Sastav kapsula Sjučinfu Fohow

         Pakovanje  je za 4 meseca 15.000, cena za terapiju od 36 dana 4.500 din
 
Kapsule Sjučinfu  Fohow sadrže:

      - natokinazu (sistemski enzim dobijen od soje) - 45%
      - Oligomer proantocijanidin iz ekstrakta koštica  
           grožđa - 29%
      - Vodeni ekstrakt ginosteme petolisne - 24%
      - Sojin želatin - 2 %
    Soja se nalazi u grupi zaštitnih namirnica jer sadrži i vitamine i minerale. Ona se odlikuje bogatim sadržajem kalcijuma, fosfora, gvožđa, što se ne odnosi samo na soju u zrnu, već i na njeno brašno i griz. Zelena soja sadrži vitamine A i B i nešto vitamina C. Suvo zrno soje ne sadrži vitamin C i ima znatno manje vitamina A, ali zato sadrži gotovo tri puta više vitamina B, na primer, od boranije. Ulje od soje ima vitamin A i D i dobar je izvor vitamina E, F i K. Vitamin F je u stvari grupa posebnih masnih sastojaka poznatih kao nezasićene masne kiseline. Sojino ulje je jedno od najkoncentrovanijih izvora ovih masnih kiselina.
   Ona sadrži lecitin - supstancu rastvorljivu u mastima i veoma važnu za normalno obavljanje svih telesnih funkcija. Lecitin je efikasan u lečenju nekih oboljenja kože i nerava.
   Jedan od perspektivnih načina u dobijanju novih aktivnih i bezopasnih prirodnih preparata je proučavanje tradicionalne ishrane naroda koji imaju veću dugovečnost i dobro zdravlje. Utvrđeno je da na zdravlje Japanaca utiče značajna upotreba proizvoda na bazi soje.
   Posebno korisnim se pokazao tradicionalni proizvod od soje Natto koji već više od 1000 godina Japanci obilato koriste za zdravlje. Natto se dobija fermentacijom kuvanih zrna soje pomoću korisnih bakterija – posebno bakterije Bacillus subtilis Var Natto. Ova bakterija se intenzivno razmnožava i sintetiše (stvara) enzim natokinazu koji je povezan sa korisnim osobinama nattoa za čišćenje lečenje i zaštitu krvnih sudova i srca.
   Natokinaza se ranije dobijala iz ekstrakta nattoa, a sada se ona koristi za njegovu proizvodnju genetski nemodifikovane bakterije Bacillus subtilis Var. Natokinaza se nalazi u genetski nemodifikovanoj soji.
 Lekari su primetili da Japanci koji redovno koriste Natto imaju zdrav kardiovaskularni sistem  i da čak i u starosti njihova krv ima normalnu viskoznost, nije sklona povećanom zgrušavanju i formiranju trombova
   Natto ima visoku fibrinolitičku aktivnost, sposoban je da rastvara fibrin proteinskih lanaca koji su odgovorni za viskoznost krvi i formiranje tromba.
   Ekstrakt semena grožđa
   Grožđe  je jedno od najstarijih  biljnih kultura u istoriji civilizacije. Grožđe zovu
bobicama stogodišnjaka. Na Istoku su majke koje nisu imale majčino mleko hranile bebe sušenim grožđem koje je bilo umotano u meku krpu.
Ekstrakt semena grožđa je bogat izvor prirodnih bioflavonoida (kao što proantocijanidin i katehini), kao i esencijalnih masnih kiselina i vitamina. Ovaj celokupni i složeni  uravnotežen biokompleks blagotvorno deluje na celo telo, posebno kardiovaskularni sistem i krvotok, efikasno jača strukturu kose i noktiju; aktivira sposobnost ćelija da se regenerišu; održava dobru hidrataciju epiderma i unutrašnje strukture kože; doprinosi očuvanju hijaluronske kiseline koja je odgovorna za hidrataciju i elastičnost slojeva kože i sprečavanje njihovog uništavanja.
   Bio - flavonoidi poseduju P - vitamin  koji ima regenerativnu aktivnost, usporava proces starenja; deluje protiv razvoja edema, zapaljenja, zapaljenskih procesa, neutrališe slobodne radikale .
   Polinezasićene masne kiseline iz ekstrakta semena groždja stimulišu metabolizam masti (lipida) i obnovljaju zaštitnu funkciju epiderma. Pomožu da se sačuvaju i regenerišu kolagena vlakna – glavna supstanca zglobnih, koštanih i vezivnih tkiva.
   Kolagen je glavni protein u ljudskom telu, trećinu svih proteina organizma čine kolagen, od čega 80 % pripada koži. Vremenom, sadržaj kolagena u telu se postepeno smanjuje, što posebno važi za ćelije kože. Kolagenski sloj prestaje da obavlja svoju funkciju i nije u stanju da zadrži vlažnost kože, koja postaje suva, beživotna i bleda.
   Polifenoli smanjuju intoksikacione  procese u organizmu, usporava se proces  starenja kože i celog tela. Oni povećavaju elastičnost i tonus krvnih sudova, efikasni su u prevenciji ateroskleroze i hipertenzije, imaju antiinflamotorno, detoksikujuće i antialergijsko delovanje .
   Ekstrakt  semena gdožđa ima svojstvo da čisti krv i uklanja iz tela toksične supstance. U semenkama crnog grožđa nalaze se tri najjača biljna flavonoida, resveratrol, kvercetin. antocijanidi i proantocijanidi.
Re
sveratrol predstavlja najjači antioksidans pronađen u prirodi čije je delovanje jače 1000% od ostalih poznatih antioksidanata. Veže i izbacuje slobodne radikale iz organizma. Slobodni radikali su osnovni uzročnici uništavanja ćelijske membrane što dovodi do promene strukture DNK (nosilac naslednih svojstava). Dolazi do poremećaja stvaranja zdravih ćelija, što dovodi do nastanka tumorskih procesa.
   Resveratrol deluje preventivno kod raka, usporava rast ćelija raka, a istovremeno ima sposobnost obnavljanja zdravih ćelija (9-18%). Istraživanja su pokazala da efikasnost kod raka dojke iznosi 43-47%, raka jetre 37-48%, raka želudca 34%. Resveratrol  pozitivno deluje kod postojećih tumora, a takođe i kod predmalignih stanja. On ima snažno detoksikujuče delovanje posebno kod jetre i razlaže mnoge ksenobiotike (lekovi, pesticidi, alkohol).
   Resveratrol čisti telo od svih vrsta štetnih masnoća (holesterol, trigliceridi), čisti krvne sudove, razlaže krvne ugruške (kardiovaskularna oboljenja - insult, infarkt, ateroskleroza). Takođe je dobar za lečenje proširenih vena, protiv alergijskih bolesti, daje odlične rezultate kod šećerne bolesti naročito kod lečenja dijabetičke retinopatije i visokog pritiska. Resveratrol daje koži mladalački izgled.
   Kvercetin se smatra pretečom svih bioflavonoida. Njegova hemijska struktura je osnovni skelet drugih flavonoida (rutin, hesperdin). On je odličan protivupalni agens jer blokira nekoliko početnih stadijuma upale (medijatora upale). On blokira sintezu i oslobađanje histamina. Kvercetin je jak antioksidans i deluje protiv reumatoidnog artritisa, dijabetesa i gripa.
   Kvercetin je u stanju da neutrališe kancerogene, da sprečava deformaciju DNK. Ima antiinflamatorno, antibakterijsko, antivirusno i anti gljivično delovanje, stimuliše imuni sistem i smanjuje pojavu alergijskih reakcija.
   Kvercetin se smatra jednim od najjačih protutumorskih antioksidanta, zaustavlja rak u početnoj fazi, zaustavlja oštećenja ćelija (mutaciju gena) koje inicira tumor i na taj način zaustavlja širenje tumorskih ćelija (metastaze).
   Antocijanidi i proantocijanidi (OPC) poznati su kao oligomerni proantocijanidi. Antocijanidi se nalaze u velikom broju u  voću i povrću. Najpoznatiji su oni iz semenki grožđa. Izvor su bioloških aktivnih materija koje direktno štite krvne sudove čitavog organizma od gubitka elastičnosti i zapaljenja.
Pošto je ovaj efekat najprimetniji u venama, arterijama i krvnim sudovima srca i mozga, antocijanidi su dobili počasno mesto u prevenciji i prirodnom lečenju najprisutnijih i najsmrtonosnijih oboljenja na planeti: stvaranja naslaga holesterola i masnoća na zidovima krvnih sudova, pojave visokog krvnog pritiska i arteroskleroze, glavnih krivaca za infarkt srca i moždani udar.
Zapaljenje i dijabetes povećavaju propusnost kapilara. Istraživači iz Univerziteta u Parizu su otkrili da antocijanidi blokiraju tu njihovu štetnu propusnost, i to prvo u moždanim kapilarima, aorti i kapilarima srčanog mišića.
   Direktno čuvaju krvne sudove, srca, mozga i druge organe od napada slobodnih radikala, glavnog hemijskog uzročnika bolesti i starenja. Antocijanidi se vezuju za kolagen i elastin, dva proteina koji su od ključne važnosti za elastičnost i nepropusnost krvnih sudova, i tako sprečavaju enzime da razore krvne sudove, a sami ubrzavaju njihovo obnavljanje, čak i posle najvećih oštećenja.
Sprečavaju i zapaljenje arterija i vena blokiranjem enzima koji oslobađaju histamin. Efekat jačanja strukture vezivnog tkiva, koji krvne sudove čini jakim i otpornim, primetan je čak i posle infarkta, što ove fitosupstance čini doživotnim zaštitnicima srca i krvnih sudova, u bilo kom životnom dobu.

   Smanjuju intenzitet stresne reakcije - količinu oslobođenog adrenalina u krvi koji direktno podiže krvni pritisak. Kada je stres intenzivan i kontinuiran, kao što je to slučaj u današnje vreme, visok nivo hormona stresa u krvi dovodi do trajno povišenog krvnog pritiska i rizika za infarkt. Redovnim uzimanjem antocijanida  kao dodatak u ishrani, dovodi do  snižavanja nivoa adrenalina i  na taj način štiti čoveka od infarkta. Oni su snažni vaskularni zaštitnici koji imaju sposobnost spajanja i jačanja kolagena (vezivnog tkiva) u krvnim sudovima, tetivama, ligamentima i kostima. Oni podstiču dobru cirkulaciju i deluju terapeutski na proširene vene, fragilne kapilare i hemoroide. Dobro deluju i protiv osteoporoze.
   OPC - Oligomeri proantocijanidi od košpica grožđa su priznati kao jedan od najjačih  prirodnih antiksidanata za zaštitu od slobodnih radikala. Povoljno deluju na elastičnost krvnih sudova.
Prema snazi delovanja  su skoro 50 puta jači od vitamina E i 20 puta od vitamina C.
   Za ovo otkriće dr Maskulje je dobio Nobelovu nagradu. Najefikasnije izbacuju slobodne radikale iz organizma, efikasni su kod više od 70 oboljenja. Oni povećavaju snagu i elastičnost krvnih sudova , smanjuju rizik od krvnih ugrušaka. Ekstrakt  semena gdožđa, takođe ima svojstvo da čisti krv i ukloni iz tela toksične supstance
   Ginostema (Gynostemma Pentaphyllum) -  je lijana koja raste u planinskim šumama Kine . Istraživanja Ginosteme petolisne su počela  70-ih godina prošlog veka , kada su naučnici otkrili  supstance  iz nje -  saponine   koji su slični saponinima iz Žen šena. Međutim, sadržaj saponina u Ginostemi znatno prevazilazi žen šen ima oko 20, a Ginostemma - 84  saponina
Saponini su prirodna organska jedinjenja (glikozidi) , koji učestvuju u posebnoj sintezi hormona. 
   To su molekuli koji su nastali od šećera i steroida. Oni su preduslov za sintezu steroidnih hormona (estrogeni, testosteroni, kortizon, kortizol. Steroidni saponini podtiču proizvodnju hijaluronske kiseline u koži.
   Steroidni saponini imaju protivupalno delovanje - naročito kod debelog i tankog creva. Blagotvorno i umirujuće delovanje imaju kod svih upalnih procesa  debelog creva (katar, Crohnova bolest, ulcerozni kolitis) , kod problema kao što su polipi i perianalne fistule. Deluju dobro i kod drugih upalnih bolesti - artroze, psorijaze, čireva.
   Steroidni saponini  su izvanredni čistači krvnih sudova, creva i limfe.
Značajno smanjuju sve vrste masnoća u krvi (holesterol i trigliceride), vrše korekciju šećera.
   Saponini imaju antikancerogeno delovanje - sprečavaju ćelije obole od raka, a obnavljaju ćelije napadnute rakom. Dokazano je da saponini aktivno učestvuju u suzbijanju raka debelog i tankog creva, jetre, pluća, grlića maternice (inhibicija 30-80%).
   Ginostema petolisna povećava imunitet, usporava starenje, smanjuje umor, povećava dotok kiseonika u srce i mozak.
   Saponini koje sadrži Ginostema stimuliraju endokrine žlezde da se pravilno izlučuju hormoni i na taj način se održava potencija  kod muškaraca i libido kod žena.
   Povoljno utiče na nervni sistem, ima sedativno,  i analgetsko delovanje. Na taj način deluje protiv  stresa.
   Ginostema petolisna izvanredno deluje na hemoroide, proširene vene, otekle i umorne noge. Na osnovu  mnogobrojnih istraživanja u svetu, utvrđeno je da je Ginostemma korisna kod bolesti kardiovaskularnog sistema , posebno hipertenzije , AIDS i u stresnim situa
cijama .
   Ginostemma petolisna pozitivno deluje  na metabolizam lipida i idealno je sredstvo za mršavljenje.
   Snižava sadržaj holesterola i šećera u krvi, spečava nastanak ateroskleroze. Ekstrakt iz biljke Ginosteme pozitivno deluje na hipertoniju, hiperlipemiju, hiperglikemiju. Uz podršku Naučne komisije Kine Ginostema je dobila visoku ocenu Svetske zdravstvene organizacije.

Šta su rekli svetski stručnjaci o kapsulama Sjučinfu ?

Kutija kapsula Sjučinfu je za 3- 4 meseca - 10 tabli  (120 kapsula) je 15.000    
  • Može se kupiti mesečna terapija  po ceni od  4.500 - 3 table (36 kapsula )   
  • Cena 1 table je 1.500 dinara  (12 kapsula )

Kapsule Sjučinfu FOHOW    BA - 02

Čišćenje, lečenje i zaštita krvnih sudova i srca
Kapsule Sjučinfu sadrže natokinazu iz semena soje koja štiti od intravaskularne tromboze, ne ometa zgrušavanje krvi vaskularne lezije i povreda.
   Ekstrakt semena grožđa je bogat izvor prirodnih bioflavonoida (kao što proantocijanidin i katehini) , kao i esencijalnih masnih kiselina i vitamina . U semenkama crnog grožđa koje sadrže kapsule Sjučinfu nalaze se tri najjača biljna flavonoida, resveratrol, kvercetin. antocijanidi i proantocijanidi (OPC).
   Kvercetin se smatra jednim od najjačih protutumorski antioksidant, zaustavlja rak u početnoj fazi, zaustavlja oštećenja ćelija (mutaciju gena) koje inicira tumor i na taj način zaustavlja širenje tumorskih ćelija (metastaze).

    Bio - flavonoidi poseduju P- vitamin  koji ima regenerativnu (moć) aktivnost , usporava proces starenja ; deluje protiv razvoja edema, zapaljenja, zapaljenskih procesa, neutrališe slobodne radikale .
  Polinezasićene masne kiseline iz ekstrakta semena grožđa stimulišu metabolizam masti (lipida) i obnovljaju zaštitnu funkciju epiderma.
 Pomažu da se
sačuvaju i regenerišu kolagena vlakna – glavna supstanca zglobnih, koštanih i vezivnih tkiva.
  Osim toga jedna kapsula  natokinaze deluje dovoljno dugo  4-8 sati , a nije skupa . Veoma je važno da, za razliku od lekova natokinaza štiti od intravaskularne tromboze, ne ometa zgrušavanje krvi vaskularne lezije i povreda i nema nus pojava.

Kapsule Sjučinfu Fohow - čistači krvnih sudova

        Jedan od najačih antioksidanata i regulatora hormona u krv
                         - zaštita i čišćenje krvnih sudova

    
Kapsule Sjučinfu Fohow imaju jako i efektivno delovanje kod oboljenja kao što su: hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija, koronarna bolest srca, tromboza krvnih sudova.
Маsna hrаna, prеrаđеni prоizvоdi, hеmikаliје i tоksini mоgu prоuzrоkоvаti оzbilјnе prоblеmе kаrdiоvаskulаrnоg sistеmа. Kapsule Sjučinfu uspostavljaju bolju cirkulaciju krvi, čiste krvne sudove, povoljno utiču na tromboflebit, razređuju i povećavaju volumen krvi, pozitivno deluju kod anemije, pobova mozga, ateroskleroza, nedovoljno snabdevanje krvlju krvnih sudova srca i mozga, posledice apopleksije, klimakteričnih sindroma i dr.
Čišćenje, lečenje i zaštita krvnih sudova


Аrriјe u lјudskоm organizmu su glаvni trаnspоrtеri kisеоnikа i hrаnlјivih mаtеriја dо srca i drugih оrgаna. Zаtо su ovi krvni sudovi оd klјučnоg znаčаја zа naše zdrаvlје i veoma je bitno dа ne budu začepljeni.
Kapsule Sjučinfu poboljšavaju elastičnost krvnih sudova, sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje trombova.
Preventivno deluju protiv srčanih udara, infarkta, kancera gde uništav
aju fibrinski omotač ćelija raka, što omogućava odbrambenim ćelijama da prepoznaju i unište rak. Sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje slobodnih radikala, stvaranje trombova, spečava zadržavanje i taloženje masnoća u krvi.
Preporučuje se preventivno za zaštitu od oboljenja krvnih sudova, kod povišenog nivoa holesterola u krvi, koronarne bolesti srca, posle šloga ili infarkta, hipertenzija, dijabetesa, gubitka pamćenja usled cerebralne tromboze, umora u mišićima i bolova u nogama. Preporučuju se kod česte utrnulosti i pojave peckanja u rukama i nogama, u slučajevima kada posekotine i rane dugo ne zarastaju. Poboljšavaju vid i gustinu kostiju.
Kapsule Sjučinfu
Fohow sadrže natokinazu iz semena soje koja štiti od intravaskularne tromboze, ne ometa zgrušavanje krvi, vaskularne lezije i povreda - zaštita i čišćenje krvnih sudova i srca.

Srpski sertifikat

Srpski sertifikat 2 deo

Detaljnije

11.11.2014.

Srpski sertifikat

Detaljnije

11.11.2014.

Iskustva Korisnika

"Zaista odličan preparat, koristila sam kapsule Sjučinfu mesec dana i skinula vrednost holesterola sa 9 na 7, nastaviću da ih uzimam i dalje dok se ne reguliše holesterol.Osećam se mnogo odmornija i vedrija."

01.01.2021. od

"Doktorica Anabela Flora me je izlečila od Ešerihije koli u mokraći. Mučila sam se tri i po godine. Pila sam antibiotike, tri vrste po deset dana, dve nedelje pauza i Ešerihija se vraćala.Za pet dana Anabela me je očistila od Ešerihije. Koristila sam higijenske tampone za žene - Biserna princeza. Moje noge su tople samo leti i to u čarapama. Hladna stopala su još više pomagala Ešerihiji.Posle pet meseci korišćenja kapsula SJUČINFU hladne noge su se počele grejati.Moj se život normalizovao.Povratila sam i psihičku snagu, jer sam posle tri i po godine izgubila veru u ozdravljenje. Nadam se da će moje iskustvo pomoći mnogobrojnim ženama koje imaju problem sa Ešerihijom koli u mokraći i problema sa hladnim stopalima. Neizmerno zahvalna Anabeli J.G "

31.12.2020. od Jelica G.

"Moja mama je bolesna od vitiliga 8 godina. Godina je koristila razne lekove, masti, konsultovala je razne strčnjake, ali bolest je napredovala. Od juna 2011.godine, počela je da koristi eliksir Feniks, kapsule Linčži, kapsule Sjučinfu i čaj Ljuvej. Do septembra smo primetili da se smanjilo na licu i rukama, na nekim mestima je i nestalo. Hvala za preparate!"

31.12.2020. od Marija 23 godine Beograd

"Proširene vene, dijabetes tipa 2 ( šećer u krvi 14-16 ), hipertenzija ( pritisak 170/100 ) - koristila sam tablete Gaočen, kapsule Sjučinfu, eliksir Feniks, , eliksir Tri dragocenosti, čaj Ljuvej i faradoterapeutski pojas. Šećer je pao na 6 – 7 jedinica, pritisak se vratio na normalu, sada je tokom vežbanja 125/82. Stanje mojih vena se popravilo, nestali su čvorovi, bolova više nemam. I dalje koristim preparate Fohow sa velikim zadovoljstvom. "

31.12.2020. od Stana, 59 godina, Kraljevo

"Dijagnoza: Opstruktivna žutica, kamen u bubregu, bila sam zakazana za operaciju, počela sam da koristim tablete Gaočen, držala sam dijetu, pila čaj Ljuvej, uzimala pastu Ruža, eliksir Kordiceps Feniks i kapsule Sjučinfu. Rezultat je bio – otkazana operacija, izbacila sam kamenje iz žučne kese. Izražavam zahvalnost kompaniji Fohow !"

31.12.2020. od Tatjana , 53 godina, Čačak.

"Mnogi ljudi imaju problema sa gustinom krvi. Neophodno je da uzimaju koagulante. Ćerka mi je donela prospekt preparata kompanije Fohow. Počela sam da koristim kapsule Sjučinfu. Počela sam sa malim dozama i postepeno sam povećavala dozu. Kaps Sjučinfu sam uzimala 3 meseca sa kratkim pauzama. Posle toga sam dodala i eliksir Kordiceps Feniks. Posle 6 meseci rezultati krvi su bili dobri. "

31.12.2020. od Snežana 68 god

"Posle slušanja prezentacije doktorice Anabele Flore o preparatima Fohow veoma sam se zainteresovala za proizvode i počela sam da ih koristim. Imala sam česte glavobolje, visok pritisak, proširene vene na nogama. Počela sam da uzimam kapsule Sjučinfu, kapsule Linčži i eliksir Kordiceps Feniks i bila sam prijatno iznenađena rezultatima: glavobolja je prošla, pritisak se vratio u normalu, smanjile su proširene vene, težina u nogama je nestala, koža se očistila. Moj muž je takođe uzimao kapsule Sjučinfu i takođe primetio poboljšanje zdravlja: stabilizovao se krvni pritisak, imao je više energije uopšte i vratilo mu se raspoloženje. Zahvalni smo na ovim preparatima i svojim iskustvom želimo da pomognemo i drugim ljudima da povrate zdravlje."

31.12.2020. od Ljiljana S. Novi Sad

"Imao sam problema sa povišenim holesterolom i trigliceridima a i česte probleme zbog alergije. Lekari su mi prepisali lekove. S obzirom na moje godine odlučio sam da pokušam rešiti probleme sa preparatima Fohow (Fenix). Korišćenjem kapsula- Sjučinfu, kapsula- Linčži i Eliksira- Tri dragocenosti nivo lošeg holesterola i triglicerida se vratio u normalne vrednosti a problemi sa alergijom svedeni na minimum. Zadovoljan sam i sa zadovoljstvom ću nastaviti sa korišćenjem preparata. "

30.12.2020. od M.

"Dijagnoza: aritmija, tahikardija. Nedavno sam počeo da uzimam kapsule Sjučinfu, dva puta dnevno, ujutru i uveče. Rezultat se osetio posle nedelju dana. Srčani ritam se normalizovao, srce radi kao sat, tiho i ritmično, puls je 62 otkucaja u minuti. Lakše dišem. Vrlo sam zadovoljan kapsulama i rado ih uzimam. "

30.12.2020. od Svetlana, 56 godina, Tivat

" Preživela sam 2011 godine srčani udar, nakon otpuštanja iz bolnice osećala sam se veoma slabo. Imala sam srčanu aritmiju, 2-3 puta nedeljno sam zvala hitnu pomoć. Po ćerkinoj preporuci počela sam da koristim preparate Fohow i odmah sam imala rezultate. Rad srca je normalizovao, počela sam da izlazim u baštu, čak i da radim u njoj. Koristila sam Eliksir Kordiceps Feniks, kapsule Sjučinfu, čaj Ljuvej i voćnu pastu Ruža. Vratilo mi se dobro raspoloženje i životna radost. Hvala za sve kompaniji Fohow, hvala i konsultantu kompanije Anabeli Flori!"

29.12.2020. od Natalija 78 godina, Novi Sad

"Imam nizak pritisak i noge i ruke su mi stalno hladne. Zbog toga sam stalno u stresu, loše spavam. Počeo sam da koristim kapsule Sjučinfu i posle mesec dana videli su se rezultati. Problema više nije bilo!"

29.12.2020. od

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail

Zašto preporučujemo kapsule Sjučinfu Fohow?

  Milioniski broj korisnika širom sveta redovno uzimaju najpopularnije antikoagulanse – aspirin, kardiopirin i druge slične razređivači krvi.
  Kao posledica uzimanja tih antikoagulanata dolazi do krvarenja, u mozgu, u gastrointestinalnom traktu gde dolazi do ulkusa želudca ili hroničnog kolitisa creva.
  Natokinaza je mnogo bezbednija i efikasnija u poređenju sa aspirinom .
 Za razliku od aspirina, kardiopirina i drugih farmakoloških agenasa natokinaza se uspešno koristi bez neželjenih efekata i alergijskih reakcija .
Nattokinaza je prirodna alternativa (varijanta) aspirina za prevenciju i lečenje kardiovaskularnih bolesti .
 Osim toga , nattokinaza deluje dovoljno dugo 4-8 sati a nije skupa. Veoma je važno da, za razliku od lekova natokinaza štiti od intravaskularne tromboze, ne ometa zgrušavanje krvi vaskularne lezije i povreda.

Delovanje i primena kapsula Sjučinfu Fohow

   Kapsule Sjučinfu Fohow - čistači krvnih sudova

   Imaju jako i efektivno delovanje kod oboljenja kao što su: hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija, koronarna bolest srca, tromboza krvnih sudova mozga, ateroskleroza, nedovoljno snabdevanje krvlju krvnih sudova srca i mozga, posledice apopleksije, klimakteričnih sindroma.
Kapsule Sjučinfu Fohow uspostavljaju bolju cirkulaciju krvi, čiste krvne sudove, povoljno utiču na tromboflebit, razređuju i povećavaju volumen krvi, pozitivno deluju kod anemije, poboljšavaju elastičnost krvnih sudova, sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje trombova. 
   Preventivno deluju protiv srčanih udara, infarkta, kancera. Deluju na regulisanje endokrinog sistema, jačanje i dizanje libida i jačanje potencije kod žena i muškaraca.
   Korišćenjem kapsula Sjučinfu misli postaju jasnije, glava je bistrija, poboljšava se prohodnost creva, koža lica postaje glatka, poboljšava se snabdevanje krvlju vitalnih organa, razlažu se trombovi i izbacuju se toksini iz creva i krvnih sudova. Telu se vraća snaga, energija i vedrina. Mnogi korisnici posle korišćenja kapsula Sjučinfu kažu: osećam da imam mnogo više energije i čistiju svest nego ranije !
   Kapsule Sjučinfu Fohow se preporučuju:
Kod oštećenja  krvnih sudova srca i mozga i  kod sklonosti prema takvim oboljenjima.
   
 Preventivno deluju protiv srčanih udara, infarkta, kancera, gde uništavaju fibrinski omotač ćelija raka, što omogućava odbrambenim ćelijama  da prepoznaju i unište rak. Sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje slobodnih radikala, sreporučuje se  preventivno za zaštitu od oboljenja krvnih sudova, kod povišenog nivoa holesterola u krvi, koronarne bolesti srca, posle šloga ili infarkta, hipertenzija, dijabetisa, gubitka pamćenja usled cerebralne tromboze, umora u mišićima i bolova u nogama.  Povoljno deluju kod česte utrnulosti i pojave peckanja u rukama i nogama, u slučajevima kada posekotine i rane dugo ne zarastaju. Poboljšavaju vid i gustinu kostiju.
Sprečavaju stvaranje trombova, spečavaju zadržavanje i taloženje masnoća u krvi.
Način upotrebe: 1- 3 kapsule popiti 1h posle jela sa toplom vodom. Dozu preparata treba povećavati postepeno, jedna kapsula dnevno, po potrebi dozu povećavati i to dodavanjem po jednu kapsulu nedeljno.
Otapanje trombova - razlaganje krečnjaka sa zidova krvnih sudova, regulisanje krvotoka  i gustine krvi, regulisanje statusa hormona u krvi - potrebna terapija 3 meseca
-  Kapsule Sjučinfu
    7 dana x 1 kapsula  - 0 + 1 + 0  (doručak, ručak, večera) 1 sat posle obroka
    7 dana x 2 kapsule  - 0 + 1 + 1
    7 dana x 3 kapsule  - 1 + 1 + 1 
    7 dana x 4 kapsule  - 1 + 2 + 1
  - Kapsule Linčži  - 1 kapsula pola sata pre doručka na prazan stomak.
 -Eliksir Tri dragocenosti – 4 ml ujutru na prazan stomak i 6 ml uveče neposredno pred spavanje.
   Napomena: Obratite pažnju da se preparat u isto vreme ne koristi sa sitetičkim antikoagulantima (aspirin, kardiopirin i dr.) – preparatima  za razređivanje krvi.
  Maloj deci do 14 godina se ne preporučuje korišćenje ovog preparata.
Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/ 510-007 od 11h do 15h. 
  Pakovanje: 120 kapsula pо 250 mg.
  Kod duže primene kapsule nemaju nikakve nus pojave, ne izazivaju nikakve neprijatne reakcije. Kapsule Sjučinfu Fohow ne tretiraju se kao lek, nego kao dodatak u ishrani.  Način čuvanja: čuvati na suvom i prohladnom mestu, 
zaštičene od uticaja sunčeve svetlosti.
 Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA    Detaljnije o preparatima >>>