TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Način primene i doziranje Eliksira Tri dragocenosti Fohow

   Pre korišćenja Eliksira Tri dragocenosti Fohow potrebno je da se operu zubi toplom vodom, četkicom bez paste za zube. Očistiti jezik od naslaga i popiti šolju tople vode ili čaja. Eliksir u tečnom stanju se uzima ujutru (od 6 do 9 časova) pola sata pre doručka, a uveče neposredno pre spavanja (ostalo po preporuci). Bočicu promućkati pre upotrebe. Kupite špric u apoteci od 5ml, iglom slobodno probušite metal jer je mekan i izvucite potrebnu preporučenu dozu eliksira. Skinite iglu sa šprica i ubrizgajte Eliksir u usta.
  Eliksir držati u ustima i mućkati, najmanje 5-7 min, da se tečnost razloži u pljuvačku, ne gutati, zadržavati ga, kao da imate bombonu u ustima, zatim ponovo mučkati. Kada osetite da je potpuno spojen sa pljuvačkom u ustima pustite neka Vam se slije niz grlo. I onda ga progutali. Ritual mućkanja treba da traje 5-7min. da bi se Eliksir spojio sa pljuvačkom. Njegovo efikasno delovanje je zbog toga što se direktno usvaja podjezično, na principu usvajanja nitroglicerina.
Napomena:
Otvorenu bočicu držati u frižideru.

Za uzimanje eliksira možete koristiti i cevčice koje su priložene u kutiji Eliksira Tri Dragocenosti (kod velikih doza) ili špricom odrediti dozu. Doručkovati i piti tečnosti 30-40 minuta posle uzimanja Eliksira.
Dužina terapije i doza preparata se preporučuje individualno u zavisnosti od stanja organizma, oboljenja i postignutog efekta kod primene Eliksira. Radi toga nekada doze mogu biti veoma značajne.

U većini slučajeva, Eliksir
Tri Dragocenosti preporučuje se da se koristi najmanje tri meseca. Ako postoje potrebe, posle određene pauze, terapija se treba ponoviti..

Minimalna doza Eliksir Tri Dragocenosti
kod pada imuniteta je od 2-4 ml ili 3-6 ml dnevno ujutru i uveče pred spavanja, zavisno od hroničnog stanja u organizmu. Doza se reguliše u zavisnosti od individualnih potreba prema zdravstvenom stanju i uz preporuku konsultanta kompanije.
Kod hroničnih bolesti i bolesti karcinoma:
treba postepeno povećavati dozu od 1ml ujutru i 2 ml uveće i svakog drugog dana povećavati po 1 ml. Kod onkoloških bolesti doziranje ide najmanje od 4 ml ujutru do 8 ml. uveče.
Kod hroničnih bolesti i bolesti karcinoma ako je neophodno doze preparata mogu se povećati i od 1-2 bočice ili više na dan, kod velikih doza obično se preporučuje uzimanje na svaki sat po 1-2 ml ili dvokratno uzimanje preparata ujutru i uveče, u dve jednake doze.Pojačanim doziranjem se nastoji da se blokiraju kancerogene ćelije i da se začaure kako bi se zaustavila njihova progresija.

Preventivna upotreba:
Odrasli do 6 ml dnevno u toku 1-3 meseca. Preporučuje se korišćenje preparata u proleće - jesen u periodu pada imuniteta i aktiviranja virusnih infekcija gripa i drugih infekcija. Deca koriste manje doze u zavisnosti od uzrasta.

Kod onkoloških i hematoloških oboljenja
bolesnima se preporučuje stalna primena žitkih formi kordicepsa u malim dozama (Eliksira Kordiceps Fohow i Eliksira Tri Dragocenosti Fohow)I za vreme remisije bolesti uz konsultacije sa konsultantom firme.
Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-007 od 11h do 15h.
Svi preparati koji sadrže Kordiceps, posebno Eliksiri se mogu koristiti uz primenu klasičnih lekova.
Kada se korišćenjem Eliksira postigne određeni nivo bioregulacije (ravnoteže) na nivou zdravlja mogu se postepeno smanjiti doze pojedinih lekova i zameniti ih sa prirodnim preparatima iz kompanije FOHOW.
Za pojačano delovanje Eliksira preporučuje se povećati dnevni unos vode za bolje izbacivanje toksina, isključiti upotrebu alkohola i smanjiti potrošnju mesa, masne i začinjene hrane, povećati unos biljnih vlakana i vitamina koristeći više povrća i voća u svakodnevnoj ishrani.
Način čuvanja: Čuvati na suvom i prohladnom mestu, zaštičene od uticaja sunčeve svetlosti. Otvorenu bočicu čuvati u frižideru. izbegavati direktno izlaganje sunčevim zracima.
Standardno pakovanje: u kutiji po 4 bočice po 30ml.
Kod dužeg korišćenja ovih preparata nema nus pojava i neprijatnih reakcija.
Eliksir Tri dragocenosti Fohow ne tretira se kao lek, nego kao dodatak u ishrani.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2