TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Delovanje Eliksira Kordiceps Fohow

   Delovanje Eliksira Kordiceps Sinensis - služi kao afrodizijak, povećava potenciju i plodnost kod muškaraca i žena, deluje na regulisanje endokrinog sistema, jačanje potencije i dizanje libida.
     - poboljšava biosintezu hormona kortizola, testosterona i estrogena, čija se proizvodnja u organizmu inače smanjuje sa godinama, a pritom nema štetnih nus pojava.
     - štiti bubrege od oštećenja i rešava problem njihove upale i loše funkcionisanje.
     - pomaže u detoksikaciji jetre, kod fibroze i ciroze, kao i kod pro
blema uzrokovanim hepatitisom.
   - koristi se u kozmetičke svrhe, pomaže za obnavljanje epitela kože, nanošenjem tečnog kordicepsa dolazi do regeneracije kože lica.
   - koristan je kod umora i različitih vrsta depresije, reguliše lučenje insulina, pozitivno deluje na raspoloženje i pomaže kod regulisanja svih tipova šećerne bolesti.
   - koristi s
e protiv kašlja, kod probleme pojačane sluzi, protiv otežanog disanja, astme i u regulisanju hroničnih plućnih problema.
     - reguliše rad srca, poboljšava protok krvi, snižava visok krvni pritisak, smanjuje nivo holesterola i triglicerida i sprečava stvaranje krvnih ugrušaka.
     - efikasan je i protiv infekcija, deluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite.
   Dosa
dašnja istraživanja pokazuju njegovo pozitivno delovanje u tretmanu protiv kancera, jer zaustavlja rast, podelu i razmnožavanje zloćudnih ćelija u organizmu. Dokazana je i njegovo pozitivno delovanje kod reumatoidnog artritisa, kao i u sprečavanju imunološkog odbacivanja transplantiranih organa i tkiva, kao što su srce, bubreg i koža. Preparat se odlikuje jakim delovanjem na ljudski organizam u svojstvu bio-imuno-energo-regulatora. Pozitivno deluje na nivou ćelije i na nivou energije u organizmu. Kineski Kordiceps sinensis deluje na ćelijskom nivou pothranjivanjem ćelija I deluje na podizanje nivoa energije u Vašem organizmu .
Dokazano je eksperimentima na klinici u
Moskvi 2006 godine da Eliksir Kordiceps Fohow deluje prioritetno tamo gde je najveći poremećaj u organizmu. Kordiceps reaguje na vibraciju ćelija. Zdrava ćelija ima jedan vibratorni tok, a bolesna ćelija drugačije vibrira.
   Tim eksperimentima je utvrđeno da Kordiceps reaguje na nepravilne poremećene vibracije ćelija. Na osnovu tih saznanja 2006 godine dobio je diplomu dijagnostičara.
Kada se korišćenjem Eliksira postigne određeni nivo bioregulacije (ravnoteže) na nivou zdravlja mogu se postepeno smanjiti doze pojedinih lekova i zameniti ih sa prirodnim preparatima iz kompanije FOHOW.
Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-007 od 11h do 15h.
   Za pojačano delovanje Eliksira preporučuje se povećati dnevni unos vode za bolje izbacivanje toksina, isključiti upotrebu alkohola i smanjiti konzumiranje mesa, masne i začinjene hrane, povećati unos biljnih vlakana i vitamina koristeći više povrća i voća u svakodnevnoj ishrani.
Način čuvanja
: Čuvati na suvom i prohladnom mestu, zaštičene od uticaja sunčeve svetlosti. Otvorenu bočicu čuvati u frižideru. izbegavati direktno izlaganje sunčevim zracima. Standardno pakovanje:u kutiji po 4 bočice po 30ml. Kod dužeg korišćenja ovog Eliksira nema nus pojava i neprijatnih reakcija.  Eliksir Kordiceps Fohow se ne tretira kao lek, nego kao dodatak u ishrani.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2