TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Terapeutski jastuk FOHOW

 
Cena jastuka je 28.500 din

Jednu trećinu svog života čovek provede u snu i zbog toga je pravilan izbor jastuka izuzetno važan za kvalitetan i zdrav san koji utiče na kvalitet radne sposobnosti čoveka.
   Funkcionalan ozdravljujući jastuk FOHOW predstavlja apsolutno siguran, savremen način da se poboljšava kvalitet Vašeg sna bez promena uobičajenih životnih navika!
   Dobro zdravlje je preduslov za sreću, bezbrižnost, ljubav, zadovoljstva. Svima je poznato da su glavni faktori za očuvanje dobrog zdravlja  pravilan zdrav način ishrane, aktivan način života i dovoljna količina sna, uprkos stalnoj izloženosti stresu, zagađenjima, velikom medijskom pritisku, neaktivnom načinu života. Najvažnija komponenta aktivnosti čoveka je san.
   Dobar san Vam daje energiju, Vi se odlično osećate, jasnije mislite. Kvalitetan san Vam doprinosi da održite koncentraciju u radu tokom celog dana. Dokazano je da je najbolji način da završite sve planirane poslove –  je da omogućite telu dovoljan odmor u vidu sna.
   Za normalan život, uspešniji rad, aktivan odmor  biće Vam neophodni preparati za negu i ozdravljenje kompanije Fohow koji će Vam pomoći. Ovi proizvodi iz grupe za negu i ozdravljenje kompanije FOHOW su napravljeni na osnovu principa tradicionalne kineske medicine).
   Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu jastuk prijanja uz vrat i glavu. Dizajn sa visokim ivicama i udubljenjem u centalnom delu jastuka savršeno podržava mišiće vratnog dela i smanjuje opterećenje na njih.
   Dizajn obe strane jastuka dozvoljava  da se fiksira glava za vreme spavanja, kako na leđima, tako i na boku što dovodi mišiće vratnog dela, dela glave i ramenog pojasa u maksimalno opuštajući položaj.
   Jastuk efikasno ublažava bolove  i napetost mišića ramenog i vratnog pojasa, smanjuje hrkanje, sprečava bolove u leđima i vratu, omogućava Vam da uživate u udobnom i slatkom spavanju.
   Meki magneti koji su ušiveni u jastuku obrazuju jedinstveno magnetno polje, zahvaljujući kome se poboljšava snabdevanje kiseonika u predelu glave, poboljšava se mikrocirkulacija u predelu glave, vrata i ramena, otklanja umor (mozga) u glavi, smiruje, poboljšava kvalitet sna.
   Jedinstveni trodimenzionalni dizajn omogućava vazdušastost funkcionalnog jastuka FOHOW, spoljašnji sloj je ukrašen lepim motivima ( šarama ), mekim, elastičnim i prijatnim na dodir.
   U kombinaciji sa odličnim dizajnom tkanine i pamukom žakar tkanja jastuk izgleda još elegantnije.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2