TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Mehanizmi delovanja viših gljiva kod onkoloških bolesti

Na pronalaženje rešenja za lečenje onkoloških bolesti u celom svetu se troše ogromna sredstva, sa tim se bave svi svetski naučnici, ali uprkos tome broj obolelih nekontrolisano raste. Istraživanja se sprovode u različitim pravcima, a naročito u mikologiji. Najzapaženiji rezultati u oblasti primene viših gljiva u lečenju onkoloških bolesti dobili su naučnici iz Japana i Kine. Od davnina su se pečurkama uspešno lečile mnoge bolesti.

 U evropskim zemljama protivtumorska delovanja gljiva su dosta dobro proučavana. Ali, svi rezultati istraživanja su objavljeni u resornim publikacijama i nisu dostupni široj javnosti. Tradicionalna Kineska medicina ima neprocenljivih eksperimenata u lečenju i u preventivi kod mnogih bolesti, uključujući i rak.

U današnje vreme mehanizmi delovanja viših gljiva u onkologiji  su veoma  dobro proučeni. Mehanizami delovanja viših gljiva kod onkoloških oboljenja su :

Polisaharidi – se  nalaze samo u gljivama. Iz polisaharida - beta-glukani, aktiviraju  imunitet, na poseban način. Suština je u tome da kod bolesnika sa onkološkim oboljenjem- makrofage, citotoksični T-limfociti prirodne ubice čine osnovu protivtumorskog imuniteta – i na taj način tumorske ćelije postaju pasivne.

Beta – glukani stimulišu rast i sazrevanje tih ćelija povećavajući njihov životni vek  i njihovu aktivnost. Aktivni citotoksični limfociti i ćelije prirodne ubice prepoznaju tumorsku ćeliju, vezuju se za nju i odvajaju na površinu radikalnu ćeliju sa  polimer perforinima. Perforini stvaraju u ćelijskoj membrani perforacije ( rupe), narušavaju osmotski pritisak radikalne ćelije i ona postaje pasivna i izumire..

Ako to ne dovede do njenog uništenja, kroz perforacije (rupe) prodiru enzimi – granzimi koji narušavaju rad radikalnih ćelija što sigurno dovodi do njihovog izumiranja. Zdrave ćelije se ne oštećuju.

Sledeći mehanizam se sastoji u tome da se blokira cirkulacija tumorske ćelije.

Tumorske ćelije su sposobne da proizvedu jedan vaskularni faktor rasta koji stimuliše stvaranje novih krvnih sudova za snabdevanje tumora. Supstance koje se nalaze u gljivama – ergosterol i natrijum piroglutamat su sposobne da spreče (inhibiraju) proizvodnju tumora vaskularnog faktora rasta što izaziva smrt ćelije tumora.

Takođe ergosterol i piroglutamat natrijuma daju mogućnost T– ćelijama ( T- ubicama) i prirodnim ćelijama ubicama ( NK – ubica) da prodru u dublje slojeve tumora,  to jest da obezbede njihovo delovanje na tumore u celini.

 Biohemijski agensi gljiva menjaju genetski kod ćelije, ispuštaju aptoz, što dovodi do smrti ćelije tumora.

U svakoj ćeliji postoji mehanizam aptoza – to je isprogramirana smrt ćelije. Ćelija živi strogo određeno vreme, zatim izbacuje (ispušta) aptoz i čelija tumora umire.

Pored navedenih mehanizama kod gljiva pronađen je veliki broj agenasa koji utiču na ćelije tumora, koje onesposobljavaju i uništavaju.

Moć kordicepsa >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2