TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Eliksir Kordiceps FOHOW

                       Eliksir Kordiceps  Feniks FOHOW                   F-001

 Najjači bio-imuno-regulator za jačanje imuniteta regulisanje infektivnih stanja, upalnih procesa i  kancerogenih stanja u organizmu.
D
elo
vanje Eliksira Kordiceps Sinensis - Preparat se odlikuje jakim delovanjem na ljudski organizam u svojstvu bio-imuno-energo-regulatora. Pozitivno deluje na nivou ćelije i na nivou energije u organizmu. Kineski Kordiceps sinensis deluje na ćelijskom nivou pothranjivanjem ćelija I deluje na podizanje nivoa energije u organizmu.
Delujući na epifizu podstiče proizvodnju seratonina
- hormona sreće i melatonina – hormona za zdrav san. Omogućava brže oslobađanje kiseonika iz krvi i time olakšava rad srčanog mišić
a, daje organizmu dodatnu energiju ne trošeći postojeće resurse. To omogućava veće napore bez posledica, pa je idealan i za sportiste, a pokazalo se da i pacijenti posle bilo kakvih operacija imaju tri puta brži oporavak  korišćenjem ovog Eliksira iz ove lekovite gljive.
K
ordiceps je univerzalni antioksidant sa snažnim delovanjem u suzbijanju ćelija raka.
Dokazano je eksperimentima na klinici u Moskvi 2006 godine da Eliksir Kordiceps Fohow deluje prioritetno tamo gde je najveći poremećaj u organizmu. Kordiceps reaguje i deluje na vibraciju ćelija. Zdrava ćelija ima jedan vibratorni tok, a bolesna ćelija drugačije vibrira.
Tim eksperimentima je utvrđeno da Kordiceps sinenzis reaguje na poremećene vibracije ćelija. Na osnovu tih saznanja 2006 godine dobio je diplomu dijagnostičara.
   Dosadašnja istraživanja pokazuju njegovo pozitivno delovanje u tretmanu protiv kancera, jer zaustavlja rast, podelu i razmnožavanje zloćudnih ćelija u organizmu.
   Dokazana je i njegovo pozitivno delovanje kod reumatoidnog artritisa, kao i u sprečavanju imunološkog odbacivanja transplantiranih organa i tkiva, kao što su srce, bubreg i koža.
                        Jedinstveni uticaj na bubrege i pankreas
   Zbog smanjenog rada bubrega smanjuje se imunitet, dolazi do dizbalansa endokrinog sistema, remeti se unutrašnji metabolizam šećera, što u suštini i dovodi do bolesti.
- služi kao afrodizijak, povećava potenciju i plodnost kod muškaraca i žena.
- poboljšava biosintezu hormona kortizola, testosterona i estrogena, čija se proizvodnja inače smanjuje sa godinama u organizmu, a pritom nema štetnih nuspojava.
- štiti bubrege od oštećenja i rešava problem njihove upale i loše funkcije.
- pomaže u detoksikaciji jetre, kod fibroze i ciroze, kao i kod problema uzrokovanim hepatitisom.
- koristan je kod umora i različitih vrsta depresije, reguliše lučenje insulina, pozitivno deluje na raspoloženje i pomaže kod regulisanja svih tipova šećerne bolesti.
- koristi se kod  kašlja, probleme pojačane sluzi, protiv otežanog disanja, astme i u regulisanju hroničnih plućnih poremečaja.
- reguliše rad srca, poboljšava protok krvi, snižava visok krvni pritisak, smanjuje nivo holesterola i triglicerida i sprečava stvaranje krvnih ugrušaka.
- efikasan je i protiv infekcija, deluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite.

Sve o Eliksiru Kordiceps Feniks Fohow >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2