TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Šta je rekao nemački nobelovac Oto Hajnrih Varburg 1931godine

Citat Dr.Oto Hajnrih Varburg (1931)

Nedostatak kiseonika i kiselost sredine su dve strane iste medalje: ako imate previsoku kiselost, automatski će Vam nedostajati kiseonika u organizmu. Ako Vam nedostaje kiseonik imaćete zakiseljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika. Ako oduzmete zdravoj ćeliji 35% njenog kiseonika, možete je pretvoriti u ćeliju raka za dva dana.
Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, a ćelije tumora mogu živeti bez njega. Tkiva tumora su kisela, a zdrava su alkalna.
Svetska zdravstena organizacija  je došla do konstatacije da nepravilna ishrana opterećuje funkciju debelog creva taloženjem toksina i stvara kiselu sredinu što izaziva poremećaj metabolizma, slabo i sporo usvajanje hranljivih materija. Zakiseljena sredina u organizmu je podloga za razmnožavanje virusa, bakterija i parazita.
 Kisela sredina virusima, parazitima i bakterijama stvara uslove, a šećeri ih hrane.
Uslovljeni pogodnom sredinom virusi se transformišu u bakterije, a bakterije se transformifu i prelaze u gljivice. To je rekao 1932 godine francuski biohemičar Anton Šamel.
Povećan broj bakterija,virusa, parazita su posledica zakiseljene sredine u organizmu. Kad su u velikom broju oni zagađuju sredinu jer su njihovi metabolički procesi -  gasovi koje ispuštaju. U takvoj sredini nedostaje kiseonik. Na taj način naše ćelije nemaju adekvatnu sredinu za funkcionisanje. Prisustvo kiseonika je smanjeno, nedovoljno hranjenje ćelija dovodi do oštećenja zdravih ćelija i krajnje patologije.
 Zdrava sredina je bazna i ima dovoljno kiseonika za ćelije.
 Štetni mikroorganizmi se brzo množe, njihov veliki broj može da izazove poremećaje na nivou funkcije organa, delova organa, a kasnije i pojavu patologije istih.
   Hranljive tablete Gaočen Fohow veoma efikasno deluju na detoksikaciju debelog creva, izbacivanje stare nataložene stolice i neutralisanje kisele sredine u crevima koja dovodi do najtežih oboljenja - karcinoma.
   Smanjivanjem holesterola pomoću tableta Gaočen kod muškaraca se izbacuje  fitoestrogen koji se taloži u stomačnom salu, pogotovo kod pivopija. Povećani fitoestrogen u organizmu kod muškaraca dovodi do pada testosterona što izaziva impotentnost (pad životne snage - libida).
Nedostatak testosterona u organizmu narušava usvajanje kalcijuma  iz ishrane što dovodi do poremećaja metabolizma i zakiseljavanja organizma. Nagomilavanjem toksina se narušava metabolizam i usvajanje hranljivih materija što dovodi do starenja organizma.
  Tablete Gaočen deluju na smanjenje povećanog šećera u krvi.
  Rastvorljiva vlakna visokovlaknaste celuloze stvaraju zaštitni sloj na površini sluzokože tankog creva, što sprečava apsorpciju glukoze u crevima. Neapsorbovana glukoza se izbacuje iz creva putem stolice.
  Visokovlaknasta celuloza povećava osetljivost na insulin: putem uzajamnog efekta snižavanja šećera, smanjivanja potrebe tela za insulinom.
   Dijabetičarima i osobama sa simptomima gojaznosti tablete Gaočen pomažu da kontrolišu glad i apetit, što lako dovodi do regulisanja telesne težine.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2