TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Kapsule Sjučinfu Fohow - čistači krvnih sudova

        Jedan od najačih antioksidanata i regulatora hormona u krv
                         - zaštita i čišćenje krvnih sudova

    
Kapsule Sjučinfu Fohow imaju jako i efektivno delovanje kod oboljenja kao što su: hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija, koronarna bolest srca, tromboza krvnih sudova.
Маsna hrаna, prеrаđеni prоizvоdi, hеmikаliје i tоksini mоgu prоuzrоkоvаti оzbilјnе prоblеmе kаrdiоvаskulаrnоg sistеmа. Kapsule Sjučinfu uspostavljaju bolju cirkulaciju krvi, čiste krvne sudove, povoljno utiču na tromboflebit, razređuju i povećavaju volumen krvi, pozitivno deluju kod anemije, pobova mozga, ateroskleroza, nedovoljno snabdevanje krvlju krvnih sudova srca i mozga, posledice apopleksije, klimakteričnih sindroma i dr.
Čišćenje, lečenje i zaštita krvnih sudova


Аrriјe u lјudskоm organizmu su glаvni trаnspоrtеri kisеоnikа i hrаnlјivih mаtеriја dо srca i drugih оrgаna. Zаtо su ovi krvni sudovi оd klјučnоg znаčаја zа naše zdrаvlје i veoma je bitno dа ne budu začepljeni.
Kapsule Sjučinfu poboljšavaju elastičnost krvnih sudova, sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje trombova.
Preventivno deluju protiv srčanih udara, infarkta, kancera gde uništav
aju fibrinski omotač ćelija raka, što omogućava odbrambenim ćelijama da prepoznaju i unište rak. Sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje slobodnih radikala, stvaranje trombova, spečava zadržavanje i taloženje masnoća u krvi.
Preporučuje se preventivno za zaštitu od oboljenja krvnih sudova, kod povišenog nivoa holesterola u krvi, koronarne bolesti srca, posle šloga ili infarkta, hipertenzija, dijabetesa, gubitka pamćenja usled cerebralne tromboze, umora u mišićima i bolova u nogama. Preporučuju se kod česte utrnulosti i pojave peckanja u rukama i nogama, u slučajevima kada posekotine i rane dugo ne zarastaju. Poboljšavaju vid i gustinu kostiju.
Kapsule Sjučinfu
Fohow sadrže natokinazu iz semena soje koja štiti od intravaskularne tromboze, ne ometa zgrušavanje krvi, vaskularne lezije i povreda - zaštita i čišćenje krvnih sudova i srca.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2