Bio-faradoterapeutski pojasevi

* proizvod označen sa zvezdicom se dobija po naruđžbini u roku od 7 dana  

   Bio - faradoterapeutski pojasevi za vrat, za struk, kolena       

FH-01, FH-02, FH-03

                    

 Bio - faradoterapeutski pojasevi – serija novih proizvoda razrađenih na osnovu mnogobrojnih istraživanja stručnjaka Kompanije Fohow .

   Korišćenja pojaseva se preporučuje osobama sa narušenim endokrinim sistemom za poboljšanje unutrašnje razmene materija na nivou ćelija, za povećanje imuniteta, za regulisanje mikroflore u organizmu, povećanje brzine energo-informacionih procesa, i mikrocirkulacije u organizmu. 

   Pojasevi su napravljeni od specijalnog materijala procesom nano tehnologije drobljenja sirovine do najsitnijih čestica koja omogućava da čestice poludragog kamenja postanu energoreaktor.

   Na osnovu medicinskog i bioenergetskog stanja na naučnoj osnovi, tri jedinjenja (dugi infracrveni zraci, anjoni i magnetna mezometruja) se sjedinjuju u jednu celinu.

   Tehnologija izrade pojasa dopušta da se energija raznih vrsta poludragih kamenja međusobno sjedinjuje i akumulira i na taj način u potpunosti da se iskoristi uz pomoć prirodne energije.

   Površina pojasa  koji je od praha poludragih kamenja stvara energoreaktor u dodiru sa kožom,  ispušta visokomolekularnu energiju koja stvara dugački ultracrveni zraci, anjoni i magnetni mezomeri. Čestice žada istovremeno ispuštaju nekoliko snopova visoko energetsko magnetnih talasa koji imaju ozdravljujući efekat.

   Te tri komponente prolazeći kroz kožu deluju dubinski na ćelije kože usled čega nastaje biološki efekat koji doprinosi ozdravljenju (povoljno utiče na poboljšanje zdravlje).

   Pojasevi sadrže magnete male snage I preko 50 minerala. Deluju na principu akupunkture na različitim tačkama duž energetskih meridijana. Osnova faradoterapeutskog pojasa je sloj od specijalnog materijala prošaran poludragim kamenjima - uglavnom  nefritom ( vrsta žada), vulkanskog  porekla koji emituju infracrveno zračenje.

   U pojasevima su i  magneti male snage koji su raspoređeni na poseban način.

   Korišćenje magneta i velike količine poludragog kamenja, drobljenih do najsitnijih čestica male veličine, omogućilo je da se ispolji delovanje dugih talasa, da se omogući snažno i duboko zagrevanje tkiva.

   Toplota prodire do dubine od 1,4 cm i efekat delovanja traje nekoliko sati nakon upotrebe pojasa.

   Pojasevi su dizajnirani za veoma dugu primenu ( do 5.000 sati korišćenja ! ).

   Dozvoljeno vreme njihovog korišćenja u toku dana pod uslovom da se navlaži koža prije postavljanje pojasa je od 15 - 30 minuta, dva puta dnevno .

   Suvi pojas se može držati na telu maksimalno do 5 sati.

   U tom slučaju imate sporo delovanje infracrvenih talasa bez efekta pečenja.

   Na osnovu dosadašnjih rezulta kod koriščenja Bio - faradoterapeutskih pojaseva  za vrat, struk i kolena utvrđeno je da oni deluju na više načina: reflekoterapija (akunpuktura) , fizioterapija, mineraloterapija, magnetna terapija i infracrvena sauna, bez korišćenja bilo kog izvora energije.

   Promenljivi  klimatski  uslovi, prehlade, dugo sedenje za volanom ili za računarom izazvaju probleme sa kičmom, pojasnim I vratnim delom, nastaju upalni procesi urinogenitalnog trakta. Na osnovu toga se pojavljaju bolni sindromi. Većina njih su rezultat  zastoja zbog loše cirkulacije u određenim delovima tela.

   Pojava bola u lumbalnom,cervikalnom ili torokalnom delu kičme označava da je neophodno da se poboljša cirkulacija i mikrocirkulacija krvi .

   Ovi Bio - faradoterapeutski pojasevi omogućavaju komplesan pristup problemu koristeći tehnike magnetne terapije, termoterapija, fizioterapija i infracrvenom zagrevanje tela.

   Na taj način se postiže maksimalan efekat poboljšanja cirkulacije krvi praktično u svim oblastima - vrat, kičma, grudi, noge, ruke .

   Raspored magneta je dizajniran da obezbedi pravilno magnetno polje, koje nazivamo obrtno magnetno polje, koje blagotvorno deluje na mnoge zdravstvene probleme: cirkulacija , mastopatija, konstipacija I dr.

   Ovi pojasevi ublažavaju bol, poboljšavaju cirkulaciju i regulišu metaboličke procese. Faradoterapeutski pojas mehanički sagoreva potkožne masti, brzog  zagrevanja  mesta na koje je stavljen I počinje aktivno sagorevanje masti I na taj način se mršavi.

Bio-faradoterapeutski pojas za vrat

Biofaradoterapeutski pojas za vrat                   
                        Akcija meseca : cena jednog pojasa 9.600din                                                                      

   Delovanje pojasa:
   Normalizuje cirkulaciju krvi u  oblasti vrata.
   Smanjuje i otklanja bolove u zglobovima vrata, ramenima i rukama . Poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu. 
   Smanjuje i eliminiše glavobolje, ublažava umor .
   Reguliše nervni sistem, poboljšava san. 

   Način primene: 

   Pojas se stavlja direktno na vrat , 2 puta dnevno po 3 sata . Tokom sna se ne preporučuje upotreba pojasa . Ukoliko želite da pojas trenutno deluje protiv bolova, crveno beli spoljašnji gumeni deo pojasa blago nakvasiti i postaviti na bolno mesto.

Kod nekih korisnika je moguća povećana osetljivost I  to je normalna reakcija. U tom slučaju  treba smanjiti vreme korišćenja pojasa.

   Upozorenje: Zabranjeno  je preterano zatezanje pojasa na vratu zbog moguće kompresije karotidne arterije i kasnijih neprijatnosti!

Bio-faradoterapeutski pojasevi za struk i kolena

 Biofaradoterapeutski pojas za struk

Cena pojasa za struk : 47.950 dinara

          Akcija meseca : 42.950 dinara

   Delovanje pojasa: Poboljšava cirkulaciju krvi u lumbalnom delu kičme . Preporučuje se nošenje pojasa u slučaju povrede lumbalnih mišića. Namenjen je za osobe sa povređenom pojasnom muskulaturom I za osobe sa posledicama pomeranja pojasnog diska iz ležišta – diskushernija.
   Ublažava bol i sevanje u oblasti oko struka kod išijasa.
   Kada se navlaži brzo ublažava akutne napade išijasa!
   Takođe, se upotrebljava kod povreda pršljenova kičme, kile, osteohondroze, međurebarne neuralgije. Povećava peristaltiku creva. Poboljšava funkciju bubrega.

Koristi se kod sledećih poremaćaja:

      Poremećaja genitalno urinarnog sistema: upala bešike (cistitis), uretritisa , pijelonefritis ( infekcije bubrega), prostatitis (upala prostate), impotencija, neplodnost, adneksitis (upala jajnika), benigni tumori.
      - Smanjuje bol u donjem delu stomaka kod bolnih menstruacije i drugih inflamatornih ginekološki poremećaja, upala mokračnih kanala I bešike.
      - Poremećaja želudačno probavnog trakta: gastritisa, pankreatitisa, holecistitis, kolitis, itd.
      - Poremećaja kardiovaskularnog sistema : kardiovaskularna distonija, hipertenzija, periferna vaskularna bolest.
      - Pomaže oslobađanje I sagorevanje viška masnoće oko struka i sa stomaka. Poboljšava figuru i čuva vitku liniju tela.
   Način primene:
   Pre upotrebe, možete nakvasiti malo kožu i postaviti na bolni  deo tela i pričvrstiti čičak trakom.
   Zagrevanje počinje da se oseća u roku od nekoliko minuta.
   Ukoliko posle 10-15 minuta efekat pečenja bude jak  - može se napraviti pauza.
   Preporučuje se primena pojasa 15 do 30 minuta dva puta na dan.
   Bez kvašenja pojas se može koristiti i do 5 sati dnevno ( u ovom slučaju to je spor infracrveni efekat  zagrevanja bez efekta pečenja). Takvu primenu je moguće koristi za topljenje masnih naslaga.
                                   Bio faradoterapeutski pojasevi za kolena
Cena pojasa za kolena ( 2 komada ) : 47.950 dinara
                  Akcija meseca : 42.950 dinara 
   Normalizuje cirkulaciju krvi u kolenima i drugim zglobovima.   Smanjuje i otklanja bolove u zglobovima.
   Preventivno deluje kod oboljenja zglobova. Preporučuje se kod narušenih funkcija kolena i drugih zglobova : artroza, artritis, poliartritis , modrice, istegnuća, uganuća .
Stimuliše cirkulaciju, rastvara trombove u krvi  i vraća mikrocirkulaciju i utiče na usporavanje  benignih tumorskih procesa  (zabranjena je upotreba kod zloćudne tumore).
Utiče još na smanjenje bolova i stimuliše regeneraciju oštećenih zglobnih tkiva. 
   Otklanja nazeb, smiruje reumatizam, pokazuje vidno pozitivno delovanje kod  upale zglobno reumatskog sistema, pomaže da se izbaci višak tečnosti iz zglobova, povoljno utiče na smanjenje varikoznih proširenih vena i drugih simptoma.
   Povećava pokretljivost i  sprečava oštećenja zgloba kolena,olakšava  poliferaciju koštanog tkiva I trnjenje.
   Korišćenje faradoterapeutskih pojaseva se zabranjuje kod sledećih zdravstvenih problema:
       - osobe sa oštećenom kožom,
       - osobe sa bajpasom i insulinskim dozerom,
       - žena za vreme trudnoće i dojenja,
       - obolelima od raka,
       - osobama koje su sklone jakim hroničnim alergijama.
       - kod povećane telesne temperature ( od 37◦C I više)
   Čišćenje  i održavanje pojasa:
       Delove pojasa u oblasti gde se nalaze kamenja  brisati mokrom mekom krpom.
       Ostale delove pojasa oprati vodom bez deterdženta.
       Ne treba gužvati pojas, izbegavati izlaganje direktnim sunčevim zracima.
       Sušiti i čuvati na tamnom mestu.      

Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA       Detaljnije o proizvodu >>>

Srpski sertifikat

Iskustva Korisnika

"Faradoterapeutski pojasevi za kolena pomažu ne samo ljudima u godinama, već i mladima – za modrice, napete i bolne mišiće. Na sebi sam probala. Posle istezanja noge nisam mogla pravilno da hodam, vukla sam nogu. Jedne večeri sam legla sa pojasom za kolena, nosila sam ga 3 sata i bolovi su prošli – toplo preporučujem pojaseve za kolena. "

01.01.2021. od Ljiljana 26 godina, Apatin

"Često nisam mogao da spavam zbog glavobolje i bola u vratu. Rešio sam da ne uzimam nikakve lekove, po savetu prijatelja počeo sam da nosim faradoterapeutski pojas za vrat. Nemam više problema, spavam kao beba, hvala kompaniji Fohow."

01.01.2021. od Teodor 51 godina Vranje

"Godinama sam imala glavobolje i migrene. Uzrok nisam našla. Počela sam da koristim preparate kompanije Fohow – kapsule Linčži I faradoterapeutski pojas za vrat. Za mesec dana glavobolje su prestale I ja se sada osećam sjajno."

01.01.2021. od Marina, 20 godina Soko Banja

"Veoma dugo sam imala bolove u kičmi. Koristila sam lekove protiv bolova i lekove protiv upala ( Ortofen, Diklofenak) u velikim dozama. Posle korišćenja faradoterapeutskog pojasa za kičmu 2 dana po 2 sata bolovi su prošli. Nisam više uzimala antipiretike i antihistaminike.Veoma sam zadovoljna sa postignutim rezultatima."

31.12.2020. od Ana

"Živim na 5. spratu, lift se često kvari, a u mojim godinama imam probleme sa kolenima. Nosila sam 3 nedelje faradoterapeutske pojaseve za kolena i prezadovoljna sam. Ne bojim se više pokvarenog lifta i idem do petog sprata sa lakoćom. "

31.12.2020. od Marija, 69 godina Beograd

"Mesec dana sam koristila faradoperapeutski pojas za struk, 30 minuta ujutru i 30 minuta uveče svaki dan – tanja sam u struku za 4 cm, opšte stanje organizma se poboljšalo, lakše se krećem."

31.12.2020. od Marijana, 35 godina Čačak

"Pre pola godine, iznenada se pojavio oštar bol u predelu pojasa, temperature se povećala na 39,5. Obratio sam se lekaru. Analize su pokazale prisustvo peska u bubrezima. Stanje je bilo prosto užasno. Bolovi su bili toliko jaki da nisam mogao da se krećem po stanu.Tetka mi je donela faradoterapeutski pojas I on me je bukvalno spasio. Tri dana sam ga nosio bez prestanka. Temperatura se normalizovala I oštar bol se smanjio I postao podnošljiviji. Mogao sam da hodam, nosio sam kasnije pojas samo nekoliko sati, ali sam osećao njegovo dejstvo I kada sam ga skinuo. Noću sam ga nosio još tri dana inače ne bi mogao da spavam. Za nedelju dana svi bolovi su prestali I ja sam mogao da idem na posao."

31.12.2020. od Maksim, 55 godina Kraljevo

"Imao sam udes autom. Zadobio sam povrede grudnog koša, modrice i podlive. Počeo sam da stavljam pojas za vrat na bolna mesta. Bolovi su se smanjili, iako sam pojas držao po 10 minuta na bolnim mestima dva puta dnevno. Tkivo mi je bilo ugruvano i modro, modrice su za nekoliko dana promenile boju i postale žute.Bilo mi je lakše i telo se brže oporavilo uz pomoć pojasa."

31.12.2020. od Saša

"Od kada sam počela da koristim pojas za struk bolovi u lumbalnom delu kičme su nestali,nosim ga po pola sata dnevno , osećam toplinu i posle skidanja pojasa, cirkulacija mi je mnogo bolja i noge su mi postale tople.Hvala za pojas - to je blagoslov."

30.12.2020. od B..Popović

" O proizvodima kompanije Fohow saznao sam od prijatelja koji je koristio faradoterapeutske pojaseve za kolena I bio veoma zadovoljan rezultatima. Igramo odbojku u školskom timu. Drug je povredio koleno I nije igrao 6 meseci, koristio je razne gelove, ali ništa nije pomoglo. Pojaseve za kolena je nosio mesec dana I vratio se na treninge. Od tada I ja koristim pojaseve za kolena, nemam više bolove u nogama posle vežbanja. Hvala za odlične proizvode kompanije Fohow. "

30.12.2020. od Kosta, 25 godina, Kruševac

"Radim kao taksista 2 godine. Sedeći način života je doveo do toga da imam probleme sa vratom , a i glavobolje su počele. Pre mesec dana sam počeo da nosim faradoterapeutski pojas za vrat i osećam pozitivne promene. Sada ga nosim čak i na poslu, poboljšava mi raspoloženje. Želim da kupim i faradoterapeutski pojas za struk!"

30.12.2020. od Vladimir 48 godina, Subotica

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail