TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

MOĆ KORDICEPSA

                 Dar Bogova - Himajalska vijagra

Gljivu Kordiceps Sinenzis Kinezi zovu darom Bogova -  Himalajskom vijagrom jer povećava potenciju kod muškaraca, aktivira spermatogenezu, poboljšava mikro cirkulaciju.

Naučna istraživanja su potvrdila da sa korišćenjem kordicepsa dolazi do povećanja nivoa ATP-a, adenozin trifosfata - molekula koji oslobađa energiju u ćeliji što podrazumeva povećanje energije i iskorišćavanja kiseonika za više od 40% .

Organizam dobija više kiseonika i u stanju je da podnese veći fizički napor. Kordiceps Sinenzis sa Tibeta muškarcima i ženama daje dodatnu životnu energiju, jača telo, povećava libido i vitalnost, smanjuje umor.

Preventivnim korišćenjem kordicepsa kod muškaraca i žena se održava i produžava libido - potencija i vitalnost celog organizma.

Uticaj Kordicepsa na bubrege

Pacijenti sa hroničnim oboljenjem i smanjenom funkcijom bubrega često pate od povišenog krvnog pritiska, anemije i pojave proteina u mokraći. Istraživanje sprovedeno na takvim pacijentima pokazalo je da je nakon mesec dana terapije Cordycepsom njihov krvni pritisak snižen za 15%, a značajno je smanjena i količina proteina. Pored toga, primećen je i skok superoksida dismutaze (SOD-a) koji zajedno sa utvrđenim smanjenjem seruma lipoperoksida, sugeriše mogućnost neutralisanja slobodnih radikala, što rezultira manjim oštećenjem ćelija (Jiang i Gao, 1995.).

U drugoj kliničkoj studiji, sprovedenoj na 57 pacijenata sa oštećenjem bubrega izazvanim gentamicinom, bolesnici su tretirani sa 4,5 grama Kordicepsa dnevno ili nekim drugim, uobičajenim metodama. Nakon šest dana grupa koja je primala Kordiceps uspostavila je 89% normalne funkcije bubrega, dok je kontrolna grupa povratila samo 45% normalne funkcije bubrega. Vreme potrebno za oporavak grupe koja je uzimala Cordyceps bilo je znatno kraće nego kod kontrolne grupe.

Ovde smo vam predstavili samo mali deo od mnoštva testova sprovedenih u vezi sa delovanjem Kordicepsa na funkciju bubrega, koji pokazuju da je ova lekovita gljiva od velike koristi u održavanju zdravlja i uspostavljanju funkcije obolelih i oštećenih bubrega.

Primena kordicepsa kod kineskih reprezentativaca u stonom tenisu i rezultati postignuti na olimpijadi u Londonu 2012

kineska reprezentacija na olimpijadi

Go Jue Hua- zaštitno lice brenda Eliksira Kordiceps FOHOW lično je čestitao nacionalnom Kineskom timu u stonom tenisu na briljantnoj pobedi na Olimpijadi u Londonu!

Go Jue Hua je bivši šampion sveta u stonom tenisu, savetnik nacionalnog Kineskog tima, glavni trener u stonom tenisu u provinciji Fu Czjanj, a takođe je i zaštitno lice brenda FOHOW i njihovog prirodnog preparata Eliksira Kordiceps. On već dugo godina podržava i promoviše projekat " Karijera Zdravlja Korporacije FOHOW".

Olimpijska reprezentacija Kine u stonom tenisu je odabrala potpuno prirodan i efikasan preparat Eliksir Kordiceps FOHOW koji omogućava sportistima da brzo povrate snagu i održe svoje telo u visokoj fizičkoj kondiciji posle napornih treninga i jake konkurencije!

 Go Jue Hua je u ime nacionalnog Kineskog tima u stonom tenisu izrazio reči iskrenog zadovoljstva Korporaciji FOHOW sa željom za jak i stabilan razvoj projekta "Karijera zdravlja FOHOW"!

Kordiceps - super hrana iz prirode >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2