Sastav tableta Gaočen Fohow

     *   Pakovanje 72 tablete cena 4300 din      
     *  Pakovanje 144 tableta cena 8.600 din 
 
Brzo mršavljenje, detoksikacija želuca - tankog i debelog creva povećavanje libida kod muškaraca i žena
 
     Hranljive tablete Gaočen Fohow su rezultat dugogodišnjih naučnih istraživanja tima stručnjaka Naučno Istraživačkog Centra za proizvodnju dodataka u  ishrani kompanije FOHOW iz Kine. Ovaj  preparat  je savršen čistač želudačno - crevnog trakta koji na principu detoksikacije tankog i debelog creva povoljno utiče na detoksikaciju organizma. U svom sastavu pored čistača sadrži i algu Spirulinu koja pothranjuje debelo crevo i koja povoljno deluje na očuvanje zdravlja i dugovečnost.

Hranljive tablete Gaočen u svom sastavu sadrže: prah konžaka - 30%, hitozan - 20%, prah alge Spirulina 10%, visoko vlaknastu celulozu iz povrća i voća - 37% i biljne proteine - 3%.
 Biljka Konžak  je niskokalorični visoko vlaknasti  preparat u ishrani. To je biljka koja se koristi u farmaciji sa jedinstvenim svojstvima. Konžak je dobio prvobitno ime „Doktor čistač želudačno probavnog trakta“, „Božanstvena biljka dar sa neba“.            
Lekovito delovanje konžaka je da smanjuje masnoće, nivo šećera i holesterola u krvi, detoksikuje i izbacije toksine kod bolesti karcinoma, sprečava širenje bakterija, podstiče izlučivanje tečnosti i uklanja zastoj krvi kod loše cirkulacije. Pokazuje odlične rezultate kod gojaznih osoba, zatvora, kardiovaskularnih bolesti. Ima profilaktički efekat i pomoćno terapeutsko delovanje kod bolesti raka debelog creva, želuca i mozga.

   Hitozan je celuloza koja se dobija od ljuspica krabe. Hitozan blokira toksine ćelije raka. Poznato je da posle oboljenja od raka čovek brzo gubi na težini. To se dešava jer ćelije raka oslobađaju toksin koji smanjuje nivoa gvožđa u strukturi krvi i  dovodi do anemije. Dolazi do razlaganja lipida i čovek gubi apetit. Kada se uzima hitozan apetit se ponovo vraća.
 Hitozan se razlaže u
crevima, organizam ga apsorbuje i omogućava blokiranje toksina raka. Regeneriše limfne ćelije koje su sposobne da uništavaju ćelije zahvaćene rakom. Limfne ćelije razlikuju normalne ćelije od ćelija zahvaćenih rakom i uništavaju ih. Međutim, obično oko ćelija zahvaćenih rakom kisela sredina ometa aktivnost limfnih ćelija. Uzimanjem hitozana koriguje se balans PH vrednosti i sprečava se širenje ćelija zahvaćenih rakom. Hitozan je sposoban da prijanja za ćelije zahvaćene rakom i blokira lepljenje ćelija raka uz zidove krvnih sudova.
Hitozan aktivira ćelije imunog sistema, sprečava organizam da upija holesterol, smanjuje krvni pritisak, sprečava formiranje kancerogenih ćelija, neutrališe i izbacuje toksine iz organizma. Štiti jetru, povoljno deluje na smanjenje telesne težine, ubrzava proces zarastanja rana i opekotina.
Visokovlaknasta celuloza - ekstrakt koji je dobijen iz zida biljnih ćelija predstavlja krupnomolekularnu celulozu, manje težine, ali većeg obima. U digestivnom traktu zauzima veliki prostor i stvara osećaj sitosti i na taj način deluje na gubljenje apetita. Efikasno deluje na izbacivanje toksina iz creva i na skidanje viška kilograma. Mnoge organizacije za ishranu u SAD i Evropi su hitozan, pored proteina, masti, šećera, vitamina i minerala, nazvali šestim elementom života koji je neophodan za ljudsko zdravlje.
Spirulina je slatkovodna alga spiralnog oblika koja je neverovatna riznica hranljivih materija. Sadrži velike količine beta-karotina, gvožđa, hlorofila i vitamina B12. Ona je lekovita i odličan je dodatak ishrani, naročito za sportiste, rekonvalescente i starije osobe.
Poboljšava metabolizam, jača imunitet, reguliše nivo holesterola, triglicerida i šećera u krvi. Predstavlja dobar izvor hranljivih vlakana, koja doprinose izbacivanju toksina i viška masti.
Gvožđe koje sadrži spirulina 60% je bolje iskoristljivosti u organizmu u odnosu na druge farmaceutske preparate gvožđa. Osim toga, ona sadrži i vitamin E, cink i selen koji su značajni antioksidansi. Veoma je korisna za povećanje gvožđa u krvi i mogu je koristiti kako trudnice tako i deca.
 Pomaže kod regeneracije oštećenih ćelija koje nastaju posle zračenja,  ubrzavanje procesa  razmnožavanja ćelija koštane srži, što dovodi do povećanja imuniteta  kod koriščenja hemoterapija  i u postoperativnom periodu.
Redovno konzumiranje spiruline održava zdrav nivo holesterola, povećava energiju, smanjuje krvni pritisak, povećava nivo antioksidanasa u krvi i poboljšava varenje. Služi kao prirodno sredstvo za čišćenje i detoksikaciju i regulaciju telesne težine.
 Koristi se i kod seksualne disfunkcije ( impotencije i frigidnosti ). Veoma je efikasna kod bolesti prostate.
Biljni proteini - ekstakt dobijen od prirodnih biljnih komponenti. Veoma su bliski strukturi proteina koji se sintetišu u čovekovom organizmu. To je prirodni biljni protein koji ljudski organizam najlakše usvaja.

Šta je rekao nemački nobelovac Oto Hajnrih Varburg 1931godine

Citat Dr.Oto Hajnrih Varburg (1931)

Nedostatak kiseonika i kiselost sredine su dve strane iste medalje: ako imate previsoku kiselost, automatski će Vam nedostajati kiseonika u organizmu. Ako Vam nedostaje kiseonik imaćete zakiseljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika. Ako oduzmete zdravoj ćeliji 35% njenog kiseonika, možete je pretvoriti u ćeliju raka za dva dana.
Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, a ćelije tumora mogu živeti bez njega. Tkiva tumora su kisela, a zdrava su alkalna.
Svetska zdravstena organizacija  je došla do konstatacije da nepravilna ishrana opterećuje funkciju debelog creva taloženjem toksina i stvara kiselu sredinu što izaziva poremećaj metabolizma, slabo i sporo usvajanje hranljivih materija. Zakiseljena sredina u organizmu je podloga za razmnožavanje virusa, bakterija i parazita.
 Kisela sredina virusima, parazitima i bakterijama stvara uslove, a šećeri ih hrane.
Uslovljeni pogodnom sredinom virusi se transformišu u bakterije, a bakterije se transformifu i prelaze u gljivice. To je rekao 1932 godine francuski biohemičar Anton Šamel.
Povećan broj bakterija,virusa, parazita su posledica zakiseljene sredine u organizmu. Kad su u velikom broju oni zagađuju sredinu jer su njihovi metabolički procesi -  gasovi koje ispuštaju. U takvoj sredini nedostaje kiseonik. Na taj način naše ćelije nemaju adekvatnu sredinu za funkcionisanje. Prisustvo kiseonika je smanjeno, nedovoljno hranjenje ćelija dovodi do oštećenja zdravih ćelija i krajnje patologije.
 Zdrava sredina je bazna i ima dovoljno kiseonika za ćelije.
 Štetni mikroorganizmi se brzo množe, njihov veliki broj može da izazove poremećaje na nivou funkcije organa, delova organa, a kasnije i pojavu patologije istih.
   Hranljive tablete Gaočen Fohow veoma efikasno deluju na detoksikaciju debelog creva, izbacivanje stare nataložene stolice i neutralisanje kisele sredine u crevima koja dovodi do najtežih oboljenja - karcinoma.
   Smanjivanjem holesterola pomoću tableta Gaočen kod muškaraca se izbacuje  fitoestrogen koji se taloži u stomačnom salu, pogotovo kod pivopija. Povećani fitoestrogen u organizmu kod muškaraca dovodi do pada testosterona što izaziva impotentnost (pad životne snage - libida).
Nedostatak testosterona u organizmu narušava usvajanje kalcijuma  iz ishrane što dovodi do poremećaja metabolizma i zakiseljavanja organizma. Nagomilavanjem toksina se narušava metabolizam i usvajanje hranljivih materija što dovodi do starenja organizma.
  Tablete Gaočen deluju na smanjenje povećanog šećera u krvi.
  Rastvorljiva vlakna visokovlaknaste celuloze stvaraju zaštitni sloj na površini sluzokože tankog creva, što sprečava apsorpciju glukoze u crevima. Neapsorbovana glukoza se izbacuje iz creva putem stolice.
  Visokovlaknasta celuloza povećava osetljivost na insulin: putem uzajamnog efekta snižavanja šećera, smanjivanja potrebe tela za insulinom.
   Dijabetičarima i osobama sa simptomima gojaznosti tablete Gaočen pomažu da kontrolišu glad i apetit, što lako dovodi do regulisanja telesne težine.

Delovanje tableta Gaočen Fohow

            Na koji način tablete Gaočen smanjuju nivo šećera u krvi ?

     Konđžak i visokovlaknasta celuloza iz voća i povrća posle ulaska u želudačno digestivni trakt, kao sunđer upijaju vodu i obrazuju  želatinsku masu. To povećava viskoznost hrane, usporava apsorpciju glukoze, daje osećaj sitosti, smanjuje nivo unetih šećera, štiti od povišenog nivoa šećera posle jela.

Posle apsorpcije vode rastvorljiva vlakna visokovlaknaste celuloze stvaraju zaštitni film na površini sluzokože tankog creva, što sprečava apsorpciju glukoze u crevima. Neapsorbovana glukoza se izbacuje iz creva putem stolice. Visokovlaknasta celuloza povećava osetljivost na insulin: putem uzajamnog efekta snižavanja šećera, smanjuje se potrebe tela za insulinom.

 Smanjenje telesne težine - kada konžakova vlakna i visokovlaknasta celuloza počnu da se  šire u stomaku, to prouzrokuje punjenje i proširenje želuca i creva. To stvara osećaj sitosti, što usporava proces potrebe za hranom. Takođe, doprinosi da se delimičnim varenjem ograniči usvajanje masti i šećera i na taj način poveća potrošnju masnoče iz organizma. 

Smanjenje masnoće u krvi - LDL holesterol je jedna vrsta masnoće u krvi koja povećava rizik od koronarne bolesti srca i taloženja kamenja u žuči. Fina vlakna spiruline smanjuju nivo masti i šećera u organizmu i čine proizvod idealnim kao hrana kod pojave simptoma dijabetesa. Visokovlaknasta celuloza kada se unese u organizam smanjuje apsorbciju holesterola u crevima, aktivira izbacivanje žuči, snižava holesterol i na taj način štiti i preventivno deluje kod koronarnih bolesti srca, formiranja i taloženja kamenja u žuči i bubrezima.

Ovo pomaže dijabetičarima i osobama sa simptomima gojaznosti da kontrolišu glad i apetit, što lako dovodi do regulisanja telesne težine. Konđak vlaži i poboljšava prohodnost creva, omogućava izbacivanje toksina iz organizma.

Vlaknasta celuloza  počinje da upija vodu, bubri, širi se i povećava obim creva. Na taj način se omogućava razlaganje tvrde stolice iz džepova, što deluje na lakšu i brzu  prohodnost stolice kroz creva. Zajedno sa tim procesom stimuliše se aktivnost peristalike creva, smanjuje zastoj i omogućava izbacivanje  toksina iz creva.  

Hitozan omogućava da se uklone toksini teških metala, a istovremeno i da se reguliše vlažnost creva. Na taj način ima terapeutsko delovanje kod hroničnog zatvora i  regulisanja problema sa hemoroidima.

Preporučuje se: ljudima sa tri hiper-poremećaja (hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija), osobama koje žele da sačuvaju snažno i vitko telo i da regulišu telesnu težinu.

Tablete Gaočen deluju na regulisanje endokrinog sistema, jačanje libida - potencije kod žena i muškaraca. Efikasno  su sredstvo protiv parazita i preporučuju se za decu protiv glista. Doziranje se određuje prema uzrastu. 

Srpski sertifikat

Srpski serifikat I strana

Detaljnije

24.11.2014.

Srpski serifikat II strana

Detaljnije

24.11.2014.

Iskustva Korisnika

"Hipertonija, dijabetes, pritisak 180/110, svako jutro oko 5-6 sati je počinjalo povraćanje. Posle šest nedelja uzimanja eliksira Sancin Fohow,tableta Gaočen Fohow, eliksira Kordiceps Fohow pritisak se stabilizovao, šećer se vratio u normalu, povraćanje je prestalo, kosa je potamnela. "

31.12.2020. od A.

"Invalid sam 2-og stepena, 14 godina sam imala reumatoidni poliartrit. Nosila sam faradoterapeutski pojas za struk po pola sata ujutru i uveče, stalno sam pila čaj Ljuvej Fohow, tablete Gaočen Fohow, eliksir Kordiceps Fohow - 2 kutije, kapsule Linčži Fohow- 2 kutije, eliksir Tri Dragocenosti Fohow – 3 kutije. Kroz tri meseca sam izvršila ispitivanja na Institutu za reumatologiju. Ispitivanja su pokazala da je nestao upalni proces na zglobovima, sedimentacija je sa 70 jedinica pala na 25 jedinica, prošli su bolovi u kičmi, ciste ispod kolena su se smanjile na 5mm, a zatim i nestale, počeli su da se ispravljaju palčevi na nogama i rukama. Počela sam da nosim teret i od 3 kg, mada ranije nisam mogla da držim ni 1kg - nisu mogli prsti da drže. Kičma se ispravila, ranije sam hodala bokom. 14 godina sam pila hormonske preparate, sada pijem mnogo manje tableta. "

31.12.2020. od T. D

"Dijagnoza: infarkt miokarda. Posle lečenja u stacionaru koristio sam eliksir Kordiceps Fohow, kapsule Linčži Fohow, čaj Ljuvej Fohow, tablete Gaočen Fohow, kapsule Sjučinfu Fohow – po jednu kutiju. Trenutno nema ožiljaka na srcu, potvrdio je ultrazvuk srca. Krvni pritisak 120/70. Vozim automobil, prelazeći rastojanje od 300-500km dnevno. "

31.12.2020. od

" Koristila sam u terapiji sledeće preparate:Hranljive tablete Gaočen, eliksir Sancin, eliksir Kordiceps Fohow 1 kutiju kapsula kalcijuma Hajcao Gaj, 1 kutiju kapsula Sjučinfu. Poboljšalo mi se opšte fizičko stanje organizma, nokti su mi postali jači, a kosa je dobila sjaj. Zaboravila sam na bolove u stomaku pred menstruaciju. "

30.12.2020. od Antonina

" Reumatoidni artritis od 2003 godine. Uzimala sam eliksir Kordiceps Fohow, kapsule Linčži Fohow, eliksir Sancin Fohow, tablete Gaočen Fohow, kapsule kalcijuma Hajcao Gaj. Prestali su bolovi pri hodu, spao je otok. Preparate sam koristila 3 meseca. Osetila sam pozitivan efekat i od primene pojasa za koleno. "

30.12.2020. od Lj.D

"Operisana sam zbog tumora štitne žlezde sa limfnim čvorovima leve strane vrata. Žlezda je u potpunosti odstranjena. Stalno uzimam hormonske preparate i invalid sam 3 grupe. Koristim preparate Fohow oko 1,5 godinu. Uz pomoć tableta Gaočen Fohow i čaja Ljuvej Fohow stabilizovala sam težinu, zaboravila na depresiju, otoci su nestali, creva mi odlično rade. Svakih šest meseci radim kompletnu kontrolu - rezultati su u granicama normale. "

30.12.2020. od K.G

"Tablete Gaočen sam pila od početka avgusta, a sa terapijom sam završila početkom oktrobra. Zbog zdravstvenih problema, visokih trombocita, holesterola i triglicerida. Po preporuci doktorice Anabele počela sam da koristim hranljive tablete Gaočen Fohow i rezultati su bili više nego očekivani. Naime, za 50% sam uspela da regulišem trombocite, trigliceride i holesterol, a svima bih od srca preporučila da taj preparat probaju, jer je zaista delotvoran. Smršala sam preko 7 kilograma. Srdačan pozdrav i veliko hvala. "

29.12.2020. od Karolina

"Imala sam hipertoničnu krizu, sada imam pritisak 120/80. Smanjila sam težinu za 12 kilograma zahvaljujući čaju Ljuvej Fohow I tabletama Gaočen Fohow. Imala sam na tri mesta diskus herniju . Koristila sam faradoterapeutski pojas za struk i vrat. Trenutno nemam tegobe. Poboljšao mi se vid, bila sam kratkovida, sada čitam bez naočara."

29.12.2020. od Lidija

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail

Doziranje tableta Gaočen Fohow

Ukoliko imate probleme sa opstipacijom – zatvorom Vi ste dehidrirana osoba, znači da dnevno ne unosite dovoljno tečnosti.
- Preventivno očuvanje zdravlja:  uzimati 2 tablete pola sata pre večere obavezno sa 2.5ml vode. U toku dana unositi 2.5 lit.vode pa i više. Potrebno je da pijete dnevno najmanje 2 litara vode i više uz ostale tečnosti  iz hrane.
- Kod hroničnih stanja: Kod hiperlikemije, hiperglikemije, povećanog holesterola, triglicerida i drugih hroničnih bolesti. Za ljude koji imaju preko 60 godina preporučuje se postepeno uzimanje tableta.
- Za mršavljenje: 3 puta dnevno pola sata pre jela 1-2 tablete. Zavisno od telesne težine određuje se terapija. 
Napomena
:
 Ukoliko ne pijete dovoljno vode uz tablete Gaočen možete da izazovete opstipaciju i zatvor. Okamenjena stolica sa zidova i džepova debelog creva može da se pokrene naglo i onda može da izazove još veći zastoj stolice jer nemate dovoljno tečnosti u debelom crevu da se ona omekšava i izbacuje. Da bi se ispoštovalo pravilno korišćenje preparata potrebno je unositi dovoljno količine vode.
Preparat čuvati na temperaturi do 23◦C, na suvom i prohladnom mestu. Kod duže primene hranljivih tableta nema nikakvih nus pojava i neprijatnih reakcija. 

Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/510-0
07.
Hranljive tablete Gaočen Fohow se ne tretiraju kao lek, nisu zamena za hranu nego dodatak u ishrani. 
Standardno pakovanje: 144 tableta po 0,7g. 
Manje pakovanje: 72 tablete po 0,7g
Doziranje  za ljude preko 60 godina (za manje pakovanje )
 Prvih 7 dana po 1 tableta,  pola sata pre ručka,
 zatim 7 dana po 2 tablete, pola sata pre ručka ili večere,
 pa 7 dana po 3 tablete, 1 tabletu pola sata pre ručka i 2 tablete pola sata pre večere i do  kraja 7 dana po 4 tablete, 2 pola sata pre ručka i 2 pre večere.
 
Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA         Detaljnije o preparatu >>>