TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Šta kažu stručnjaci o eliksiru Kordiceps Fohow

Eliksir Kordiceps FOHOW     F - 001
    Eliksir Kordiceps Fohow je nastao kao rezultat velikog broja naučnih istraživanja specijalista iz Naučno istraživackog instituta za proizvodnju dodataka u ishrani Kine. U proizvodnji Eliksira Kordiceps Fohow korišćene su napredne metode drobljenja i ekstrahovanja ćelija: više funkcionalno ekstrahovanje pri niskim temperaturama na -20◦C, natkritičnom ekstrakcijom, efikasno i posebno prečišćavanje, visoko efikasna cilindrična hromatografija i vakumsko koncentrovanje i rastvaranje u struktuirane vode.
    Na razradi stare recepture Eliksira Kordiceps Fohow u tečnom stanju radio je tim stručnjaka pod rukovodstvom poznatog medicinskog istraživača, doktora nauka, rektora Kineskog Naučno istraživačkog centra Tradicionalne kineske medicine i farmakologije, profesora Tan Jučži lični lekar Mauce Tunga.
   U procesu proizvodnje Eliksira Kordiceps Fohow primenjena  je teorija molekularnog projektovanja, što je omogućilo da se postigne optimalna uzajamna rastvorljivost različitih bioloških aktivnih komponenata.
   Izbor energije hemijskih veza omogučava uzajamno dopunjavanje molekularne strukture dobijene iz sirovine za kvalitetnije usvajanje preparata u organizmu. To je izuzetno važno I neophodno za uspostavljanje normalnog rada svih sistema u našem organizmu. Na taj način Eliksir Kordiceps  Fohow ima široku primenu kao izuzetno moćno preventivno sredstvo za jačanje imuniteta, bolesti kardiovaskularnog sistema, onkoloških oboljenja I drugih hroničnih oboljenja.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2