TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Delovanje terapeutskog jastuka

Pozitivno delovanje terapeutskog jastuka FOHOW

    Kombinovanjem savremene tehnologije i fizikalne terapije u izradi jastuka FOHOW ubrzava se (skraćuje se ) vreme ulaska u stanje sna i povećava se kvalitet samog sna.
    Pri dužoj upotrebi korišćenja jastuka skraćuje se vreme uspavljivanja ( ulaska u san) i broj buđenja u toku sna, povećava se vreme sna.  To je uživanje u komforu 365 dana u godini.
    U procesu proizvodnje jastuka Fohow koriste se funkcionalni materijali koji neprestano emituju infracrvene zrake i anjone, stvarajući maksimalno prijatne uslove za san.
    Ti materijali nemaju vremensko ograničenje za korišćenje u toku dana, omogućavajući svakodnevni zdrav život, 365 dana u godini.
   Korišćenjem jastuka poboljšava se cirkulacija krvi i mikrocirkulacija tela.     
   Argonometrijski dizajn jastuka u kombinaciji sa funkcionalnim materijalima omogućava da se poboljša mikrocirkulacija, povećava snabdevanje krvi kiseonikom i maksimalno  se opušta telo.
   Jedan od komponenata zaštite zdravlja je korišćenje funkcionalnog jastuka FOHOW koji će Vam pomoći da se oslobodite od hrkanja.
   Savremene statistike potvđuju da više od sedamdeset procenata muškaraca i pedeset procenata žena posle 35 godine života počinju da pate od bronhopatije, to jest hrkanja pri čemu ometaju (iritiraju) okolinu i sebi nanose štetu.
   Poboljšanje zdravlja po metodi Jan Šen je: postizanje zdravlja tokom sna. Zahvaljujući stvaranju ekološke sredine za zdrav san dolazi do aktiviranja tela i povećane sposobnosti organizma da se samo leči (revitalizuje) i na taj način se postiže ozdravljujući efekat.
   Sastav:
     Spoljašnji sloj – pamučna tkanina 100%; žakar  pamučno tkanje  100%, 2 trake mekih magneta. Punjenje: poliester 50%, funkcionalno sintetičko vlakno 50%. Donji sloj – žakar pamuk 100%.
   Dimenzije jastuka su: 70 x 45 x 12 cm


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,100.00 + ptt
Tablete Gaočen FOHOW
4,300.00 + ptt
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,100.00 + ptt
Eliksir Sancin FOHOW
9,800.00 + ptt
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,310.00 + ptt
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,000.00 + ptt
Kapsule Linčži FOHOW
5,650.00 + ptt
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
11,900.00 + ptt
1 2