TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Tamponi za žene Biserna princeza FY-001


                Cena jednog tampona : 2100 din              
 Akcija meseca : kutija od 6 tampona 11000.00din
  * proizvod označen sa zvezdicom se dobija po poruđžbini u roku od 7 dana.
U sastav tampona ulaze sledeće lekovite biljke : ekstrakt semena Dragon drveta, koren rabarbara, zlatni ariš, bagrem catechu, šafran lepi, spaljena stipsa, sofora žućkasta, borneol - tečni kamfor, girča japanska i bura.
   Tamponi „Biserna princeza“ Gui Fei Bao FOHOW su proizvedeni po GMP standardu, u strogo sterilnim uslovima, ne sadrže hemijske dodatke, prošli su više od 1000 kliničkih ispitivanja koja su potvrdila da su bezbedni za korišćenje i nemaju neželjene efekte.
   Higijenski  profilaktički tamponi za žene „Biserna princeza“  Feniks imaju očigledan ozdravljujući efekat. Delovanje tampona je u skladu sa osnovnim principima tradicionalne kineske medicine, gde se ciljanim terapijama otkriva žarište neposrednih vaginalnih infekcija i patoloških promena tkiva prednjeg i zadnjeg meridijana.
   Korišćenjem tampona uspostavlja se jin - jang balans, organizam se detoksikuje, čisti se krv, normalizuje se funkcija slezine, dolazi do regeneracije ćelija materice, odstranjuju se procesi  truljenja. 
   Ovaj preparat pomaže da se razreše ginekološki poremećaji kao što su: zapaljenje sluzokože materice, erozija grlića materice, upala karličnog dela, upala jajnika, povoljno utiče kod hemoroida, ubrzava zarastanje rana, deluje i na zaustavljanje krvarenja, normalizuje funkciju slezine, odstranjuju se procesi infekcija i patološke promene u materici.
   Sadržaj preparata deluje trenutno, u potpunosti eliminiše patogene bakterije koje se nalaze u materici, vagini i jajnicima. Preparat ima veliku moć apsorbcije, reguliše razmenu materija, izbacuje bakterije napolje, smanjuje otok, otklanja polipe koji se nalaze na zidovima vagine i materice.
   Koriste se kod pojave specifičnog vaginalnog mirisa, odliva sa krvavim sekretom, trihomonijaze, kod gljivičnih infekcija, upale karlične šupljine, adneksitisa (upale jajavoda), svraba vulve, erozije grlića matrice, mioma materice, ciste jajnika, polipa grlića materice, kod poremećaja menstruacije i bolnih menstruacija, kod krvarenja posle porođaja, belog pranja, kao i kod pigmentnih fleka i akni po telu i licu.
   Tamponi imaju antibakterijsko i protivupalno delovanje, čiste od naslaga i detoksikuju, jačaju mišiće vagine i materice. Struktura mišića vagine se zateže, jer sadrže fito estrogen, normalizuje se rad jajnika. Deluju na regulisanje endokrinog sistema, na jačanje i dizanje libida i jačanje potencije kod žena i muškaraca. Čuvaju lep ten, deluju na podmlađivanje lica.
   Preventivna terapija - preporučuje se 1 do 2 tampona mesečno. 
   Standardna terapija - 3 meseca ( od 2-3 tampona mesečno ).


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2