TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Komplet terapeutske posteljine Fohow za regulaciju mikrocirkulacije i zdrav san

 
* proizvod označen sa zvezdicom se dobija po naruđžbini u roku od 7 dana       
 
     Komplet terapeutske posteljine FOHOW za regulaciju mikrocirkulacije i zdrav san se sastoji od jorganska navlaka, pokrivač i dve jastučnice.
Sastav posteljine: 
- prirodni minerali u vidu praha - kamen maifan, guang, germanijum, turmalin žad  
- pamučno predivo sa dodatkom svile. 
Svi minerali u prirodnom okruženju imaju sposobnost da emituju infracrveno zračenje, a takođe sadrže veliki broj negativno naelektrisanih jona. 
 
U prirodi njihova sposobnost da zrače nije stabilna. U laboratorijama Fohow je razvijen jedinstveni metod stabilizacije i povećanje sposobnosti zračenja izborom optimalnog odnosa molekularne težine supstance. 
 U jednom kvadratnom centimetru je koncentrovano više od 2000 anjona, a intenzitet infracrvenog zračenja je veći od 92 °. Telo apsorbuje 20% ovih čestica putem disanja, a preostalih 80 % zapremine se apsorbuje preko kože koja ima direktan kontakt sa površinom proizvoda čime je garantovano snabdevanje mineralnim jonima 100 %.
  Ubrzani naučni razvoj kompanije FOHOW je jedinstveni spoj novih dostignuća iz oblasti tekstilne industrije, materijala, medicine, biologije i dr.
   Pri normalnoj temperaturi tela rublje apsorbuje i reguliše energiju iz okolne sredine i konstantno deluje na telo čoveka i na taj način se aktiviraju ćelije i molekuli vode u organizmu, poboljšava se lokalna cirkulacija, normalizuje se metabolizam i povećava se imunitet.
   Elektromagnetni talasi
   Mikrocirkulacija je kapilarni krvotok između arterija i vena kao bazne strukture i funkcionalne jedinice. Mikrocirkulacija  podrazumeva cirkulaciju tečnosti kroz vene, arterije, limfne kapilare i međućelijski prostor.
   Na osnovu rada sistema mikrocirkulacije dolazi do prenosa informacija, predaja energije, snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama do svakog organa, a takođe i izbacivanje ugljendioksida i metaboličkog otpada.
   Prema savremenim medicinskim istraživanjima činjenica je da narušena  mikrocirkulacija dovodi do prevremenog starenja i predstavlja uzročnik mnogih bolesti. 
   Bolesti koje su povezane sa narušenom mikrocirkulacijom su:

   Kod nervnog sistema: nedovoljan dotok krvi do krvnih sudova mozga, nedostatak kisenika u ćelijama mozga, vrtoglavice, glavobolje, nesanica, česti snovi, gubitak pamćenja, neuralgije, veoma ozbiljna oboljenja- moždani udar, apopleksija.
   Kod kardiovaskularnog sistema: nedovoljan dotok krvi u srčani mišić, stezanje u grudima, anksioznost, aritmija, angina, koronarne bolesti srca i tako dalje sve do infarkta miokarda.
   Kod respiratornog sistema: stezanje u grudima, zadihanost, kašalj, astma, bronhitis
   Kod probavnog sistema: od stanja želudca u mnogome zavisi stanje organizma u celini.: narušen rad želudca i nepravilno usvajanje hranljivih materija dovodi do takvih zdravstvenih problema kao što su gastritis, čir i drugo.
   Kod endokrinog sistema: može izazvati hormonski poremećaj. Osim toga narušen rad mikrocirkulacije može dovesti do takvih bolesti kao što su hiper funkcija štitne žlezde, dijabetes, mastitis, hiperplazija mlečnih žlezda i drugo.
   Kod mišića i zglobova: akumulacija produkata metabolizma može dovesti do bolova u mišićima, anemije, sindroma hladnih ruku i nogu, neprohodnosti  (opstrukcije) kapilara, a samim tim i do problema kao što su vaskulit, proširene vene, hromost, oštar bol, degenerativna patologija ramenog pojasa, lumbalnog dela, ramena, kao i skočnih zglobova.
   Kod ginekološkog sistema: menstrualni bolovi, poremećen menstrualni ciklus, upale jajnika, miomi materice – bolesti koje su povezane sa neprohodnošću energije Ći i krvi.
   U dermatologiji: sa godinama se smanjuje broj kapilara na koži, nema dovoljno snabdevanja kože krvlju i kiseonikom, smanjuje se količina hranljivih materija, zbog čega dolazi do pojava bora, nabora, pigmentacije kože, prevremeno se pojavljuju bore oko očiju, kese ispod očiju i drugo. 
   Staračke bolesti: nedovoljno snabdevanje krvlju mozga dovodi do sledećih problema: atrofija mozga, staračka senilnost, apopleksija, hipertonija, koronarne bolesti srca, pojavu takozvanog smrznutog ramena, osteoporoza i druge bolesti.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2