TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Delovanje i primena kapsula Sjučinfu Fohow

   Kapsule Sjučinfu Fohow - čistači krvnih sudova

   Imaju jako i efektivno delovanje kod oboljenja kao što su: hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija, koronarna bolest srca, tromboza krvnih sudova mozga, ateroskleroza, nedovoljno snabdevanje krvlju krvnih sudova srca i mozga, posledice apopleksije, klimakteričnih sindroma.
Kapsule Sjučinfu Fohow uspostavljaju bolju cirkulaciju krvi, čiste krvne sudove, povoljno utiču na tromboflebit, razređuju i povećavaju volumen krvi, pozitivno deluju kod anemije, poboljšavaju elastičnost krvnih sudova, sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje trombova. 
   Preventivno deluju protiv srčanih udara, infarkta, kancera. Deluju na regulisanje endokrinog sistema, jačanje i dizanje libida i jačanje potencije kod žena i muškaraca.
   Korišćenjem kapsula Sjučinfu misli postaju jasnije, glava je bistrija, poboljšava se prohodnost creva, koža lica postaje glatka, poboljšava se snabdevanje krvlju vitalnih organa, razlažu se trombovi i izbacuju se toksini iz creva i krvnih sudova. Telu se vraća snaga, energija i vedrina. Mnogi korisnici posle korišćenja kapsula Sjučinfu kažu: osećam da imam mnogo više energije i čistiju svest nego ranije !
   Kapsule Sjučinfu Fohow se preporučuju:
Kod oštećenja  krvnih sudova srca i mozga i  kod sklonosti prema takvim oboljenjima.
   
 Preventivno deluju protiv srčanih udara, infarkta, kancera, gde uništavaju fibrinski omotač ćelija raka, što omogućava odbrambenim ćelijama  da prepoznaju i unište rak. Sprečavaju zgrušavanje krvi i stvaranje slobodnih radikala, sreporučuje se  preventivno za zaštitu od oboljenja krvnih sudova, kod povišenog nivoa holesterola u krvi, koronarne bolesti srca, posle šloga ili infarkta, hipertenzija, dijabetisa, gubitka pamćenja usled cerebralne tromboze, umora u mišićima i bolova u nogama.  Povoljno deluju kod česte utrnulosti i pojave peckanja u rukama i nogama, u slučajevima kada posekotine i rane dugo ne zarastaju. Poboljšavaju vid i gustinu kostiju.
Sprečavaju stvaranje trombova, spečavaju zadržavanje i taloženje masnoća u krvi.
Način upotrebe: 1- 3 kapsule popiti 1h posle jela sa toplom vodom. Dozu preparata treba povećavati postepeno, jedna kapsula dnevno, po potrebi dozu povećavati i to dodavanjem po jednu kapsulu nedeljno.
Otapanje trombova - razlaganje krečnjaka sa zidova krvnih sudova, regulisanje krvotoka  i gustine krvi, regulisanje statusa hormona u krvi - potrebna terapija 3 meseca
-  Kapsule Sjučinfu
    7 dana x 1 kapsula  - 0 + 1 + 0  (doručak, ručak, večera) 1 sat posle obroka
    7 dana x 2 kapsule  - 0 + 1 + 1
    7 dana x 3 kapsule  - 1 + 1 + 1 
    7 dana x 4 kapsule  - 1 + 2 + 1
  - Kapsule Linčži  - 1 kapsula pola sata pre doručka na prazan stomak.
 -Eliksir Tri dragocenosti – 4 ml ujutru na prazan stomak i 6 ml uveče neposredno pred spavanje.
   Napomena: Obratite pažnju da se preparat u isto vreme ne koristi sa sitetičkim antikoagulantima (aspirin, kardiopirin i dr.) – preparatima  za razređivanje krvi.
  Maloj deci do 14 godina se ne preporučuje korišćenje ovog preparata.
Za sve što nije precizirano u uputstvima o upotrebi preparata potrebno je da nas nazovete i da se konsultujete sa konsultantom kompanije  Fohow - Anabelom Florom na telefon 021/ 510-007 od 11h do 15h. 
  Pakovanje: 120 kapsula pо 250 mg.
  Kod duže primene kapsule nemaju nikakve nus pojave, ne izazivaju nikakve neprijatne reakcije. Kapsule Sjučinfu Fohow ne tretiraju se kao lek, nego kao dodatak u ishrani.  Način čuvanja: čuvati na suvom i prohladnom mestu, 
zaštičene od uticaja sunčeve svetlosti.
 Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA    Detaljnije o preparatima >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2