TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Istina o nastanku i lečenju raka

Istraživanje poznate bolnice Johns Hopkins, napokon otkriva                 istinu o nastanku i lečenju raka

  Posle mnogo godina uveravanja ljudi da je hemoterapija jedini način borbe protiv raka, iz poznate bolnice Johns Hopkins napokon počinju da govore i o alternativnim metodama lečenja karcinoma.

 1. Svaka osoba ima ćelije raka u telu. Te se ćelije ne pojavljuju u standardnim testovima, sve dok se ne namnože na nekoliko milijardi. Kada lekari govore pacijentima da nakon tretmana više nemaju ćelije raka u telu, to znači da testovi ne mogu da otkriju ćelije raka, jer one nisu u toj količini da mogu da se registruju laboratorijski.

2. Ćelije raka  se pojavljuju od 6 do 10 puta u  toku životu svake osobe.

3. Kada osoba ima snažan imunološki sistem ćelije raka će biti uništene i sprečiće se razmnožavanje i formiranje tumora.

4 . Kada osoba ima rak to znači da ima nedostatak oligoelemenata. Uzrok može biti stres, genetika, životna sredina, hrana i način života.

5. Da biste nadoknadili nedostatke oligoelemenata, promenite način ishrane i uključite dodatke u ishrani I težite da se izolujete od stresa. To će ojačati Vaš imunološki sistem.

6. Hemoterapija podrazumeva uništavanje ćelije raka, ali takođe uništavanje i zdravih ćelija u koštanoj srži, probavnom traktu i slično, a može izazvati i oštećenje organa, kao što su jetra, bubrezi, srce, pluća i dr.

7. Zračenja uništava ćelije raka, ali ono spaljuje i oštećuje i zdrave ćelije, tkiva i organa.

8. U početku se hemoterapijom ili zračenjem smanjuje veličina tumora, međutim, daljom primenom hemoterapije i zračenja, nema pozitivnih rezultata u eliminaciji tumora.

9. Kada je telo previše opterećeno otrovima od hemoterapije i zračenja, imunološki sistem je ugrožen ili uništen, pa osoba može podleći raznim vrstama infekcija i komplikacija.

10. Hemoterapija i zračenje mogu uzrokovati da ćelije raka mutiraju i postanu otporne i teško uništive. Operacijom se može izazvati da se ćelije raka prošire na druge ćelije I organe.

11.Delotvoran način za borbu protiv raka je izgladnjivati ćelije  raka, odnosno uskratiti im hranu potrebnu za razmnožavanje..

Čime se ćelije raka hrane?

a) Šećeri  hrane ćelije raka. Uzdržavanje od konzumiranja šećera uskratiće važnu hranu karcinoma. Napomena: veštački zaslađivači poput NutraSweet, AminoSweet, Equal, Spoonful, Neotame, itd. prave se od aspartama, a to je otrov. Bolja prirodna zamena je med ili melasa, ali u vrlo malim količinama. Kuhinjska so sadrži štetne dodatke koji  se dodaju da bi dobila belu boju. Bolja alternativa su Braggove amino-kiseline ili morska so.

b) Mleko izaziva  da telo proizvodi sluz, posebno u probavnom traktu. Rak se hrani sa sluzi. Prestanite da konzumirate mleko i zamenite ga sa nezaslađenim sojinim mlekom i rak će gladovati.

c) Ćelije raka rastu u kiseloj sredini. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu, jaglnjetinu i svinjetinu. Meso sadrži i životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su štetni, pogotovo za obolele od raka.

d) Ishrana koja se sastoji od 80 % svežeg povrća i sokova,celog zrna žitarica, semenki, koštunjavih plodova, pomoći će telu da postane alkalno. Oko 20 % može da bude kuvana hrana, uključujući pasulj. Sveži sokovi od povrća izvor su živih enzima koji se lako apsorbiraju i dosežu do ćelijske nivoa u roku od 15 minuta, kako bi nahranili i pomogli da se brže regenerišu zdrave ćelije.

Za dobivanje živih enzima za izgradnju zdravih ćelija pokušajte da pijete sveže sokove od povrća uključujući i klice. Potrebno je jesti sirovo povrće 2 ili 3 puta dnevno. Enzimi se uništavaju na temperaturi od 40 stepen C.

e) Izbegavajte kafu, čaj i čokoladu, koji imaju visok nivo kofeina. Zeleni čaj je bolja alternativa i ima anti-oksidantna svojstva. Voda: najbolje je piti čistu vodu, ili filtriranu, kako bi izbegli toksine i teške metale u vodi iz slavine. Destilirana voda  izaziva kiselost – treba je izbegavati .

12 . Meso je teško svarljiv protein i zahteva puno probavnih enzima. Nesvarena hrana ostaje u crevima, truli i stvara dodatne toksine.

13. Zidovi ćelija raka imaju tvrd proteinski omotač. Suzdržavajući se od konzumiranja mesa oslobađa se više enzima za napad na proteinske zidove ćelije raka i omogućava se organizmu da ih uništava.

14. Neki dodaci jačaju imunitet (IP6, tonici za detoksikaciju, Essiac ®, antioksidansi, vitamini, minerali, esencijalne masne kiseline i sl.) i omogućuju da sopstvene telesne ćelije unište ćelije raka. Dodaci kao vitamin E zaustavljaju programirano ćelijsko izumiranje - prirodni mehanizam tela kojom telo prirodno uklanja oštećene i nepotrebne ćelije.

15. Rak je bolest uma, tela i duha. Psihička stabilnost, jak duh, um I zdrava ishrana daju mogućnosti da preživite u borbu sa rakom.

Ljutnja, nepopustljivost i gorčina stvaraju u telu stres i kiselost. Naučite da volite sebe I druge na pravi način i  da opraštate. Naučite da se opuštate i uživate u životu.

16. Ćelije raka ne mogu napredovati u baznoj sredini. Svakodnevno vežbanje i duboko disanje pomoći će da dobijete više kiseonika na ćelijskom nivou. Terapija kiseonikom je još  jedan od načina kojim se uništitavaju ćelije raka.

Zašto telo ne prepoznaje tumor  >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2