TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Sastav kapsula Sjučinfu Fohow

         Pakovanje  je za 4 meseca 15.000, cena za terapiju od 36 dana 4.500 din
 
Kapsule Sjučinfu  Fohow sadrže:

      - natokinazu (sistemski enzim dobijen od soje) - 45%
      - Oligomer proantocijanidin iz ekstrakta koštica  
           grožđa - 29%
      - Vodeni ekstrakt ginosteme petolisne - 24%
      - Sojin želatin - 2 %
    Soja se nalazi u grupi zaštitnih namirnica jer sadrži i vitamine i minerale. Ona se odlikuje bogatim sadržajem kalcijuma, fosfora, gvožđa, što se ne odnosi samo na soju u zrnu, već i na njeno brašno i griz. Zelena soja sadrži vitamine A i B i nešto vitamina C. Suvo zrno soje ne sadrži vitamin C i ima znatno manje vitamina A, ali zato sadrži gotovo tri puta više vitamina B, na primer, od boranije. Ulje od soje ima vitamin A i D i dobar je izvor vitamina E, F i K. Vitamin F je u stvari grupa posebnih masnih sastojaka poznatih kao nezasićene masne kiseline. Sojino ulje je jedno od najkoncentrovanijih izvora ovih masnih kiselina.
   Ona sadrži lecitin - supstancu rastvorljivu u mastima i veoma važnu za normalno obavljanje svih telesnih funkcija. Lecitin je efikasan u lečenju nekih oboljenja kože i nerava.
   Jedan od perspektivnih načina u dobijanju novih aktivnih i bezopasnih prirodnih preparata je proučavanje tradicionalne ishrane naroda koji imaju veću dugovečnost i dobro zdravlje. Utvrđeno je da na zdravlje Japanaca utiče značajna upotreba proizvoda na bazi soje.
   Posebno korisnim se pokazao tradicionalni proizvod od soje Natto koji već više od 1000 godina Japanci obilato koriste za zdravlje. Natto se dobija fermentacijom kuvanih zrna soje pomoću korisnih bakterija – posebno bakterije Bacillus subtilis Var Natto. Ova bakterija se intenzivno razmnožava i sintetiše (stvara) enzim natokinazu koji je povezan sa korisnim osobinama nattoa za čišćenje lečenje i zaštitu krvnih sudova i srca.
   Natokinaza se ranije dobijala iz ekstrakta nattoa, a sada se ona koristi za njegovu proizvodnju genetski nemodifikovane bakterije Bacillus subtilis Var. Natokinaza se nalazi u genetski nemodifikovanoj soji.
 Lekari su primetili da Japanci koji redovno koriste Natto imaju zdrav kardiovaskularni sistem  i da čak i u starosti njihova krv ima normalnu viskoznost, nije sklona povećanom zgrušavanju i formiranju trombova
   Natto ima visoku fibrinolitičku aktivnost, sposoban je da rastvara fibrin proteinskih lanaca koji su odgovorni za viskoznost krvi i formiranje tromba.
   Ekstrakt semena grožđa
   Grožđe  je jedno od najstarijih  biljnih kultura u istoriji civilizacije. Grožđe zovu
bobicama stogodišnjaka. Na Istoku su majke koje nisu imale majčino mleko hranile bebe sušenim grožđem koje je bilo umotano u meku krpu.
Ekstrakt semena grožđa je bogat izvor prirodnih bioflavonoida (kao što proantocijanidin i katehini), kao i esencijalnih masnih kiselina i vitamina. Ovaj celokupni i složeni  uravnotežen biokompleks blagotvorno deluje na celo telo, posebno kardiovaskularni sistem i krvotok, efikasno jača strukturu kose i noktiju; aktivira sposobnost ćelija da se regenerišu; održava dobru hidrataciju epiderma i unutrašnje strukture kože; doprinosi očuvanju hijaluronske kiseline koja je odgovorna za hidrataciju i elastičnost slojeva kože i sprečavanje njihovog uništavanja.
   Bio - flavonoidi poseduju P - vitamin  koji ima regenerativnu aktivnost, usporava proces starenja; deluje protiv razvoja edema, zapaljenja, zapaljenskih procesa, neutrališe slobodne radikale .
   Polinezasićene masne kiseline iz ekstrakta semena groždja stimulišu metabolizam masti (lipida) i obnovljaju zaštitnu funkciju epiderma. Pomožu da se sačuvaju i regenerišu kolagena vlakna – glavna supstanca zglobnih, koštanih i vezivnih tkiva.
   Kolagen je glavni protein u ljudskom telu, trećinu svih proteina organizma čine kolagen, od čega 80 % pripada koži. Vremenom, sadržaj kolagena u telu se postepeno smanjuje, što posebno važi za ćelije kože. Kolagenski sloj prestaje da obavlja svoju funkciju i nije u stanju da zadrži vlažnost kože, koja postaje suva, beživotna i bleda.
   Polifenoli smanjuju intoksikacione  procese u organizmu, usporava se proces  starenja kože i celog tela. Oni povećavaju elastičnost i tonus krvnih sudova, efikasni su u prevenciji ateroskleroze i hipertenzije, imaju antiinflamotorno, detoksikujuće i antialergijsko delovanje .
   Ekstrakt  semena gdožđa ima svojstvo da čisti krv i uklanja iz tela toksične supstance. U semenkama crnog grožđa nalaze se tri najjača biljna flavonoida, resveratrol, kvercetin. antocijanidi i proantocijanidi.
Re
sveratrol predstavlja najjači antioksidans pronađen u prirodi čije je delovanje jače 1000% od ostalih poznatih antioksidanata. Veže i izbacuje slobodne radikale iz organizma. Slobodni radikali su osnovni uzročnici uništavanja ćelijske membrane što dovodi do promene strukture DNK (nosilac naslednih svojstava). Dolazi do poremećaja stvaranja zdravih ćelija, što dovodi do nastanka tumorskih procesa.
   Resveratrol deluje preventivno kod raka, usporava rast ćelija raka, a istovremeno ima sposobnost obnavljanja zdravih ćelija (9-18%). Istraživanja su pokazala da efikasnost kod raka dojke iznosi 43-47%, raka jetre 37-48%, raka želudca 34%. Resveratrol  pozitivno deluje kod postojećih tumora, a takođe i kod predmalignih stanja. On ima snažno detoksikujuče delovanje posebno kod jetre i razlaže mnoge ksenobiotike (lekovi, pesticidi, alkohol).
   Resveratrol čisti telo od svih vrsta štetnih masnoća (holesterol, trigliceridi), čisti krvne sudove, razlaže krvne ugruške (kardiovaskularna oboljenja - insult, infarkt, ateroskleroza). Takođe je dobar za lečenje proširenih vena, protiv alergijskih bolesti, daje odlične rezultate kod šećerne bolesti naročito kod lečenja dijabetičke retinopatije i visokog pritiska. Resveratrol daje koži mladalački izgled.
   Kvercetin se smatra pretečom svih bioflavonoida. Njegova hemijska struktura je osnovni skelet drugih flavonoida (rutin, hesperdin). On je odličan protivupalni agens jer blokira nekoliko početnih stadijuma upale (medijatora upale). On blokira sintezu i oslobađanje histamina. Kvercetin je jak antioksidans i deluje protiv reumatoidnog artritisa, dijabetesa i gripa.
   Kvercetin je u stanju da neutrališe kancerogene, da sprečava deformaciju DNK. Ima antiinflamatorno, antibakterijsko, antivirusno i anti gljivično delovanje, stimuliše imuni sistem i smanjuje pojavu alergijskih reakcija.
   Kvercetin se smatra jednim od najjačih protutumorskih antioksidanta, zaustavlja rak u početnoj fazi, zaustavlja oštećenja ćelija (mutaciju gena) koje inicira tumor i na taj način zaustavlja širenje tumorskih ćelija (metastaze).
   Antocijanidi i proantocijanidi (OPC) poznati su kao oligomerni proantocijanidi. Antocijanidi se nalaze u velikom broju u  voću i povrću. Najpoznatiji su oni iz semenki grožđa. Izvor su bioloških aktivnih materija koje direktno štite krvne sudove čitavog organizma od gubitka elastičnosti i zapaljenja.
Pošto je ovaj efekat najprimetniji u venama, arterijama i krvnim sudovima srca i mozga, antocijanidi su dobili počasno mesto u prevenciji i prirodnom lečenju najprisutnijih i najsmrtonosnijih oboljenja na planeti: stvaranja naslaga holesterola i masnoća na zidovima krvnih sudova, pojave visokog krvnog pritiska i arteroskleroze, glavnih krivaca za infarkt srca i moždani udar.
Zapaljenje i dijabetes povećavaju propusnost kapilara. Istraživači iz Univerziteta u Parizu su otkrili da antocijanidi blokiraju tu njihovu štetnu propusnost, i to prvo u moždanim kapilarima, aorti i kapilarima srčanog mišića.
   Direktno čuvaju krvne sudove, srca, mozga i druge organe od napada slobodnih radikala, glavnog hemijskog uzročnika bolesti i starenja. Antocijanidi se vezuju za kolagen i elastin, dva proteina koji su od ključne važnosti za elastičnost i nepropusnost krvnih sudova, i tako sprečavaju enzime da razore krvne sudove, a sami ubrzavaju njihovo obnavljanje, čak i posle najvećih oštećenja.
Sprečavaju i zapaljenje arterija i vena blokiranjem enzima koji oslobađaju histamin. Efekat jačanja strukture vezivnog tkiva, koji krvne sudove čini jakim i otpornim, primetan je čak i posle infarkta, što ove fitosupstance čini doživotnim zaštitnicima srca i krvnih sudova, u bilo kom životnom dobu.

   Smanjuju intenzitet stresne reakcije - količinu oslobođenog adrenalina u krvi koji direktno podiže krvni pritisak. Kada je stres intenzivan i kontinuiran, kao što je to slučaj u današnje vreme, visok nivo hormona stresa u krvi dovodi do trajno povišenog krvnog pritiska i rizika za infarkt. Redovnim uzimanjem antocijanida  kao dodatak u ishrani, dovodi do  snižavanja nivoa adrenalina i  na taj način štiti čoveka od infarkta. Oni su snažni vaskularni zaštitnici koji imaju sposobnost spajanja i jačanja kolagena (vezivnog tkiva) u krvnim sudovima, tetivama, ligamentima i kostima. Oni podstiču dobru cirkulaciju i deluju terapeutski na proširene vene, fragilne kapilare i hemoroide. Dobro deluju i protiv osteoporoze.
   OPC - Oligomeri proantocijanidi od košpica grožđa su priznati kao jedan od najjačih  prirodnih antiksidanata za zaštitu od slobodnih radikala. Povoljno deluju na elastičnost krvnih sudova.
Prema snazi delovanja  su skoro 50 puta jači od vitamina E i 20 puta od vitamina C.
   Za ovo otkriće dr Maskulje je dobio Nobelovu nagradu. Najefikasnije izbacuju slobodne radikale iz organizma, efikasni su kod više od 70 oboljenja. Oni povećavaju snagu i elastičnost krvnih sudova , smanjuju rizik od krvnih ugrušaka. Ekstrakt  semena gdožđa, takođe ima svojstvo da čisti krv i ukloni iz tela toksične supstance
   Ginostema (Gynostemma Pentaphyllum) -  je lijana koja raste u planinskim šumama Kine . Istraživanja Ginosteme petolisne su počela  70-ih godina prošlog veka , kada su naučnici otkrili  supstance  iz nje -  saponine   koji su slični saponinima iz Žen šena. Međutim, sadržaj saponina u Ginostemi znatno prevazilazi žen šen ima oko 20, a Ginostemma - 84  saponina
Saponini su prirodna organska jedinjenja (glikozidi) , koji učestvuju u posebnoj sintezi hormona. 
   To su molekuli koji su nastali od šećera i steroida. Oni su preduslov za sintezu steroidnih hormona (estrogeni, testosteroni, kortizon, kortizol. Steroidni saponini podtiču proizvodnju hijaluronske kiseline u koži.
   Steroidni saponini imaju protivupalno delovanje - naročito kod debelog i tankog creva. Blagotvorno i umirujuće delovanje imaju kod svih upalnih procesa  debelog creva (katar, Crohnova bolest, ulcerozni kolitis) , kod problema kao što su polipi i perianalne fistule. Deluju dobro i kod drugih upalnih bolesti - artroze, psorijaze, čireva.
   Steroidni saponini  su izvanredni čistači krvnih sudova, creva i limfe.
Značajno smanjuju sve vrste masnoća u krvi (holesterol i trigliceride), vrše korekciju šećera.
   Saponini imaju antikancerogeno delovanje - sprečavaju ćelije obole od raka, a obnavljaju ćelije napadnute rakom. Dokazano je da saponini aktivno učestvuju u suzbijanju raka debelog i tankog creva, jetre, pluća, grlića maternice (inhibicija 30-80%).
   Ginostema petolisna povećava imunitet, usporava starenje, smanjuje umor, povećava dotok kiseonika u srce i mozak.
   Saponini koje sadrži Ginostema stimuliraju endokrine žlezde da se pravilno izlučuju hormoni i na taj način se održava potencija  kod muškaraca i libido kod žena.
   Povoljno utiče na nervni sistem, ima sedativno,  i analgetsko delovanje. Na taj način deluje protiv  stresa.
   Ginostema petolisna izvanredno deluje na hemoroide, proširene vene, otekle i umorne noge. Na osnovu  mnogobrojnih istraživanja u svetu, utvrđeno je da je Ginostemma korisna kod bolesti kardiovaskularnog sistema , posebno hipertenzije , AIDS i u stresnim situa
cijama .
   Ginostemma petolisna pozitivno deluje  na metabolizam lipida i idealno je sredstvo za mršavljenje.
   Snižava sadržaj holesterola i šećera u krvi, spečava nastanak ateroskleroze. Ekstrakt iz biljke Ginosteme pozitivno deluje na hipertoniju, hiperlipemiju, hiperglikemiju. Uz podršku Naučne komisije Kine Ginostema je dobila visoku ocenu Svetske zdravstvene organizacije.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Tablete Gaočen FOHOW
4,800.00 (+0.00)
Voćna pasta Ruža FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Sancin FOHOW
10,600.00 (+0.00)
Kapsule Sjučinfu FOHOW
4,500.00 (+0.00)
Eliksir Kordiceps FOHOW
9,600.00 (+0.00)
Kapsule Linčži FOHOW
6,000.00 (+0.00)
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
13,200.00 (+0.00)
1 2