TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Doziranje eliksira Sancin

                       Pozitivno delovanje Eliksira Sancin Fohow
   Dva do tri sata posle uzimanja eliksira počinje da se rastvara stara stolica u debelom crevu, počinju reakcije, koji mogu izazvati krčenje creva i pokretanje gasova. Drugog I trećeg dana korišćenja eliksira nastaje odvajanje stare stolice od zida creva i potreba za njihovim pražnjenjem. Povećava se obim stolice koja može biti retka, crne boje sa jakim neprijatnim mirisom.
Prilikom korišćenja preparata od 4-og do 10-og dana kod upalnih procesa u crevima i želudcu se primećuju vidna poboljšanja: nestaje neprijatan zadah iz usta, zatvor i retka stolica je normalna meka I formirana.
Istovremeno počinje proces razlaganja masnoće, smanjuje se gustina i viskoznost krvi, postepeno se normalizuje cirkulacija i izdvajaju se toksini iz organizma.
Gruba koža koja je nastala kao posledica zatvora i sakupljenih toksina postepeno prolazi, izgled lica se prolepšava i postaje rumeno. Zadah iz usta nestaje, postepeno prolaze fleke, bubuljice i osipi. Na taj način se rešavaju uzroci koji su pokrenuli te promene. Regulacijom funkcije probavnog trakta veoma brzo se otklanjaju uzroci gore navedenih poremećaja. U toku korišćenja 2-3 terapije funkcije želudačno probavnog trakta vidno se regulišu. Pražnjenje creva se odvija spontano i lako, stolica postaje redovna.

   Doziranje eliksira Sancin Fohow

   - Deci do 14 godina je dovoljna četvrtina doze koja je preporučena za odrasle osobe.
   - Doziranje za odrasle - 15 ml dnevno ( 7,5 ml ujutru i 7,5 ml uveče ) za mesec dana je potrebno 3 kutije + 3 bočice 
  - Preventivna doza - 2ml ujutru na prazan stomak ( možete jesti i piti tek za 30 minuta ) i 2ml uveče  pred spavanje.
  - Hronična stanja - 20 dana po  30 ml - 15 ml ujutru i 15 ml uveče ( 1 bočica dnevno ).
  - Osobe sa karcinomom - 10 dana zaredom po 2 bočice dnevno ( pije se 1 bočica ujutru pre doručka, na prazan stomak i 1 bočica uveče pre spavanja.)
  - Osobe preko 60 godina - 40 dana po pola bočice ( pije se po 7,5 ml ujutru i 7,5 ml uveče).
Možete regulisati količinu uzetog preparata eliksira Sancin Feniks, prema primećenim efektima u toku prve nedelje terapije. Posle mesec dana korišćenja eliksira Sancin može se napraviti pauza od 15 do 30 dana.
Za povećanje efekta preparata preporučljivo je za vreme terapije izbaciti iz upotrebe kafu, alkohol i smanjiti upotrebu mesa, jaja, masnih i prevrelih sireva, ljute i začinjene hrane. Za povećanje količine vlaknaste hrane ( koja je nepohodna za stimuliranje i poboljšanje rada debelog creva ) potrebno je povećati unos povrća i voća.
 Za vreme korišćenja eliksira Sancin Fohow treba povećati unos tečnosti od 1 do 2 litra na dan, piti čaj Ljuvej Fohow ( jedna kesica na 1,5 litar vrele vode), poželjno je koristiti pastu Ruža Fohow (po jednu čajnu kašičicu uzimati 2-3 puta na dan), što omogućava potpuno čišćenje organizma i izbacivanje toksina.
Kod dužeg koriščenja ovog Eliksira nema nikakvih nus pojava, ne izaziva nikakve neprijatne reakcije. Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-007 od 11h do 15h.
Način čuvanja: Otvorenu bočicu čuvati na hladnom mestu bez uticaja sunčeve svetlosti.  Standardno pakovanje: 4 bočice po 30ml
  Eliksir Sancin Fohow ne tretira se kao lek.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2