" /> CGF kozmetika za korekciju bora FOHOW - FOHOW

Tri osnovne karakteristike kozmetičkog preparata CGF

* Preparat nemamo na skladištu i može da se naruči po potrebi kupca u roku od 7 dana.

Tri osnovne  karakteristike preparata za regeneraciju lica CGF     F - 508
   1. Potpuno prirodne komponente
        Korporacija FOHOW, rukovodeći se „trostrukim principima pri stvaranju  preparata   proizvela je u potpunosti prirodnu kvalitetnu kozmetiku, koja ne sadrži konzervanse, hemiju i hormone i koja je apsolutno bezopasna za ljudski organizam.
        Jedinstvena tehnologija liofilizacije (sublimaciono sušenje) u kombinaciji sa tehnologijom proizvodnje visokoslojnih folija ( kombinacija nekoliko slojeva materijala ) omogućava da se sačuvaju aktivne komponente proizvoda, što čini proizvod pogodnim  za korišćenje kod različitih starosnih dobi.
   2. Prvi u istoriji kozmetologije:
        Faktor rasta dobijen iz kordicepsa – je osnovna komponenta u kozmetici.
        Kineski kordiceps je od davnina smatran priznatim „kraljem“ među lekovima u receptima kineske medicine.
        Deluje očigledno na obnavljanje i regeneraciju kože bolje i od  čuvenog pandana i žen šena.
        Kineski kordiceps raste u planinskim predelima Kine, na nadmorskoj visini većoj od 3500 metara, raste na niskim temperaturama i pri nedostatku kiseonika, pa je njegova sposobnost da opstane u teškim životnim uslovima   jedinstvena.
        Eksperimentalno je dokazano da ćelije micelija kordicepsa imaju super moćnu biološku aktivnost, a faktor rasta iz kordicepsa značajno doprinosi rastu i neogenezi (stvaranju novih ) ćelija epiderma.
         Preparat CGF - maska za regeneraciju kože sa kordicepsom sa ovakvim svojstvima i delovanjem  je jedinstveni proizvod na svetskom tržištu.
   3. Očigledni  efekti preparata CGF su:
          a) Sprečava starenje
          b) Smanjuje broj i veličinu bora
          c) Čini kožu glatkom i elastičnom.

Zdrava, mlada i glatka koža

   Zdrava, mlada i glatka koža je osnova za postizanje uspeha, vizit karta komunikacije  i zato zahteva pažljivu i dugotrajnu negu!
   Koristite CGF i vaša koža će postati prirodno zdrava!
   CGF – to je proizvod kako za žene, tako i za muškarce.
   Muškarci, podjednako kao i žene treba da izgledaju lepo i privlačno.
   Koriščenjem preparata CGF  možete negovati, održavati  mladost i lepotu vaše kože.

Kako treba pravilno koristiti CGF- kozmetički preparat

   Kako treba pravilno da se koristi  CGF:
       1. Uveče pre spavanja, ili ujutru posle umivanja, rastvoriti pastilu proizvoda u čistoj izvorskoj negaziranoj vodi, naneti na kožu i ne ispirati u roku od 8 sati.
       2. Prva tri meseca  primeniti 1 do 2 pastele dnevno za postizanje željenog efekta. Posle 3 meseca primeniti po 1-2 pastele svaki drugi dan radi očuvanja  i održavanja postignutog rezultata.
       3. Napravite fotografiju (koristite aparat sa visokom preciznošću) pre korišćenja i fotografiju posle tromesečnog korišćenja proizvoda da bi se uverili u rezultate na sopstvenom primeru, vizuelno, a takođe i da na taj način omogućite svojim bliskim rođacima, prijateljima i partnerima da postanu srećni zahvaljujući jedinstvenom preparatu CGF.
Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA                                                                                             Detaljnije o preparatu >>>

Srpski sertifikat

Iskustva Korisnika

"Kao mala sam preležala ovčje bogilje, tako da su mi ostali ožiljci na licu. Posle 6 meseci korišćenja CGF kozmetike, ožiljci su jedva vidljivi, rešila sam da i dalje koristim CGF kozmetiku dok ožiljci potpuno ne nestanu. Oduševljena sam, posle toliko godina moj problem je rešen."

28.08.2015. od Slavica. P

"Pošto se bavim manekenstvom izgled kože lica mi je jako važan i zbog toga toplo preporučujem kozmetiku FOHOW. Stavljala sam CFG po uputstvu pre spavanja u trajanju od 3 meseca kako je preporučeno i ja sam oduševljena. Sitne bore oko očiju zbog šminke su nestale, koža je glatka i efekat je očigledan."

23.01.2015. od Antonija. S

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail