TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Zašto je neophodan eliksir Sancin Fohow ?

   Zašto je čoveku neophodno čišćenje želudačno crevnog tratka ?

Creva kod čoveka su duga približno 5-6 metara, pri čemu su na svakih 3,5 cm nalaze nabori u kojima se skuplja i do 3
kg ostataka stare stolice. Ti ostaci počinju da se vrte, razlažu, trule i otvrdnjavaju. To dovodi da stvaranja crnih toksičnih materija neprijatnog mirisa (stolica u zastoju). Ako se na vreme ne izbace iz organizma te tosične materije koje se zadržavaju u crevnom traktu će nastaviti da se razlažu i dospeće u krvotok.
Zbog čega je neophodno čišćenje organizma od toksina?
Sa razvojem moderne industrije čovek svakodnevno živi i u dodiru je sa zagađenom oko
linom.
Zagađena je životna sredina - prašina, ugljen-monoksid, ugljen dioksid, prašina iz kamenog uglja, isparenja prirodnog gasa, nafte i dr. Ozbiljnog zagađenja ima i u životnim prostorima - kućama, stanovima gde je sadržaj formaldehida u presvlakama nameštaja koji je veoma toksičan i do 80% i prelazi dozvoljene granice.  Zagađenje vode je kritično - industrijska preduzeća nisu u stanju da reše makar i delimično problem sa čišćenjem otpadnih voda, što utiče konstantno  na zagađenje vodenih resursa. Visok sadržaj otrovnih hemikalija se nalazi i u hrani : u voću, žitaricama, povrću, čajevima i drugim namirnicama.
Prekomernim korišćenjem hemijskog đubriva, svakodnevno se u ishrani domaće živine i stoke koristi zagađena hrana. Domaćim životinjama se daju preparati za brzo dobijanje kilograma na bazi hormona.
Koristeći zagađenu hranu, čovek u svom organizmu unosi jone različi
tih teških metala, hormone koje sadrži meso ( kroz nepravilnu ishranu živine i stoke ) kao i druge toksine, koji su nastali od ostataka nerazložene hrane u procesu metabolizma.
Sve to dovodi do nezdravih psiholoških stanja čoveka koje dovode do rastrojstva u sistemu unutrašnje sekrecije, što nasuprot tome izaziva emocionalne stresove (unutrašnja vatra po TKM), koji se spolja odražavaju u vidu zatvora, akni, bubuljica, pega, prekomerne debljine.
Zašto čovek mora da očisti krv od štetnih masnoća?
Poboljšanje životnog standarda kod čoveka dovelo je do prekomerne potrošnje prehrambenih proizvoda koji imaju visok sadržaj masti (meso, masna hrana). To dovodi do konstantnog uvećanja masnoća u krvi, njihovog taloženja i neprekidno raste gustoća i lepljivost krvi. Bolesti kardiovaskularnog sistema su na prvom mestu kao uzročnici smrti. To su: koronarne bolesti, infarkt miokarda, naprasno zaustavljanje rada srca i nagli pad pritiska (distonija), apopleksija mozga i dr. Pored kardiovaskularnih problema mnogo je ljudi sa dijagnozom dijabetesa, cirozom jetre, kamena u žuči, gojaznosti i drugim poremećajima kojih je svakim danom sve više.
 Stara poslovica glasi: Ako želiš da živiš dugo, čuvaj i održavaj creva čista!               

Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA                                                                                                Detaljnije o preparatu >>> 


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2