TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Primena kalcijuma Haicao Gai

   Žena 25 godina, koja sebe smatra zdravom, žali se od prvog dana trudnoće na stalne grčeve i bolove u nogama, bolove u kostima, povećanu pojavu karijesa,  beživotnu krtu kosu, loš san. U 38 nedelji trudnoće dijagnostifikovana je osteopenija, na osnovu densinometru koja meri smanjene gustina kostiju(gustina koštane mase

  Tokom cele trudnoće je uzimala stalno razne farmaceutske preparate kalcijuma bez efekata ili sa veoma kratkim pozitivnim rezultatom ( nekoliko dana ). S obzirom na dojenje klinička slika se pogoršala, pa je po objektivnim nalazima ustanovljena osteoporoza.
  Zabeležan je pozitivano delovanje kod primene biološki aktivnog preparata Haj Cao Gaj, međunarodne kompanije Fohow ( Feniks), u kojem je kalcijum dobijen od morskih algi Ljucao, koji u jednoj kapsuli sadrži 800mg kalcijuma, žitke je forme, obezbeđuje visoko usvajanje ( 65-95% u zavisnosti od stanja želudačno probavnog trakta i uzrasta osobe).
   Osim toga sadrži sve neophodne minerale (73 različitih minerala), koji ne izazivaju neželjena dejstva. Neutralne je bazne Ph vrednosti 7,0 ne iritira želudačno probavni trakt. Da bi se poboljšalo usvajanje kalcijuma u crevima i usvajanje u kostima meke kapsule Hajcao Gaj sadrže vitamin D u vidu biljnog ulja.
  Nakon 3 dana od početka primene preparata, bolovi su se smanjili, a kroz 5 dana bolovi su u potpunosti isčezli, kao i grčevi  mišića u nogama, poboljšao se san. Jak lekoviti efekat se sačuvao i u toku laktacije ( dojenje do 18 meseci )i to je potvrđeno objektivnim podacima. Predviđajući pojavu kliničkih simptoma lečenje se nastavilo.
   Sistematska primena preparata Hajcao Gaj potpuno je otklonila kliničke simptome hipokalcemije: normalizovao se san, nestali su grčevi i bolovi u mišićima i kostima, obnovljena je zubna gleđ kod karijesa u fazi belog obojenja, značajno se poboljšao kvalitet kose, noktiju. Postojeća hiperaktivnost kod deteta se značajno smanjila tokom tretmana majke.
  Sprovedena klinička ispitivanja pokazuju visoku efikasnost biološki aktivnog dodatka u ishrani Hajcao Gaj, proizveden od strane međunarodne kompanije Fohow ( Feniks).
   Kalcijum od morskih algi Hajcao Gaj – meke kapsule napravljene su od prirodne morske sirovine – zelene alge Ljucao.
   Korišćenje ekskluzivne tehnološke obrade omogućava da se dobije novi proizvod za uspostavljanje normalnog nivoa kalcijuma u organizmu. Svi znamo da nedostatak kalcijuma može da da bude razlog za više od 178 simptoma i oboljenja. Danas ima mnogo preparata koji sadrže kalcijum. Do sada nije bilo moguće da se dobije lako usvojivi kalcijum.
 Kalcijum od morskih algi Hajcao Gaj Fohow je praktično u potpunosti lako usvojiv ljudskom organizmu i ne izaziva nikakve negativne reakcije.
 Kao prvo, ekstrahovan iz morskih algi, apsolutno je prirodan, potpuno neškodljiv za Vaš organizam.
  Kao drugo, kalcijum u tečnom obliku se usvaja veoma brzo i efikasno.
  Kao treće, sadrži 73 minerala, vitamina, mikroelemenata i aminokiselina koje su neophodne organizmu i ravnomerno hrane organizam.
  Neutralne je Ph vrednosti i ne iritira želudačno probavni trakt.
   Sastav: zelene morske alge Ljucao, joni kalcijuma, biljna masnoća.
   Preporučuje se: svim osobama koje imaju alergije i bilo kakve upalne procese u organizmu da koristite kalcijum 2x1 kapsulu, praviti pauzu 2 meseca, a zatim još 2 meseca ponoviti terapiju.
   Preporučuje se primena kalcijuma i kod svih poremećaja posebno kod nervne razdraženosti kod osteoporoze gde se rešenje za taj problem može naći samo kroz depovanje kalcijuma u organizmu.
Sastav
: Zelene morske alge Ljucao, joni kalcijuma, biljna masnoća i druge komponente.

   Način i doza primene:
      Kod opšte primene: 2 x 1 kapsula na dan, popiti sa toplom vodom uz obrok ( keks, jabuka), u vreme aktivnosti meridijana za usvajanje kalcijuma u 16h - 1 kapsula i u 20h - 1 kapsula. Kapsule uzmite uz lak obrok.
   Doziranje kod osteoporoze: terapija treba da bude 8 kapsula dnevno ( 2 za doručak + 3 za ručak + 3 za večeru ), tako dve nedelje, a zatim 4 kapsule dnevno ( 2 za ručak + 2 za večeru ). Kasnije uzimati kalcijum uz konsultacije.
   Preporuka je da se kalcijum koristi 2 meseca, zatim da se napravi 2 meseca pauza, a zatim ponoviti primenu još 2 meseca.
Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-007 od 11h do 15h.
   Način čuvanja: Pakovanje čuvati hermeticki zatvoreno na suvom i hladnom mestu; izbegavati direktno izlaganje sunčevim zracima.
  Standardno pakovanje: 100 kapsula po 160mg.         
  Rok trajanja
: 24 meseca.

Meke kapsule Hajcao Gaj-kalcijum - su rezultat dugogodišnjeg naučnog istraživanja kolektiva specijalista iz NII (naučno istraživačkog centra) za proizvodnju dodataka zdrave ishrane u Kini. Kod duže primene kapsule nemaju nikakve nus pojave, ne izazivaju nikakve neprijatne reakcije.

Kalcijum Hajcao Gaj ne tretiraju se kao lek.

Detaljnije o preparatu >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2