TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Pitanja i odgovori o upotrebi tampona

Pitanja i odgovori o upotrebi tampona
  Zbog čega tampon ima efekat podmlađivanja i skupljanja vagine?
   Preparat poboljšava cirkulaciju, normalizuje razmenu materija u tkivu vagine, pozitivno utiče na atrofiju mišića vagine, povećava podmazivanje i osetljivost, što dovodi do toga da se vagina skupi, postaje uža. Zahvaljujući skupljanju mišića dolazi do podmlađivanja tkiva vagine. Kod žena u klimaksu korišćenje tampona pomaže kod nekontrolisanog mokrenja. 
Zbog čega tamponi imaju pozitivno delovanje kod akutnih i hroničnih infekcija mokraćnih kanala i kod nekontrolisanog mokrenja za vreme klimaksa i do kraja života?
Akutne i hronične infekcije se pojavljuju u klimaksu jer dolazi do atrofije mišića vagine koja pritiska zid bešike i izaziva nadražaj za često mokrenje, to se dešava zato što se smanji nivo hormona estrogena. Tamponi u svom sastavu sadrže fitoestrogene iz biljaka koji imaju izuzetno povoljno delovanje kroz nadoknađivanje nedostatka estrogena i regulisanje funkcija. Zato je potrebno ukoliko želite da zadržite strukturu mišića materice i bešike i mokraćnih kanala neophodno je da koristite tampone.
   Zbog čega se pri korišćenju tampona kod nekih žena pojavljuje nelagodnost u predelu želuca?
   Posle primene tampona osećaj nelagodnosti u želucu je potpuno normalna pojava. Pojava bola je rezultat apsorbcije i skupljanja volumena vagine. Pri daljem korišćenju tampona, bol će postepeno nestati.
   Zašto se pri korišćenju preparata kod žena često javlja svrab u unutrašnjosti vagine?
   Tampon koji je postavljen duboko u vaginu deluje snažnim eteričnim uljima biljaka. Mnogi toksini i bakterije koji se odvoje od zida materice izazivaju razdražljivost nežnih zidova vagine. U takvim se slučajevima preporučuje ispiranje čajevima od lekovitog bilja - cveta kamilice, kantariona ili nevena.
   Zbog čega pigmentne fleke brzo nestaju kada se normalizuje menstrualni ciklus?
   Pigmentne fleke su svojstvene ženama koje imaju više od 30 godina. Prema kineskoj medicini pigmentne fleke su posledica narušavanja krvotoka u organizmu i znak toksične jetre. Da bi nestale mrlje neophodno je izvršiti detoksikaciju organizma. Primenom tampona se u potpunosti reguliše unutrašnja sekrecija, aktivira se krvotok, poboljšava se imunitet.
   Zbog čega su ginekološke infekcije česte posle porođaja?
   Posle porođaja dolazi do opuštanja materice i vagine, stvaraju se nabori gde se akumuliraju i razmnožavaju patogene bakterije i virusi (ostaci posle abortusa, ugrušci krvi od ciklusa). Često menjanje partnera i upotreba nekvalitetnih uložaka za vreme ciklusa i suviše pripijene pantalone (farmerice) su izazivači ginekoloških infekcija.
Posle primene jednog tampona se oseća primetno poboljšanje.
   Pri određenoj temperaturi i vlažnosti, materica i vagina su idealno mesto za razmnožavanje bakterija i virusa, što izaziva različite vaginalne infekcije i patološke promene genitalno urogenog sistema.
   Pri porođaju dolazi do pucanja krvnih sudova, narušava se unutrašnja sekrecija i razmena materija, dolazi do zastoja krvi što veoma jako utiče na digestivni sistem, smanjuje se rad bubrega i jetre, primećena je srčana insuficijencija (poremećaj u radu srca), problemi sa plućima. Sve ovo dovodi do narušenog rada unutrašnjih organa, pojave tamnih mrlja na licu, bora, gojaznosti i dr. Svi ovi navedeni poremećaji dovode do bolesti materice i jajnika.
   Da li žene koje su u klimaksu mogu koristiti tampone?
   Naravno da mogu. Tampon stimuliše ćelije, normalizuje izlučivanje ženskih hormona, reguliše narušenu unutrašnju sekreciju, otklanja bol u pojasnom delu kičme i zglobovima. Neke žene u klimaksu osećaju suvoću vagine, zato se preporučuje da se tampon pre upotrebe stavi u kantarionovo ulje sobne temperature ( pripremljeno u maslinovom ulju) na par minuta.
   Kada je moguće koristiti tampon posle porođaja i abortusa? 
   Tampon ne treba koristiti  30 dana  posle porođaja ili abortusa. Posle porođaja u vreme dojenja se takođe ne preporučuje korišćenje tampona.
   Posle korišćenja tampona izlazi nečistoća iz materice i vagine (mrtve ćelije)
   To je normalna pojava koji sledi posle čišćenja organizma od bakterija.
   Zahvaljujući svom delovanju tampon omogućava odvajanje slojeva mrtvih ćelija epitelnog tkiva, čisti organizam, a takođe i podstiče stvaranje novog tkiva.
   Da li se mogu koristiti tamponi kod erozije grlića materice i kod upale materice?
   Da, tamponi se mogu koristiti u tom slučaju. Žene koje boluju od erozije grlića materice i upale materice osećaju stalno prisustvo bola u predelu stomaka. Posle korišćenja 1 do 2 tampona iz materice i vagine izlaze komadi mrtve kože, trula koža, gusta sluz ili ugrušci kože tamne boje.
   Zašto posle korišćenja tampona iz tela izlaze iscedci i komadi krvi tamne boje?
   Ako imate takve rezultate to je veoma dobro. Iscedci i komadi krvi  su krv i bakterije koje su se dugo vremena taložile na zidovima materice.U sastav tampona ulaze specifične biljke koje povećavaju funkcionalnost i osetljivost ćelija, skupljaju matericu, otklanjaju mrtve ćelije i zastoj krvi.
   Zbog čega tamponi imaju pozitivan efekat na stvaranje lepe figure i prelepih grudi?
   Veličina grudi zavisi od količine hormona koje izlučuju jajnici. Tamponi regulišući balans izlučivanja  ženskih hormona dovode do normalizacije veličine i elastičnosti grudi i zahvaljujući tome se postiže efekat lepe figure i prelepih grudi.
   Da li je moguće jedan tampon koristiti više puta?
   Jednom iskorišćen tampon ne treba koristiti više puta!
   Da li se mogu koristiti tamponi posle odstranjivanja materice i jajnika?
   Mogu se koristiti tamponi posle potpunog oporavka ( obično 6 meseci posle operacije), jer tamponi imaju jako delovanje – čiste vaginu, povećavaju libido.
   Da li se mogu koristiti tamponi kod ciste na jajnicima?
   Mogu, ali kod starijih žena neće biti tako brzih rezultata kao kod mladih žena.
   Zašto je korišćenje tampona praćeno krvarenjem?
   Krvarenje je ustvari krv koja se nagomilavala u materici i na zidovima vagine. Pod dejstvom tampona nepotrebne bakterije i ostaci mrtvog tkiva se razlažu i izlaze napolje. Takvo delovanje tampona omogućava slobodnu cirkulaciju krvi u krvnim sudovima što izaziva različite reakcije.
   Zašto posle korišćenja tampona izlazi mnogo belih ugrušaka?
   Beli ugrušci su mrtve ćelije kože koji se nalaze na zidovima materice, upravo ti ugrušci su podloga za razvijanje bakterija i virusa. Tampon tako deluje da se mrtve ćelije oslobode od sluzokože. Prisustvo takvih ugrušaka je normalna pojava; operite unutrašnjost vagine toplim čajem od kamilice, nevena, kantariona.
   Zašto se posle primene 2-3 tampona mesečno, kod žena javlja bol u predelu vagine, a moguća je pojava ekcema?
   Osnovni razlog tome je povećana vlažnost unutar vagine i materice i povišena temperatura izazvana toksinima. Posle korišćenja nekoliko tampona normalizuje se razmena materije sluzokože vagine. Zaostali toksini iritiraju epitelne ćelije unutrašnjeg i spoljašnjeg dela vagine, što dovodi do neprijatne reakcije i kod nekih žena izaziva blaga krvarenja. Nastavljajući sa primenom preparata, posle vađenja tampona bol i ekcemi će proći.
   Zbog čega se posle primene tampona poremeti menstualni ciklus?
   Posle primene tampona može doći do poremećaja ciklusa jer sastav tampona čine biljke koje aktiviraju krvotok, poboljšavaju mikrocirkulaciju krvi i dolazi do regulacije statusa hormona, uspostavlja se i poboljšava funkcija materice i jajnika. Ako vam se poremetio ciklus, to je potpuno normalna pojava, vremenom će se ciklus regulisati.
   Da li postoje ograničenja za primenu tampona?
 Korišćenje tampona se ne preporučuje kod:
   - porodilja do stabilizacije ciklusa 40 dana do 2 meseca nakon porođaja.
   - lošeg zgrušavanja (koagulaciji) krvi
   - šećerne bolesti
   - veoma visokog pritiska
   - pojave anafilaktičkog šoka
   - postoperativnog perioda
   Zbog čega se kod žena pri korišćenju tampona često javlja glavobolja, bol u kičmi i nogama?
   Bol koja Vas uznemirava je posledica narušenog protoka krvi u venama, posebno u predelu  jetre i žučne kese. Pojava bola je znak da tampon ima pozitivno delovanje na vaš organizam, zahvaljujući resorbciji i delovanju biljaka koje su u njemu.
   Da li su tamponi namenjeni za preventivu ili za otklanjanje ženskih bolesti?
   Tamponi pomažu da se otklone infekcije i problemi kod ženskih bolesti, ali se koriste i preventivno da ne dođemo u takva stanja.
   Šta ako žena pogrešno popije tampon kao kapsulu sa vodom?
   U tom se slučaju ne treba mnogo brinuti, zbog toga što se tamponi sastoje od lekovitih trava, preparat nema neželjene efekte, napravljen je po tradicionalnom receptu, u toku procesa proizvodnje koristi se laserski tretman koji osvetljava svaki tampon i uništava bakterije. Bezbedni su za upotrebu.
    Već 4 godine bolujem od upale karlice. Posle primene 4-og tampona bol je nestala. Kada sam izvukla tampon postalo mi je lakše. Objasnite, zašto je to tako?
   Pri korišćenju tampona kod upale u oblasti karlice obično su prisutni bolovi u predelu stomaka. Ta reakcija je pokrenuta lekovitim delovanjem preparata. Ako su bolovi jaki to je znak da je jaka upala.
   Imam hronični vaginitis već više od 2 godine. Koja je preporučena terapija?
   Vama je potrebno da upotrebite najmanje 3 pakovanja tampona.
   Dva dana posle korišćenja tampona, on je sam izašao iz tela. Šta to može da znači?
   Postoji mogućnost da niste pravilno postavili tampon ili je nagomilan i povećan sekret izazvao da se tampon sam izbaci iz vagine.
   Da li žene sa miom materice mogu da koriste tampone?
   Tamponi su dobri kod mioma materice, odvaja se nekrotično tkivo i stimuliše rast novog tkiva. Ako se pri korišćenju tampona pojavi pojačano krvarenje tampone ne koristiti, sve dok ne prestane. Posle toga, možete opet nastaviti sa terapijom tamponima.
   Da li se može za vreme korišćenja tampona raditi rendenski pregled?
   U takvim situacijama ne koristite tampon 10 dana pre snimanja.
   Recite molim Vas da li se može koristiti tampon sa ciljem da se pripremi materica  za trudnoću?
   Naravno da se može koristiti tampon, ali samo posle završetka menstruacije.      
   Zbog čega do sada i dalje izlazi nešto nalik na tečnost . To se i pre dešavalo, ali u manjem obimu. Prošla sam već 3 ( kutije) terapije lečenja. Kada je moguće završiti sa lečenjem i koliko mi je tampona još potrebno da koristim?
   Treba ih koristiti dok se sasvim ne normalizuje stanje uz konsutaciju. Trajanje terapije je individualno u zavisnosti od problema.
   Ponekad su intervali stavljanja između tampona bili duži nego što je preporuka (razmak 10 dana). Da li u tom slučaju terapija ima efekta?
   Ukoliko Vi želite da se potpuno izlečite, obavezno sledite pravilno uputstvo, konstantno koristite tampone u intervalima ne dužim od 3 dana, inače će se bakterije opet vrlo brzo razmožavati. Na primer, Vi imate prehladu, uzmete lekove danas, a zatim za 5 ili 10 dana opet uzmete lek. Mislite li da će biti nekog efekta od takvog lečenja?
   Ja imam već godinu dana eroziju grlića materice.
   Ukoliko se u početnom stadijumu erozija ne leči, kasnije će biti još teže izlečiti je. Zbog toga, dok još imate blagu eroziju preporučujemo da koristite 1-2 tampona mesečno.
   Moja žena je imala polip materice. Polip su odstranili, ali nije došlo do poboljšanja. Sada ima krvarenje materice još više nego ranije. Mi nemamo dece, ali želimo dete.
   Želim da  Vas obradujem i da Vam kažem da tamponi veoma efikasno rešavaju problem kao što je polip materice. Za terapiju je potrebno koristiti 1-2 kutije. Pošto su Vašoj ženi odstranili polip, posle oporavka materice (2 meseca ) može se početi sa terapijom tamponima.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2