TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Tkiva tumora su kisela, a zdrava alkalna

  ZAŠTO SE О OVOME ĆUTALO


Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrik Varburg (1883.-1970.) dobio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Doktor Varburg je otkrio da je rak rezultat zakiseljavanja tela usled nepravilnog načina ishrane.

Nepravilnim паčiпот ishrane pretežno nezdravom hranom koja zakiseljava ljudski organizam i fizičkom neaktivnošću telo stvara kiselu sredinu slabo snabdevenu kiseonikom.

 Ćelijska kiselost potiskuje kiseonik, a nedostatak kiseonika и ćelijama stvara kiselu sredinu. Nedostatak kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje: ako neko ima jedno, ima i drugo - rekao je Varburg.

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonik и organizmu; ako vam nedostaje kiseonik imaćete zakiseljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kiseonika.

Ako oduzmete zdravoj ćeliji 35% njenog kiseonika, možete je pretvoriti и ćeliju raka za samo dva dana - tvrdio je dr. Varburg.

- Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali ćelije tumora mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetka.

TKIVA TUMORA SU KISELA, A ZDRAVA SU ALKALNA

U svojoj knjizi "Metabolizam tumora", dr.Varburg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva uslova: kiselost  krvi i hipoksiju (nedostatak kiseonika).

Doktor Varburg je otkrio, da su ćelije raka anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti и prisustvu visokih koncentracija kiseonika.

Ćelije raka mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i и sredini bez kiseonika. Zdrave ćelije žive и alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcioniranje. Ćelije raka žive и kiseloj sredini siromašnoj kiseonikom.

KISELOST I ALKALNOST ORGANIZMA  ZAVISE OD HRANE KOJU UNOSIMO I OD STRESOVA KOJE SVAKODNEVNO DOŽIVLJAVAMO

Kada se završi metabolički proces u crevima hrana zavisno od svoje PH vrednosti stvara kiselu ili alkalnu sredinu i na taj način dolazi do zakiseljavanja tela. U kiseloj sredini  povećava se aktivnost parazita i bakterija koji koriste hranljive materije koje su namenjene našem telu. Na taj način naše telo ne apsorbuje hranljive materije i naše ćelije ostaju gladne. Paraziti u crevima ispuštaju ogromnu količinu gasova i ti gasovi guše naše zdrave ćelije i na taj način počinju razni upalni i infektivni procesi.

Pojednostavljeno rečeno, alkalnost organizma zavisi od toga šta jedemo. Kiselo ili alkalno stanje meri se PH skalom od 0 do 14, gde je 7 neutralna PH vrednost.

Od 0 do 7 je kiselo stanje, a od 7 do 14 je alkalno. Da bi naše ćelije mogle uspešno da funkcionišu treba da budu blago alkalna sredina, njihova PH vrednost treba da je malo iznad 7. Kod zdravog pojedinca PH vrednost krvi je izmedu 7,40 i 7,45.

HRANA KOJA ZAKISELJAVA ORGANIZAM

Hrana koja najviše zakiseljava  organizam je  beli šećer i svi njegovi derivati zato što ne sadrži belančevine, masti, vitamine, minerale nego samo rafinisane ugljene hidrate, koji narušavaju funkciju pankreasa.

PH vrednost šećera je  je 2,1 (veoma kiseo).

Veoma zakiseljavaju organizam i :

-  Proizvodi životinjskog porekla - mleko, sirevi, pavlake, jogurti, margarin, maslac, jaja i sve vrste mesa

-  Belo brašno i svi njegovi proizvodi kao sto su hleb, testenine, peciva, slatkiši i svi proizvodi od belog brašna, rafinisana so.

- Kafa, alkohol, gazirana bezalkoholna pića, zaslađeni sokovi, cigarete

-  Industrijski  prerađena i konzervisana hrana, koja sadrži veštačke zaslađivače, konzervanse, aditive, veštačke arome, boje, stabilizatore

- I svi farmaceutski sintetički lekovi.

   HRANA KOJA ALKALIZUJE

 -  Sirovo povrće - Neko je kiselo po ukusu, ali и telu se menja i postaje alkalno.

 - Sirovo voće - limun unutar tela ima veoma visok stepen alkalnosti,  bez obzira što je kiselog ukusa.

- Treba koristiti jezgrasto voće, bademi su vrlo alkalni.

- Integralne žitarice - jedina alkalizujuća žitarica je proso. Sve ostale žitarice su blago kisele do kisele.

Idealna ishrana kod oboljenja  od karcinoma treba da ima odnos baznosti i kiselosti  80% prema 20%, najidealnije je da u akutnoj fazi ishrana bude 100% bazna.

- Med ima vrlo visoku alkalnost.  Zelene biljke sadrže hlorofil koji je veoma alkalan.

- Voda je važna za izbacivanje toksina i omogućava ćelijama da do njih dođe kiseonik.  Treba piti vodu u malim gutljajima  u toku celog dana.

- Vežbanje  pomaže da se održi alkalnost organizma, jer vežbama dajemo mogućnost da se kiseonik  prenosi kroz celo telo. Fizička neaktivnost, dugo sedenje  smanjuje sve procese u organizmu, na taj način telo se zakiseljava i narušava  se zdravlje.

HEMOTERAPIJA POVEĆAVA KISELOST ORGANIZMA

Hemoterapija zakiseljava telo do te mere da ono troši alkalne rezerve organizma, kako bi neutralisalo kiselost trošeći minerale (kalcijum, magnezijum, kalijum) koji su ugrađeni и kostima, zubima, udovima, noktima i kosi. Zbog toga osobe koje primaju hemoterapiju opada kosa i pojavljuje se mučnina, povraćanje i dijareja. Ostali hemijski lekovi takođe pogoršavaju kiselost organizma, pa ih treba  uzimati veoma kontrolisano koliko god je to moguće.

PRAVILAN NIVO PH VREDNOSTI

 Ukoliko se čovek zdravo hrani, pije redovno čistu vodu, kreće se, bavi se fizičkim radom, vežba i kontrolisano se odnosi prema životnim stresovima vrlo retko postoji šansa da oboli od karcinoma.

Da biste se ispravno hranili, osigurajte sebi 80% alkalnu ishranu i izbegavajte proizvode koji su većinom zakiseljavaju telo, kao što su gazirana pića, slatkiši, brza hrana, meso, mleko, jaja, grickalice...

Ne zloupotrebljavajte so i koristite je što  manje - najviše 1/2 grama dnevno  i to nerafinisanu  so.

Ukoliko imate kancer, savet je da alkalizujete telo što je više moguće. To možete postići velikom brzinom uz pomoć prirodnih ceđenih sokova od voća i povrća, izbacivanjem iz ishrane sve što zakiseljava telo stimuliranjem tela toplo - hladnim tuširanjem i fizičkim aktivnostima.

Onkologija i tečne forme kordicepsa >>>


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2