TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Terapeutska maramica i navlaka za oči FOHOW

 

                          Terapeutske maramice Fohow     FH-21 

  Terapeutska maramica ima smirujuće, analgetsko delovanje

Biostimulacija dugotalasnim infracrvenim zracima sa dužinom talasa u dijapazonu 4-14 mikrona, omogućava  da aktivira lokalna mikrocirkulacija, samim tim se odstranjuje bol izazvan narušenom mikrocirkulacijom. Postavlja se direktno na mesto gde je prisutan bol.

Terapeutske maramice imaju protivupalni i antitumorski efekat.  Dugotalasnim infracrvenim zracima aktivira se cirkulacija, značajno se poboljšavaju imuno zaštitna svojstva organizma, sprečavajući samim tim razvoj upalnih procesa. Istovremeno delovanje negativno naelektrisanih jona neutrališe efekat delovanja patogenih bakterija i drugih štetnih materija, doprinosi lokalizaciji patogenih procesa i ubrzava uspostavljanje funkcije ( oporavak ) tretirane površine. Terapeutske maramica pomaže kod oslobađanja od stresa i umora.      

                        Terapeutska navlaka za oči FOHOW     FH - 22

    Ozdravljujuća navlaka za oči napravljena je korišćenjem čestica turmalina koje su ugrađene u vlakna funkcionalnog materijala.

    U značajnoj meri omogućava da se poboljša cirkulacija u oblasti očiju, ima masažno delovanje (efekat masaže), preventivno deluje protiv zamagljivanja vida i protiv podočnjaka.

    Povećava cirkulaciju krvi, stimuliše akumpukturne tačke, smanjuje naprezanja i umor, ekranizuje deo elekromagnetnog polja (stvara lekovito elektro magnetno polje).

   Istovremeno ima efektivno terapeutsko delovanje kod suvoće očiju, treperenja u očima, suznih očiju, kod staračkih pega u očima, dalekovidosti i kratkovidosti.

   Poboljšava krvotok i omogućava da se normalizuje neophodna količina krvi (cirkulacija) za ishranu ćelija i tkiva velikog mozga. Poboljšava kvalitet sna i omogućava da uživate u živopisnim i nezaboravnim snovima.

   Preporučuje se: ljudima koji mnogo vremena provode u putu, ljudima sa slabim vidom, onima koji mnogo vremena provode za kompjuterom ili televizorom, vozačima kamiona, autobusa na dugim relacijama, kod pojave zamagljivanja i podočnjaka ispod očiju.

Sve o terapeutskoj maramici i navlaci za oči >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2