kojima se skuplja i do 3
kg ostataka stare stolice. Ti ostaci počinju da se vrte, razlažu, trule i otvrdnjavaju. To dovodi da stvaranja crnih toksičnih materija neprijatnog mirisa (stolica u zastoju). Ako se na vreme ne izbace iz organizma te tosične materije koje se zadržavaju u crevnom traktu će nastaviti da se razlažu i dospeće u krvotok.
Zbog čega je neophodno čišćenje organizma od toksina?
Sa razvojem moderne industrije čovek svakodnevno živi i u dodiru je sa zagađenom oko
linom.
Zagađena je životna sredina - prašina, ugljen-monoksid, ugljen dioksid, prašina iz kamenog uglja, isparenja prirodnog gasa, nafte i dr. Ozbiljnog zagađenja ima i u životnim prostorima - kućama, stanovima gde je sadržaj formaldehida u presvlakama nameštaja koji je veoma toksičan i do 80% i prelazi dozvoljene granice.  Zagađenje vode je kritično - industrijska preduzeća nisu u stanju da reše makar i delimično problem sa čišćenjem otpadnih voda, što utiče konstantno  na zagađenje vodenih resursa. Visok sadržaj otrovnih hemikalija se nalazi i u hrani : u voću, žitaricama, povrću, čajevima i drugim namirnicama.
Prekomernim korišćenjem hemijskog đubriva, svakodnevno se u ishrani domaće živine i stoke koristi zagađena hrana. Domaćim životinjama se daju preparati za brzo dobijanje kilograma na bazi hormona.
Koristeći zagađenu hranu, čovek u svom organizmu unosi jone različi
tih teških metala, hormone koje sadrži meso ( kroz nepravilnu ishranu živine i stoke ) kao i druge toksine, koji su nastali od ostataka nerazložene hrane u procesu metabolizma.
Sve to dovodi do nezdravih psiholoških stanja čoveka koje dovode do rastrojstva u sistemu unutrašnje sekrecije, što nasuprot tome izaziva emocionalne stresove (unutrašnja vatra po TKM), koji se spolja odražavaju u vidu zatvora, akni, bubuljica, pega, prekomerne debljine.
Zašto čovek mora da očisti krv od štetnih masnoća?
Poboljšanje životnog standarda kod čoveka dovelo je do prekomerne potrošnje prehrambenih proizvoda koji imaju visok sadržaj masti (meso, masna hrana). To dovodi do konstantnog uvećanja masnoća u krvi, njihovog taloženja i neprekidno raste gustoća i lepljivost krvi. Bolesti kardiovaskularnog sistema su na prvom mestu kao uzročnici smrti. To su: koronarne bolesti, infarkt miokarda, naprasno zaustavljanje rada srca i nagli pad pritiska (distonija), apopleksija mozga i dr. Pored kardiovaskularnih problema mnogo je ljudi sa dijagnozom dijabetesa, cirozom jetre, kamena u žuči, gojaznosti i drugim poremećajima kojih je svakim danom sve više.
 Stara poslovica glasi: Ako želiš da živiš dugo, čuvaj i održavaj creva čista!               

Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA                                                                                                Detaljnije o preparatu >>>