TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Korporacija FOHOW iz Kine

 Gospodin Jui Fei

FOHOW je velika međunarodna naučno-tehnička i investiciona holding Korporacija sa sedištem u Hong Kongu.

   Njen osnivač je gospodin Jui Fei. Osnovni cilj Korporacije FOHOW je da stvori najuspešniju kompaniju za proizvodnju prirodnih preparata, da utemelji plasman u Kini i da se uspešno plasirala na svetskom tržištu.

   To je prva naučno istraživačka korporacija u Kini koja u sklopu svoje proizvodnje ima i sopstveni Istraživački Institut i koji se specijalizirao za istraživanje, proizvodnju i promociju dijetetskih preparata i proizvoda za očuvanje zdravlja.

   U gradu Džuhai u provinciji Guandung 1999 godine osnovan je Naučno-Istraživački Institut za zdravu ishranu Jang Šen Fohow.

    Naučni Institut za očuvanje zdravlja Jan Šen je osnovao gospodin Jui Fei i svetski poznati akademik kineske tradicionalne medicine, gospodin Tan Jučži, koji je bio lični lekar predsednika Narodne Republike Kine Mao Ce Tunga i drugih važnih ličnosti širom sveta.

   Korporacija FOHOW je osnovana 2006 godine na čijem je čelu bio Naučno Istraživački Institut. U Naučno istraživačkom institutu pod rukovodstvom profesora Tan Jucžija, radi nekoliko desetina eminentnih specijalista, lekara Tradicionalne Kineske Medicine, naučnika biologa, tehnologa i dr. Oni čine prvoklasni tim naučnika.

    korporacija FOHOWNaučno - Istraživački Institut čine:

       - Centar za istraživanje,

       - Centar za kontrolu i laboratoriske analize

       - Istraživačko eksperimentalni centar.

   Ovaj istraživački institut je istražio, usavršio i izdvojio nekoliko desetina preparata.

Naučno-istraživački institut u proizvodnji preparata i proizvoda naučni iststitutza negu i ozdravljenje koristi najsavremenije tehnologije i naučno verifikovan sastav, što daje visoki kvalitet proizvoda.

   Korporacija FOHOW  je na svetskom tržištu više od 10 godina u desetak zemalja sa preko 500 filijala i predstavništava širom sveta.

   Korporacija FOHOW u svom rukovodstvu ima veoma efikasan, profesionalan i posvećen tim rukovodilaca sa pozitivnim životnim stavovima različitih pripadnosti i nacionalnosti.

   Moćnu industrijsku bazu koja ulazi u sastav korporacije FOHOW čine:

      1. Cžuhajska Naučno-tehnička kompanija za biotehnologiju Jupintan,

      2. Czjan Menjska kompanija za bioinženjering i kvantnu tehnologiju Ljanczi,

      3. Guandunska industrijska kompanija Jusin za proizvodnju dijetetskih proizvoda.

   Glavna proizvodnja tih kompanija su sirovine za preparate, iz ekstrakovanih biljaka sa područja Tibeta i ostalih ekoloških oblasti u Kini, biofermentacija iste, pakovanje i sortiranje gotovih proizvoda i dr.

    Preparati imaju neophodne GMP sertifikate, prošli su sertifikaciju kvaliteta ISO 9000, sertifikaciju bezbednosti HACCP. Sve gore navedeno je osnova za garanciju visokih standarda za proizvodnju i kvalitet njihovih preparata i proizvoda.

   Na osnovu jedinstvene i originalne teorije Tradicionalne kineske medicine i farmakologije, kompanija FOHOW se bavi istraživanjem i serijskom proizvodnjom preparata koji deluju na tri nivoa i to na: detoksikaciju, regulaciju i uspostavljanje funkcija u organizmu.

   U ponudi ima dvadesetak veoma efikasnih prirodnih preparata i proizvoda za negovanje i održavanje zdravlja.

   Korporacija FOHOW proizvodi i paletu proizvoda za zdravlje širokog spektra koji deluju na lepotu (kozmetika) i na poboljšanje fizickog zdravlja (termo tekstilna paleta proizvoda ).

Obilazak proizvodnje u Kompaniji Fohow.

 Proizvodi su potpuno prirodni, imaju očigledan efekat delovanja, tehnologija izrade i sastav su zaštičeni patentom. Paleta proizvoda korporacije FOHOW dobila je visoku ocenu korisnika na svim nivoima kako na tržištu u Kini tako i u drugim zemljama.

  Rukovodstvo korporacije FOHOW

 Na čelu rukovodstva korporacije FOHOW je predsednik gospodin Ju Fej. Korporacija FOHOW – ima odgovorno, harmonično i veoma efikasno rukovodstvo.

   Gospodin Han Tin Min - Predsednik Komiteta strateškog razvoja Korporacije FOHOW – je izuzetan stručnjak za strateški razvoj kompanije, ima dragoceno iskustvo upravljanja i menadžmenta krupnih kompanija. On je veoma odgovorna ličnost koji ima dugogodišnje uspešno iskustvo na međunarodnom tržištu, u sferi međunarodnog kapitala. On je uspeo da oko sebe okupi pouzdan, efikasan i stručan tim.

   Gospodin Ču Tin Šen - Generalni direktor Evropske filijaje, vice-predsednik korporacije FOHOW - ima bogato dugogodišnje iskustvo u eksperimentalnim radovima u sferi upravljanja. On je izuzetno efikasan i odgovoran stručnjak, pravi lider. Pod njegovim rukovodstvom Evropska Filijala korporacije FOHOW od momenta postanka do danas  se veoma brzo razvija.

  Gospodin Cuoji Duoji - Direktor Zapadno Evropskog regiona, veoma sposoban mlad čovek, sa dugogodišnjim iskustvom u Kompaniji FOHOW, odličan poznavalac zapadno evropskog tržišta i stručnjak u širenju prodajne mreže proizvoda i preparata Kompanije FOHOW.

Gospodin Sjan Šen svetski poznati specijalista u oblasti profesionalnog usavršavanja i obuke. Gospodin Sjan Šen je osnivač tima specijalista za profesionalno usavršavanje i obuku.

Gospodin Li Fan - Vice predsednik Korporacije koji je radio u državnim i privatnim kineskim kompanijama, a takođe je bio na visokim pozicijama u poznatim multinacionalnim kompanijama, ima bogato praktično iskustvo rukovođenja i veliko iskustvo u marketingu. Pod njegovim vođstvom je realizovano prvo turisticko putovanje najboljih predstavnika na Evropskom tržištu korporacije FOHOW koji su dobili visoku pohvalu i priznanje među distributerima.U bliskoj budućnosti pod njegovim rukovodstvom će biti obnovljen, mnogo funkcionalniji sajt kompanije za promociju palete proizvoda kompanije FOHOW.

Gospodin Cijao Pen - vice predsednik Korporacije Fohow  je vodeći specijalista u oblasti međunarodnog marketinga sa bogatim uspešnim radnim iskustvom na međunarodnom tržištu. Gospodin Cijao Pen hrabro uvodi u život najnaprednije modele i pristup sistemskog poslovanja.

   Korporacija FOHOW ima iskusno rukovodstvo koje usmerava razvoj poslovanja pod nazivom - Komitet strateškog razvoja Korporacije Fohow. Članovi Komiteta Strateškog razvoja Korporacije FOHOW su iskusni stručnjaci u oblasti marketinga koji imaju dragoceno praktično iskustvo kako u Kini, tako i na stranom tržištu.

  Profesor Tan Ju Čži - Zamenik predsednika Komiteta strateškog razvoja korporacije FOHOW, dobitnik Međunarodne naučne nagrade A. Ajnštajn, počasni Akademik Akademije Tradicionalne kineske medicine TKM, čuveni stručnjak Tradicionalne kineske medicine.  

On je bio lični lekar velikog rukovodioca Kine – predsednika Mao Ce Tunga. Gospodin Tan je veoma poštovan u Kini, a i van nje. On je osnivač i  direktor Naučno istraživačkog centra Korporacije FOHOW.

   U skladu sa postavljenim zadacima Komitet strateškog razvoja Korporacije FOHOW vrši razradu strateškog razvoja usmeravajući resurse.

 Glavni cilj Korporacije FOHOW  je razviti kulturu održavanja zdravlja i dati mogućnost  za ostvarenje blagostanja i uspeha svim ljudima u svetu.

Principi delovanja preparata Kompanije FOHOW

  • Usvajanje preparata je veoma brzo, usvojivost je 100% i efekti delovanja su očigledni.
  • Sve komponente preparata su potpuno prirodne.
  • Receptura preparata je jedinstvena i u skladu je sa tradicijom kineske narodne medicine.                                                                                                                                                                                                                                     Nešto više o kompaniji >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2