TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Delovanje eliksira Sancin Fohow

   Eliksir Sancin je najefikasniji preparat za čišćenje i detoksikaciju creva, a to je uslov za normalan metabolizam i usvajanje hranljivih materija u organizmu.
   Posle 2-3 terapije sa Eliksirom Sancin želudačno crevni trakt se značajno normalizuje, pražnjenje creva postaje redovno, prirodno i lako, postepeno nestaje hrapavost kože, koja je izazvana opstipacijom i akumulacijom toksina, ten se poboljšava i dobija roze boju, dah postaje svežiji, postepeno nestaju akne i osip po koži.
E
liksir Sancin Fohow ima trostruko delovanje
- čisti creva, čisti organizam od toksina, čisti krv od lošeg holesterola i triglicerida.
   Preporučuje se kod:
    - zatvora, gastritisa, enterita, upale gastrointestinalnog trakta, 
    - hiperlipemije i drugih simptoma koje bolest izaziva.
    - osipa, pigmentnh pega, akni, neprijatnog zadaha iz usta.
   Poremećaji kod kojih pomaže Lavlja griva su: autizam kod dece, Alchajmerova bolest, depresija, šizofrenija, anoreksija, bulimija, mišićna distrofija, stomačni čirevi, leukemija, kancer želudca, jednjaka i kancer kože.

  Preporučuje se i kod naglih promena raspoloženja, anksioznih stanja, depre
sije, nervnog rastrojstva i kod prisustva toksina u organizmu.
   Gljiva  Lavlja griva je hrana iz prirode za efikasnu regeneraciju neurona.
  U istočnjačkoj kulturi ova gljiva odavno se koristi zbog svojih izuzetnih lekovitih svojstava. Najznačajnija je zbog stimulacije proizvodnje faktora neuronskog rasta. Smanjenje faktora  neuronskog rasta povezano je s ranim stadijima Alzhaimerove bolesti i demencije i mnogih drugih autoimunih bolesti.
     Demencija - osobe obolele od demencije koje su svakodnevno uzimale 5 grama   Lavlje grive dnevno pokazale su poboljšanje u komunikaciji, pamćenju i poboljšanje funkcionalne nezavisnosti ( ishrana, oblačenje, šetnja ).
     Multipleks skleroza - Lavlja griva kod  ovih osoba poboljšava proces mijelinizacije. Faktor neuronskog rasta ima zaštitno delovanje, smanjujući upalne procese odgovorne za hronična oštećenja mozga - neurodegenerativne poremećaje kao što je multipleks skleroza.
    Neuropatija - Faktor neuronskog rasta igra ulogu u osjetljivosti na bol. Njegove niske vrednosti povezane su sa senzornom neuropatijom. Lavlja griva pokazala je povoljan uticaj kod pacijenta sa dijabetičkom neuropatijom i smanjenje bolova kod senzorne neuropatije povezane sa HIV-om.
  - Lavlja griva pokazala je efikasno delovanje kod zlatnih stafilokoka. U kliničkim testovima sprovedenim u Japanu, zabeženi su slučajeva gde se povukla kod pacijenata čija je ishrana bila obogaćena Lavljom grivom.
    Gastritis- ima antibakterijsko delovanje  na Helicobacter pylori koja je glavni uzrok hroničnog gastritisa i nastanka karcinoma u kasnijim stadijumima.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2