TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

 • Brzo delovanje
 • Samo prirodni sastojci
 • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Primena Eliksira Kordiceps Fohow

   Pre korišćenja Eliksira Kordiceps Fohow potrebno je da se operu zubi toplom vodom, četkicom bez paste za zube. Očistiti jezik od naslaga i popiti šolju tople vode ili čaja. Eliksir u tečnom stanju se uzima ujutru (od 6 do 9 časova) pola sata pre doručka, a uveče neposredno pre spavanja (ostalo po preporuci).
Bočicu promućkati
pre upotrebe. Kupite špric u apoteci od 5ml, iglom slobodno prob
ušite metal jer je mekan i izvucite potrebnu preporučenu dozu eliksira. Skinite iglu sa šprica i ubrizgajte Eliksir u usta.
Eliksir d
ržati u ustima i mućkati, najmanje 5-7 min, da se tečnost razloži u pljuvačku, ne gutati, zadržavati ga, kao  bombonu u ustima, zatim ponovo mučkati. Kada osetite da je potpuno spojen sa pljuvačkom u ustima pustite neka Vam se slije niz grlo. I onda progutati.
Ritual mućkanja treba da traje 5-7min. da bi se Eliksir spojio sa pljuvačkom. Njegovo efikasno delovanje je zato što se direktno usvaja podjezično, na principu usvajanja nitroglicerina.
Napomena:
Otvorenu bočicu držati u frižideru.
Za korišćenje eliksira možete koristiti i cevčice koje su priložene u kutiji
Eliksira Kordiceps Fohow kod doza cela polovina ili četvrtina a manje doze dozirajte  špricom. Doručkovati i piti tečnost 30 – 40 minuta nakon uzimanja eliksira.
 Minimalna doza
Eliksira Kordiceps Fohow kod pada imuniteta je od 2-4 ml ili 3-6 ml dnevno. Doza se reguliše u zavisnosti od individualnih potreba prema zdravstvenom stanju i uz preporuku konsultanta kompanije.
 Dužina terapije i doze preparata se preporučuje individualno u zavisnosti od stanja organizma, oboljenja i postignutog efekta njegove primene. Zbog toga nekada doze mogu biti veoma značajne.
Kod hroničnih bolesti:
treba terapiju početi od 1ml ujutru i 2 ml uveće i svakog dana povećavati po 1 ml.ujutru I uveče. Kada se dostigne doza 3 ml.ujutru I 6 uveče zaustaviti se na toj dozi I piti do tri meseca. Zatim konsultacija sa konsultantom firme.
Kod bolesti karcinoma:
Kod onkoloških bolesti doziranje ide najmanje od 4 ml ujutru do 8 ml. uveče.Ukoliko je neophodno doze preparata mogu se povećati i od 1-2 bočice ili više na dan, kod velikih doza obično se preporučuje uzimanje na svaki sat po 1-2 ml ili dvokratno uzimanje preparata ujutru i uveče, u dve jednake doze.Tako piti do stabiliziranja tumor markera, a zatim piti minimalne doze dnevno od 2ml ujutru I 4 ml uveče.
Preventivna upotreba
: Odrasli do 2ml ujutru i 4 ml uveče u toku 1-3 meseca. Preporučuje se korišćenje preparata u proleće i jesen u periodu pada imuniteta i aktiviranja virusnih infekcija gripa i drugih infekcija.Deca koriste manje doze u zavisnosti od uzrasta.
Novorođenčad mogu koristiti Eliksire na svaki mesec starosti po jednu kap eliksira.
  Za stariju decu preporučuju se sledeće dnevne doze Eliksira:
      - od 1 - 2 godine po 1 - 1,5ml od 2 - 3 godine po 1,5 - 2,0ml
      - od 3 - 5 godina po 2,0 - 2,5ml od 5 - 7 godina po 2,5 - 3,0ml.
      - od 7 - 10 godina po 3,0 - 3,5m od 10 - 12 godina po 3,5 - 4,0ml.
      - od 12 14 godina po 4,0 - 4,5ml od 14 do 16 godina po 4,5 - 5,0ml .
 • Kod infekcije oka katarakte i glaukoma Eliksir Kordiceps Fohow može da se ukapava u oči dva puta u toku dana. Kod osećaja pečenja u oku može se razblažiti preparat (sa vodom iz ampule za rastvaranje injekcija) u odnosu 1:1 i produžiti ukapavanje.
 • Prisustvo meda u preparatu može vrlo retko izazvati alergijske reakcije, pojave otoka. U takvom slučaju prekinuti ukapavanje preparata.
 • Kod gnojne angine potrebno je grgljati Eliksir Kordiceps Fohow od 3 do 5ml 3-5 minuta u toku dana dva puta dnevno, sadržaj progutati.
 • Kod visoke temperature izazvane različitim virusnim infekcijama ili bakterijama preporučuje se jednokratno korišćenje preparata u većoj količini od 1/3, do1/4 i do 1 flakona, ukoliko se stanje ne reguliše dalje preparat koristiti svaka dva sata po 2 ml u toku dana
 • Najčešće, kod svih infekcija simptomi nestaju, a temperatura se znatno smanjuje ili normalizuje za relativno kratko vreme - od 20 do 30 minuta do 2 -3h ili dan-dva.
   Dužina terapije i doze preparata se preporučuje individualno u zavisnosti od stanja organizma i oboljenja U većini slučajeva, preporučljivo je da se
  Eliksir Kordiceps Fohow koristi najmanje tri meseca. Ako postoje potrebe, posle određene pauze, terapija se može ponoviti.
 • Kada bolest zahteva moguće je jako dugo i stalno korišćenje jednog ili drugog tečnog kordicepsa ili istovremeno oba. Kod onkoloških i hematoloških oboljenja bolesnima se preporučuje stalna primena žitkih formi kordicepsa u malim dozama ( Eliksira Kordiceps Fohow i Eliksira Tri Dragocenosti Fohow)I za vreme remisije bolesti uz konsultacije sa konsultantom firme.
 • Efikasnije je da se oba preparata koriste istovremenoeliksir Kordiceps Fohow ujutru ,eliksir Tri dragocenosti uveče.
  Svi preparati koji sadrže Kordiceps, posebno Eliksiri se mogu koristiti uz primenu klasičnih lekova.
 •  Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA    Detaljnije o preparatu >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2