TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

PREPARATI

 

     Preparati Međunarodne Kineske Korporacije FOHOW su bio - imuno - energo - regulatori brzog delovanja za uspostavljanje i normaliziranje funkcija u organizmu.To su preparati vrhunskog kvaliteta, dobijeni najsavremenijom tehnologijom u vakumskim komorama metodom kriaekstrakovanja.

     Sirovine je zamrznuta na minus 20 stepeni kako bi se sačuvala lekovitost sirovine do najsitnijih mikro molekula. Najnovijom tehnologijom se vrši izdvajanje najkvalitetnijih mikromolekula i omogućava  se njihova maksimalna iskoristivost .

    FOHOW je prva naučno istraživačka Korporacija u Kini koja u sklopu svoje proizvodnje ima sopstveni Istraživački institut. Institut se specijalizirao za istraživanje, proizvodnju i promociju dijetetskih preparata i proizvoda za očuvanje zdravlja.

   U gradu Džuhai, u provinciji Guandung 1999 godine osnovan je Naučno - Istraživački Institut za zdravu ishranu Jan Šen Feniks.

     Naučno Istraživački Institut za očuvanje zdravlja - je osnovao gospodin Ju Fei i svetski poznati akademik kineske tradicionalne medicine, gospodin Tan Jučži, koji je bio lični lekar predsednika Narodne Republike Kine Mao Ce Tunga i drugih važnih ličnosti širom sveta. Naučni institut za očuvanje zdravlja neguje teoriju Jan Šen.

Teorija za očuvanje zdravlja Jan Šen  >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,100.00 + ptt
Tablete Gaočen FOHOW
3,800.00 + ptt
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,100.00 + ptt
Eliksir Sancin FOHOW
8,600.00 + ptt
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,200.00 + ptt
Eliksir Kordiceps FOHOW
8,500.00 + ptt
Kapsule Linčži FOHOW
5,300.00 + ptt
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
11,900.00 + ptt
1 2