TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Bio-faradoterapeutski pojasevi

* proizvod označen sa zvezdicom se dobija po naruđžbini u roku od 7 dana  

   Bio - faradoterapeutski pojasevi za vrat, za struk, kolena       

FH-01, FH-02, FH-03

                    

 Bio - faradoterapeutski pojasevi – serija novih proizvoda razrađenih na osnovu mnogobrojnih istraživanja stručnjaka Kompanije Fohow .

   Korišćenja pojaseva se preporučuje osobama sa narušenim endokrinim sistemom za poboljšanje unutrašnje razmene materija na nivou ćelija, za povećanje imuniteta, za regulisanje mikroflore u organizmu, povećanje brzine energo-informacionih procesa, i mikrocirkulacije u organizmu. 

   Pojasevi su napravljeni od specijalnog materijala procesom nano tehnologije drobljenja sirovine do najsitnijih čestica koja omogućava da čestice poludragog kamenja postanu energoreaktor.

   Na osnovu medicinskog i bioenergetskog stanja na naučnoj osnovi, tri jedinjenja (dugi infracrveni zraci, anjoni i magnetna mezometruja) se sjedinjuju u jednu celinu.

   Tehnologija izrade pojasa dopušta da se energija raznih vrsta poludragih kamenja međusobno sjedinjuje i akumulira i na taj način u potpunosti da se iskoristi uz pomoć prirodne energije.

   Površina pojasa  koji je od praha poludragih kamenja stvara energoreaktor u dodiru sa kožom,  ispušta visokomolekularnu energiju koja stvara dugački ultracrveni zraci, anjoni i magnetni mezomeri. Čestice žada istovremeno ispuštaju nekoliko snopova visoko energetsko magnetnih talasa koji imaju ozdravljujući efekat.

   Te tri komponente prolazeći kroz kožu deluju dubinski na ćelije kože usled čega nastaje biološki efekat koji doprinosi ozdravljenju (povoljno utiče na poboljšanje zdravlje).

   Pojasevi sadrže magnete male snage I preko 50 minerala. Deluju na principu akupunkture na različitim tačkama duž energetskih meridijana. Osnova faradoterapeutskog pojasa je sloj od specijalnog materijala prošaran poludragim kamenjima - uglavnom  nefritom ( vrsta žada), vulkanskog  porekla koji emituju infracrveno zračenje.

   U pojasevima su i  magneti male snage koji su raspoređeni na poseban način.

   Korišćenje magneta i velike količine poludragog kamenja, drobljenih do najsitnijih čestica male veličine, omogućilo je da se ispolji delovanje dugih talasa, da se omogući snažno i duboko zagrevanje tkiva.

   Toplota prodire do dubine od 1,4 cm i efekat delovanja traje nekoliko sati nakon upotrebe pojasa.

   Pojasevi su dizajnirani za veoma dugu primenu ( do 5.000 sati korišćenja ! ).

   Dozvoljeno vreme njihovog korišćenja u toku dana pod uslovom da se navlaži koža prije postavljanje pojasa je od 15 - 30 minuta, dva puta dnevno .

   Suvi pojas se može držati na telu maksimalno do 5 sati.

   U tom slučaju imate sporo delovanje infracrvenih talasa bez efekta pečenja.

   Na osnovu dosadašnjih rezulta kod koriščenja Bio - faradoterapeutskih pojaseva  za vrat, struk i kolena utvrđeno je da oni deluju na više načina: reflekoterapija (akunpuktura) , fizioterapija, mineraloterapija, magnetna terapija i infracrvena sauna, bez korišćenja bilo kog izvora energije.

   Promenljivi  klimatski  uslovi, prehlade, dugo sedenje za volanom ili za računarom izazvaju probleme sa kičmom, pojasnim I vratnim delom, nastaju upalni procesi urinogenitalnog trakta. Na osnovu toga se pojavljaju bolni sindromi. Većina njih su rezultat  zastoja zbog loše cirkulacije u određenim delovima tela.

   Pojava bola u lumbalnom,cervikalnom ili torokalnom delu kičme označava da je neophodno da se poboljša cirkulacija i mikrocirkulacija krvi .

   Ovi Bio - faradoterapeutski pojasevi omogućavaju komplesan pristup problemu koristeći tehnike magnetne terapije, termoterapija, fizioterapija i infracrvenom zagrevanje tela.

   Na taj način se postiže maksimalan efekat poboljšanja cirkulacije krvi praktično u svim oblastima - vrat, kičma, grudi, noge, ruke .

   Raspored magneta je dizajniran da obezbedi pravilno magnetno polje, koje nazivamo obrtno magnetno polje, koje blagotvorno deluje na mnoge zdravstvene probleme: cirkulacija , mastopatija, konstipacija I dr.

   Ovi pojasevi ublažavaju bol, poboljšavaju cirkulaciju i regulišu metaboličke procese. Faradoterapeutski pojas mehanički sagoreva potkožne masti, brzog  zagrevanja  mesta na koje je stavljen I počinje aktivno sagorevanje masti I na taj način se mršavi.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2