Tamponi za žene Biserna princeza FY-001


                Cena jednog tampona : 2100 din              
 Akcija meseca : kutija od 6 tampona 11000.00din
  * proizvod označen sa zvezdicom se dobija po poruđžbini u roku od 7 dana.
U sastav tampona ulaze sledeće lekovite biljke : ekstrakt semena Dragon drveta, koren rabarbara, zlatni ariš, bagrem catechu, šafran lepi, spaljena stipsa, sofora žućkasta, borneol - tečni kamfor, girča japanska i bura.
   Tamponi „Biserna princeza“ Gui Fei Bao FOHOW su proizvedeni po GMP standardu, u strogo sterilnim uslovima, ne sadrže hemijske dodatke, prošli su više od 1000 kliničkih ispitivanja koja su potvrdila da su bezbedni za korišćenje i nemaju neželjene efekte.
   Higijenski  profilaktički tamponi za žene „Biserna princeza“  Feniks imaju očigledan ozdravljujući efekat. Delovanje tampona je u skladu sa osnovnim principima tradicionalne kineske medicine, gde se ciljanim terapijama otkriva žarište neposrednih vaginalnih infekcija i patoloških promena tkiva prednjeg i zadnjeg meridijana.
   Korišćenjem tampona uspostavlja se jin - jang balans, organizam se detoksikuje, čisti se krv, normalizuje se funkcija slezine, dolazi do regeneracije ćelija materice, odstranjuju se procesi  truljenja. 
   Ovaj preparat pomaže da se razreše ginekološki poremećaji kao što su: zapaljenje sluzokože materice, erozija grlića materice, upala karličnog dela, upala jajnika, povoljno utiče kod hemoroida, ubrzava zarastanje rana, deluje i na zaustavljanje krvarenja, normalizuje funkciju slezine, odstranjuju se procesi infekcija i patološke promene u materici.
   Sadržaj preparata deluje trenutno, u potpunosti eliminiše patogene bakterije koje se nalaze u materici, vagini i jajnicima. Preparat ima veliku moć apsorbcije, reguliše razmenu materija, izbacuje bakterije napolje, smanjuje otok, otklanja polipe koji se nalaze na zidovima vagine i materice.
   Koriste se kod pojave specifičnog vaginalnog mirisa, odliva sa krvavim sekretom, trihomonijaze, kod gljivičnih infekcija, upale karlične šupljine, adneksitisa (upale jajavoda), svraba vulve, erozije grlića matrice, mioma materice, ciste jajnika, polipa grlića materice, kod poremećaja menstruacije i bolnih menstruacija, kod krvarenja posle porođaja, belog pranja, kao i kod pigmentnih fleka i akni po telu i licu.
   Tamponi imaju antibakterijsko i protivupalno delovanje, čiste od naslaga i detoksikuju, jačaju mišiće vagine i materice. Struktura mišića vagine se zateže, jer sadrže fito estrogen, normalizuje se rad jajnika. Deluju na regulisanje endokrinog sistema, na jačanje i dizanje libida i jačanje potencije kod žena i muškaraca. Čuvaju lep ten, deluju na podmlađivanje lica.
   Preventivna terapija - preporučuje se 1 do 2 tampona mesečno. 
   Standardna terapija - 3 meseca ( od 2-3 tampona mesečno ).

Nova kozmetička koncepcija i upotreba tampona

   Nova kozmetička koncepcija
   Po teoriji tradicionalne kineske medicine 12 glavnih meridijana je usmereno ka licu, a 8 meridijana  je usmereno ka unutrašnjim organima, u njima teče krv i Či energija.
   Tamponi se stavljaju u vaginu, na mesto gde se susreće pet meridijana osnovnih organa ženskog organizma. Oni efikasno čiste kanale meridijana, regulišu stanje krvi, balansiraju jin-jang energije u organizmu, regulišu endokrini sistem, što daje visoki kozmetički efekat.
   Savremenom tehnologijom izrade tampona po jedinstvenoj recepturi tradicionalne kineske medicine postignuta je efektivna detoksikacija što je dovelo do razrešenja mnogih infekcija i patoloških promena u materici.
   Tamponi Guifei Bao FOHOW su postali senzacija u svetu ginekologije i medicinske kozmetike, jer efikasno i savršeno izbacuju toksine iz ženskog organizma. Njihovom primenom se lako rešava problem samočišćenja ženskog reproduktivnog sistema.
Kozmetički efekat: kod 80 %  žena postoji promena boje tena, pojava fleka na koži, suvoća kože, bore  - što je rezultat različitih ginekoloških oboljenja. Ovaj preparat normalizuje krvotok i rad unutrašnje sekrecije, rešava ključno pitanje poboljšanja spoljašnjeg izgleda žena.
  Upotreba tampona  
   Operite ruke i otvorite pakovanje i prekontrolišite prisustvo konca na kuglici. Uhvatite tampon za ivicu i razmotajte končić. Tampon pre upotrebe namočite 30min. u kantarionovo ulje (napravljeno u maslinovom ulju ) ili u maslinovo ulje hladno ceđeno. Za žene koje nemaju ciklus tampon drzati u ulju pre upotrebe  1 sat .
Pre stavljanja tampona stavite na prst naprstak od najlona koji je u pakovanju tampona. Pri korišćenju neophodno je tampon duboko postaviti u vaginu, na dubini od 7 cm - to je mesto presecanja krvnih sudova. Kraj konca ( oko 2 cm ) ostavite napolju. Posle pravilnog postavljanja nećete osećati tampon unutra, a kraj konca treba da se nalazi spolja. Ostavite tampon u vagini 3 dana. Preporučujemo da se tampon stavlja uveče i da se vadi u isto doba dana. Ako se postavi uveče  preporučuje se da se izvadi  4 -og dana uveče.
  Posle 3 dana korišćenja, 4. dan je neophodno izvaditi tampon. Za to je potrebno polako povući končić i tampon će lako izaći napolje. Kada izvadite tampon obavezno se operite čajem od kantariona, nevena ili kamilice koristeći irigator (kupiti u apoteci). U čaj možete dodati pola kašičice sode bikarbone i par mrvica hipermangana. Zatim 3 dana pauzirati i za to vreme možete staviti jednu biljnu vaginaletu Fito - vag ( kupiti u apoteci ) ukoliko imate peckanje.
Napomena: Ukoliko imate upalu levog jajnika usmerite tampon na levu stranu, a ako imate problema sa desnim jajnikom usmerite tampon na desno. Ukoliko vas boli kičma ili imate probleme sa hemoroidima tampon treba da postavite na sredini što dublje možete. Ako osetite jako pečenje naprstkom usmerite i pomerite tampon na drugu stranu - pomerite tampon sa tog mesta. 
   Broj tampona koristite prema preporuci zavisno od vašeg problema ili preventivno jedan do dva mesečno.
Ne koristiti tampone
5 dana pre menstrualnog ciklusa i 5 dana nakon ciklusa.
 
* dani korišćenja tampona - crveno                            * dani pauze - plavo
Ponedeljak
 Utorak
 Sreda
 Četvrtak
 Petak
 Subota
 Nedelja
 1       Tampon se  stavlja uveće
2    Tampon se nosi 
3   Tampon se nosi 
4   Tampon se nosi
5
   Tampon se vadi uveće
6         Pauza
    Pauza
      8          Pauza
 
9      Tampon
se stavlja uveće
10  Tampon se nosi
11 Tampon se nosi
12 Tampon se nosi 
     13
 Tampon 
se vadi
uveće
    14
 Pauza
   15       Pauza
16   Pauza
   17     Pauza          
18 Početak ciklusa   
 19 
Ciklus 
     
       20   
    Ciklus 
    21
 Ciklus
     22        Ciklus
      23 
ciklusa
    24 Kraj ciklusa         
25    Pauza
26       Pauza 
 27    Pauza
28    Pauza
    29 Tampon se stavlja uveće      
      30       Tampon se nosi
Tampon se nosi
        2       Tampon se nosi
      3  Tampon se vadi uveće
 4   Pauza
5    Pauza

*Šema korišćenja tampona po danima u mesecu- primer je dat po danima u početku meseca. Vi napravite raspored pre dolaska novog ciklusa.

Upotreba tampona kod muškaraca
Tamponi za muškarce se preporučuju kod problema sa prostatom i kod svih  navedenih probema koji se odnose i na žene.
Tampon pre korišćenja namočiti u ulje ( maslinovo, kantarionovo ) 5 - 10 minuta, postaviti na pupak i zalepiti hiruškim flasterom. Držati flaster 5 dana na pupku.
   Preporučena terapija
   - Kod normalnog menstrualnog ciklusa preporučuje se upotreba 2 tampona mesečno, da bi se efikasno delovalo na smanjenje bakterija i virusa.
   - Kod ginekoloških problema potrebno je tampone koristiti uzastopno 3 meseca, a kasnije po potrebi uz konsultaciju.
   - Posle polnog odnosa dovoljno je da se koristi 1 tampon da bi se izbegla pojava bakterija.
  - Posle bazena, 1 tampon će biti dovoljan da u potpunosti očisti matericu i vaginu ukoliko se  pojave bakterije.
   - U slučaju abortusa potrebno je koristiti 3 tampona, nakon 30 dana od abortusa i  prestanka krvarenja.
   Korišćenje tampona se ne preporučuje:
   - kod porodilja do stabiliziranja ciklusa 40 dana do 2 meseca nakon porođaja.
   - za vreme  menstrualnog ciklusa, kod devica i za vreme trudnoće
   - posle porođaja u vreme dojenja
   - kod alergijske reakcije na eterična ulja
   - kod lošeg zgrušavanja krvi ( loša koagulacija )
   - kod šećerne bolesti
   - kod veoma visokog pritiska
   - kod pojave anafilaktičkog šoka
   - posle operacije preporučuje se korišćenje tampona posle 6 meseci
   - preparat je namenjen samo za vaginalnu  upotrebu
   - za vreme terapije ne smete da imate seksualne odnose
   - seksualno možete biti aktivni 1 dan nakon vađenja tampona

Pitanja i odgovori o upotrebi tampona

Pitanja i odgovori o upotrebi tampona
  Zbog čega tampon ima efekat podmlađivanja i skupljanja vagine?
   Preparat poboljšava cirkulaciju, normalizuje razmenu materija u tkivu vagine, pozitivno utiče na atrofiju mišića vagine, povećava podmazivanje i osetljivost, što dovodi do toga da se vagina skupi, postaje uža. Zahvaljujući skupljanju mišića dolazi do podmlađivanja tkiva vagine. Kod žena u klimaksu korišćenje tampona pomaže kod nekontrolisanog mokrenja. 
Zbog čega tamponi imaju pozitivno delovanje kod akutnih i hroničnih infekcija mokraćnih kanala i kod nekontrolisanog mokrenja za vreme klimaksa i do kraja života?
Akutne i hronične infekcije se pojavljuju u klimaksu jer dolazi do atrofije mišića vagine koja pritiska zid bešike i izaziva nadražaj za često mokrenje, to se dešava zato što se smanji nivo hormona estrogena. Tamponi u svom sastavu sadrže fitoestrogene iz biljaka koji imaju izuzetno povoljno delovanje kroz nadoknađivanje nedostatka estrogena i regulisanje funkcija. Zato je potrebno ukoliko želite da zadržite strukturu mišića materice i bešike i mokraćnih kanala neophodno je da koristite tampone.
   Zbog čega se pri korišćenju tampona kod nekih žena pojavljuje nelagodnost u predelu želuca?
   Posle primene tampona osećaj nelagodnosti u želucu je potpuno normalna pojava. Pojava bola je rezultat apsorbcije i skupljanja volumena vagine. Pri daljem korišćenju tampona, bol će postepeno nestati.
   Zašto se pri korišćenju preparata kod žena često javlja svrab u unutrašnjosti vagine?
   Tampon koji je postavljen duboko u vaginu deluje snažnim eteričnim uljima biljaka. Mnogi toksini i bakterije koji se odvoje od zida materice izazivaju razdražljivost nežnih zidova vagine. U takvim se slučajevima preporučuje ispiranje čajevima od lekovitog bilja - cveta kamilice, kantariona ili nevena.
   Zbog čega pigmentne fleke brzo nestaju kada se normalizuje menstrualni ciklus?
   Pigmentne fleke su svojstvene ženama koje imaju više od 30 godina. Prema kineskoj medicini pigmentne fleke su posledica narušavanja krvotoka u organizmu i znak toksične jetre. Da bi nestale mrlje neophodno je izvršiti detoksikaciju organizma. Primenom tampona se u potpunosti reguliše unutrašnja sekrecija, aktivira se krvotok, poboljšava se imunitet.
   Zbog čega su ginekološke infekcije česte posle porođaja?
   Posle porođaja dolazi do opuštanja materice i vagine, stvaraju se nabori gde se akumuliraju i razmnožavaju patogene bakterije i virusi (ostaci posle abortusa, ugrušci krvi od ciklusa). Često menjanje partnera i upotreba nekvalitetnih uložaka za vreme ciklusa i suviše pripijene pantalone (farmerice) su izazivači ginekoloških infekcija.
Posle primene jednog tampona se oseća primetno poboljšanje.
   Pri određenoj temperaturi i vlažnosti, materica i vagina su idealno mesto za razmnožavanje bakterija i virusa, što izaziva različite vaginalne infekcije i patološke promene genitalno urogenog sistema.
   Pri porođaju dolazi do pucanja krvnih sudova, narušava se unutrašnja sekrecija i razmena materija, dolazi do zastoja krvi što veoma jako utiče na digestivni sistem, smanjuje se rad bubrega i jetre, primećena je srčana insuficijencija (poremećaj u radu srca), problemi sa plućima. Sve ovo dovodi do narušenog rada unutrašnjih organa, pojave tamnih mrlja na licu, bora, gojaznosti i dr. Svi ovi navedeni poremećaji dovode do bolesti materice i jajnika.
   Da li žene koje su u klimaksu mogu koristiti tampone?
   Naravno da mogu. Tampon stimuliše ćelije, normalizuje izlučivanje ženskih hormona, reguliše narušenu unutrašnju sekreciju, otklanja bol u pojasnom delu kičme i zglobovima. Neke žene u klimaksu osećaju suvoću vagine, zato se preporučuje da se tampon pre upotrebe stavi u kantarionovo ulje sobne temperature ( pripremljeno u maslinovom ulju) na par minuta.
   Kada je moguće koristiti tampon posle porođaja i abortusa? 
   Tampon ne treba koristiti  30 dana  posle porođaja ili abortusa. Posle porođaja u vreme dojenja se takođe ne preporučuje korišćenje tampona.
   Posle korišćenja tampona izlazi nečistoća iz materice i vagine (mrtve ćelije)
   To je normalna pojava koji sledi posle čišćenja organizma od bakterija.
   Zahvaljujući svom delovanju tampon omogućava odvajanje slojeva mrtvih ćelija epitelnog tkiva, čisti organizam, a takođe i podstiče stvaranje novog tkiva.
   Da li se mogu koristiti tamponi kod erozije grlića materice i kod upale materice?
   Da, tamponi se mogu koristiti u tom slučaju. Žene koje boluju od erozije grlića materice i upale materice osećaju stalno prisustvo bola u predelu stomaka. Posle korišćenja 1 do 2 tampona iz materice i vagine izlaze komadi mrtve kože, trula koža, gusta sluz ili ugrušci kože tamne boje.
   Zašto posle korišćenja tampona iz tela izlaze iscedci i komadi krvi tamne boje?
   Ako imate takve rezultate to je veoma dobro. Iscedci i komadi krvi  su krv i bakterije koje su se dugo vremena taložile na zidovima materice.U sastav tampona ulaze specifične biljke koje povećavaju funkcionalnost i osetljivost ćelija, skupljaju matericu, otklanjaju mrtve ćelije i zastoj krvi.
   Zbog čega tamponi imaju pozitivan efekat na stvaranje lepe figure i prelepih grudi?
   Veličina grudi zavisi od količine hormona koje izlučuju jajnici. Tamponi regulišući balans izlučivanja  ženskih hormona dovode do normalizacije veličine i elastičnosti grudi i zahvaljujući tome se postiže efekat lepe figure i prelepih grudi.
   Da li je moguće jedan tampon koristiti više puta?
   Jednom iskorišćen tampon ne treba koristiti više puta!
   Da li se mogu koristiti tamponi posle odstranjivanja materice i jajnika?
   Mogu se koristiti tamponi posle potpunog oporavka ( obično 6 meseci posle operacije), jer tamponi imaju jako delovanje – čiste vaginu, povećavaju libido.
   Da li se mogu koristiti tamponi kod ciste na jajnicima?
   Mogu, ali kod starijih žena neće biti tako brzih rezultata kao kod mladih žena.
   Zašto je korišćenje tampona praćeno krvarenjem?
   Krvarenje je ustvari krv koja se nagomilavala u materici i na zidovima vagine. Pod dejstvom tampona nepotrebne bakterije i ostaci mrtvog tkiva se razlažu i izlaze napolje. Takvo delovanje tampona omogućava slobodnu cirkulaciju krvi u krvnim sudovima što izaziva različite reakcije.
   Zašto posle korišćenja tampona izlazi mnogo belih ugrušaka?
   Beli ugrušci su mrtve ćelije kože koji se nalaze na zidovima materice, upravo ti ugrušci su podloga za razvijanje bakterija i virusa. Tampon tako deluje da se mrtve ćelije oslobode od sluzokože. Prisustvo takvih ugrušaka je normalna pojava; operite unutrašnjost vagine toplim čajem od kamilice, nevena, kantariona.
   Zašto se posle primene 2-3 tampona mesečno, kod žena javlja bol u predelu vagine, a moguća je pojava ekcema?
   Osnovni razlog tome je povećana vlažnost unutar vagine i materice i povišena temperatura izazvana toksinima. Posle korišćenja nekoliko tampona normalizuje se razmena materije sluzokože vagine. Zaostali toksini iritiraju epitelne ćelije unutrašnjeg i spoljašnjeg dela vagine, što dovodi do neprijatne reakcije i kod nekih žena izaziva blaga krvarenja. Nastavljajući sa primenom preparata, posle vađenja tampona bol i ekcemi će proći.
   Zbog čega se posle primene tampona poremeti menstualni ciklus?
   Posle primene tampona može doći do poremećaja ciklusa jer sastav tampona čine biljke koje aktiviraju krvotok, poboljšavaju mikrocirkulaciju krvi i dolazi do regulacije statusa hormona, uspostavlja se i poboljšava funkcija materice i jajnika. Ako vam se poremetio ciklus, to je potpuno normalna pojava, vremenom će se ciklus regulisati.
   Da li postoje ograničenja za primenu tampona?
 Korišćenje tampona se ne preporučuje kod:
   - porodilja do stabilizacije ciklusa 40 dana do 2 meseca nakon porođaja.
   - lošeg zgrušavanja (koagulaciji) krvi
   - šećerne bolesti
   - veoma visokog pritiska
   - pojave anafilaktičkog šoka
   - postoperativnog perioda
   Zbog čega se kod žena pri korišćenju tampona često javlja glavobolja, bol u kičmi i nogama?
   Bol koja Vas uznemirava je posledica narušenog protoka krvi u venama, posebno u predelu  jetre i žučne kese. Pojava bola je znak da tampon ima pozitivno delovanje na vaš organizam, zahvaljujući resorbciji i delovanju biljaka koje su u njemu.
   Da li su tamponi namenjeni za preventivu ili za otklanjanje ženskih bolesti?
   Tamponi pomažu da se otklone infekcije i problemi kod ženskih bolesti, ali se koriste i preventivno da ne dođemo u takva stanja.
   Šta ako žena pogrešno popije tampon kao kapsulu sa vodom?
   U tom se slučaju ne treba mnogo brinuti, zbog toga što se tamponi sastoje od lekovitih trava, preparat nema neželjene efekte, napravljen je po tradicionalnom receptu, u toku procesa proizvodnje koristi se laserski tretman koji osvetljava svaki tampon i uništava bakterije. Bezbedni su za upotrebu.
    Već 4 godine bolujem od upale karlice. Posle primene 4-og tampona bol je nestala. Kada sam izvukla tampon postalo mi je lakše. Objasnite, zašto je to tako?
   Pri korišćenju tampona kod upale u oblasti karlice obično su prisutni bolovi u predelu stomaka. Ta reakcija je pokrenuta lekovitim delovanjem preparata. Ako su bolovi jaki to je znak da je jaka upala.
   Imam hronični vaginitis već više od 2 godine. Koja je preporučena terapija?
   Vama je potrebno da upotrebite najmanje 3 pakovanja tampona.
   Dva dana posle korišćenja tampona, on je sam izašao iz tela. Šta to može da znači?
   Postoji mogućnost da niste pravilno postavili tampon ili je nagomilan i povećan sekret izazvao da se tampon sam izbaci iz vagine.
   Da li žene sa miom materice mogu da koriste tampone?
   Tamponi su dobri kod mioma materice, odvaja se nekrotično tkivo i stimuliše rast novog tkiva. Ako se pri korišćenju tampona pojavi pojačano krvarenje tampone ne koristiti, sve dok ne prestane. Posle toga, možete opet nastaviti sa terapijom tamponima.
   Da li se može za vreme korišćenja tampona raditi rendenski pregled?
   U takvim situacijama ne koristite tampon 10 dana pre snimanja.
   Recite molim Vas da li se može koristiti tampon sa ciljem da se pripremi materica  za trudnoću?
   Naravno da se može koristiti tampon, ali samo posle završetka menstruacije.      
   Zbog čega do sada i dalje izlazi nešto nalik na tečnost . To se i pre dešavalo, ali u manjem obimu. Prošla sam već 3 ( kutije) terapije lečenja. Kada je moguće završiti sa lečenjem i koliko mi je tampona još potrebno da koristim?
   Treba ih koristiti dok se sasvim ne normalizuje stanje uz konsutaciju. Trajanje terapije je individualno u zavisnosti od problema.
   Ponekad su intervali stavljanja između tampona bili duži nego što je preporuka (razmak 10 dana). Da li u tom slučaju terapija ima efekta?
   Ukoliko Vi želite da se potpuno izlečite, obavezno sledite pravilno uputstvo, konstantno koristite tampone u intervalima ne dužim od 3 dana, inače će se bakterije opet vrlo brzo razmožavati. Na primer, Vi imate prehladu, uzmete lekove danas, a zatim za 5 ili 10 dana opet uzmete lek. Mislite li da će biti nekog efekta od takvog lečenja?
   Ja imam već godinu dana eroziju grlića materice.
   Ukoliko se u početnom stadijumu erozija ne leči, kasnije će biti još teže izlečiti je. Zbog toga, dok još imate blagu eroziju preporučujemo da koristite 1-2 tampona mesečno.
   Moja žena je imala polip materice. Polip su odstranili, ali nije došlo do poboljšanja. Sada ima krvarenje materice još više nego ranije. Mi nemamo dece, ali želimo dete.
   Želim da  Vas obradujem i da Vam kažem da tamponi veoma efikasno rešavaju problem kao što je polip materice. Za terapiju je potrebno koristiti 1-2 kutije. Pošto su Vašoj ženi odstranili polip, posle oporavka materice (2 meseca ) može se početi sa terapijom tamponima.

Srpski sertifikat

Iskustva Korisnika

"Imala sam česte upale jajnika, bolove pred ciklus koji su bili nesnosni. Iskoristila sam svih 6 tampona, osećam se sjajno, neverovatno su moćni, osećam se lakšom, bolovi su nestali,na ginekološkom pregledu od upale jajnika ni traga. Fenomenalno, preporučila bi svakoj ženi tampone Biserna princeza. "

01.01.2021. od J.Matić

"Imala sam vodenu cistu na levom jajniku. Pila sam hormonalnu terapiju 3 meseca i nije mi pomogla. Iskoristila sam 5 tampona. Na pregledu je utvrđeno da je levi jajnik zdrav i da ciste više nema."

01.01.2021. od Dragana T.

"Nisam mogla da zatrudnim 6 godina. Lekari su mi rekli da sam zdrava. Na internetu sam pronašla preparate kompanije Fohow. Počela sam da koristim Eliksir Tri dragocenosti i vaginalne higijenske tampone Guifei Bao. Delim sa vama radost – u petom mesecu trudnoće sam."

31.12.2020. od Ana, 32 godine, Mladenovac

"Koristite tampon Guifei Bao, savršeni su. Posle porođaja, imala sam gljivičnu infekciju. Nisu mi pomogle nikakve hemijske supozitorije, imala sam jak svrab i peckanje. Stavljala sam tampone i posle 4 tampona sve je nestalo. "

31.12.2020. od Irina 36 godina, Ljig

"Juna 2012 godine u matericu mi je postavljena hormonska spirala Miren, a vaporizacija cerviksa je urađena 2011 godine i 2014 godine u decembru. Prvi tampon sam stavila u oktobru 2014 godine. Posle prvog tampona izlazili su komadi bijele opne, najsličnije zadebljanoj opni uz koru jajeta. Bilo je nekoliko komada površine 3-4 cm2. Posle dva dana sam izbacila i još jednu takvu masu veličine oraha. Danima sam imala obilno lučenje sekreta. Drugi tampon sam stavila pet dana posle ciklusa. Nakon vađenja drugog tampona izvukla sam komad bele opne sa čvrstom masom koja je bojom i oblikom ličila na kuhani kesten. Jednu biljnu vaginaletu Cydoniju sam stavila u pauzi između korišćenja tampona. Za vreme nošenja trećeg tampona izlazili su komadići opne. Nastavlću i dalje da koristim tampone. Rezultati su odlični."

31.12.2020. od Svjetlana 40 godina

"Imam ranicu na grliću materice, veoma često me boli stomak. Problem nisam rešila do danas, pa sam po preporuci od prijateljice kupila tampone Biserna princeza. Posle prvog tampona, izbacila sam u vidu papirića mnogo mrtve kože, izašla je i gusta sluz. Nastavila sam da koristim tampone, uvek je ostajalo nešto na tamponima. Kupila sam još jednu kutiju i sve tampone iskoristila, dok nisam osetila da mi je dobro. Na ginekološkom pregledu nije bilo ni traga od ranice !!!"

30.12.2020. od Olivera, 49 godina, Subotica

"Tamponi Biserna princeza su moje novo otkriće. Posle svih pohvala, rešila sam da ih isprobam. Smatram sebe zdravom osobom, uzela sam jedan tampon, jer je on kao dijagnostičar. Na moje veliko razočarenje, počela sam da osećam peckanje, svrab, blage bolove. Posavetovala sam se sa konsultantom firme Feniks Zdravlje As i nastavila sam da iskoristim celu kutiju - 6 tampona. Svakome bih preporučila da kada prvi put koriste tampone iskoriste svih 6 tampona, jer se telo dubinski čisti, izvlače se svi otrovi iz tkiva. Ovo je nezamenljiv preparat da se sačuva zdravlje svake žene!"

30.12.2020. od Teodora 48 godina Niš

"Imala sam dve trudnoće. Vremenska razlika između dve trudnoće je 7 godina. Kada sam posle drugog porođaja počela da koristim tampone Biserna princeza bila sam šokirana šta sam izbacila. Deo posteljice je ostao posle trudnoće i uz pomoć tampona sam se toga rešila, zahvalna sam na ovom izuzetnom preparatu. Stalno sam imala nadutost stomaka, čudne bolove, sada je sve u redu i ciklus mi se normalizovao, koristim i dalje tampone Biserna princeza, mesečno po jedan tampon, znam da je to prava stvar, sigurna sam kada ih koristim i osećam se zdravo."

29.12.2020. od Biserka, 47 godina, Novi Sad

"Imala sam miom na materici, iskoristila sam 4 tampona, čišćenje je bilo obilno. Na ginekološkom pregledu je potvrđeno da je materica zdrava i da više nema mioma. Ja sam prezadovoljna, po savetu konsultanta firme koristiću preventivno 1 do 2 tampona mesečno radi održavanja zdravlja."

29.12.2020. od M.S

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail

Iskustva žena u korišćenju tampona

   Rezultati koji su dobijeni korišćenjem profilaktičkih tampona za žene
   Žena 28 godina – hronična upala jajnika, erozija zida materice, koristila sam 6 tampona, stanje se značajno poboljšalo. I dalje  se stanje menja na bolje.
   Žena 48 godina – zbog velike opuštenosti materice i upalnih procesa, mišići vagine i mokraćnih kanala su mi oslabili, dolazilo je do nekontrolisanog mokrenja. Posle korišćenja 2 tampona stanje se poboljšalo. Do danas nisam imala tih zdravstvenih problema. Imala sam virus herpesa. Posle korišćenja 4 tampona izvršena je kontrolna analiza – virus herpesa nije nađen. Veliki broj cista na grliću materice. Posle 10–og tampona izvršen je kontrolni pregled: grlić materice je idealan!
  Žena 52 godina, lekar – kongestija ginekološkog karaktera, endometrioza. Rezultat je dobijen nakon 2 kutije tampona.. Nemam upalni proces, obilna krvarenja su se smanjila. Nemam više periodičnih bolova. Povećala mi se seksualna aktivnost.
   Žena 55 godina – miomi, fibromiomi - koristila sam 3 tampona. Izlazilo je nešto strašno, malo sam se uplašila, ali sam nastavila lečenje, osećam se prekrasno.
   Žena 55 godina – pripremali su me za operaciju – predkancerogeno stanje. Stavila sam tampon. Veoma su me uplašili veliki bolovi, kada sam stavila tampon. Posle 3 dana izvadila sam tampon koji je obmotan glistom (crv). Sledećeg dana je izašla glava crva. I dalje su izlazile nekakve krpe.
   Žena 40 godina – čvornovati fibriomi, 9 nedelja. Koristila sam 6 tampona. Posle 1-og tampona izlazili su komadi, koji su ličili na presovan papir. Posle korišćenja sledećeg tampona desilo se isto, i bio je prisutan svrab. Treći tampon je izazvao obilno prevremeno menstrualno krvarenje, a onda sam koristila još 3 tampona. Posle 6-og tampona otišla sam kod lekara, proverila sam svi problemi su nestali i fibromiomi nisu nađeni.
   Žena 56 godina. Pre pola godine bila mi je postavljena dijagnoza – cistitis. Mokraćni kanali su se periodično punili gnojem, zidovi bešike su bili upaljeni. Bila mi je preporučena operacija. Imala sam jake bolove ispod stomaka, kičme, struka, u području oko bubrega, često mokrenje. Koristila sam 2 tampona. Bolovi su prošli, stanje se znatno poboljšalo. Uradila sam analizu urina ( pre korišćenja tampona ) u kojem je ROE bio tačno 50 jedinica, a normalan je od 6 -10 jedinica. Kontrolne analize su posle primene navedenih tampona su pokazale rezultat ROE = 15 jedinica.
   Žena 38 godina. Stavila sam tampon preventivno na 3 dana. Prve noći sam odlazila u toalet na svakih 30 minuta, krenuo je pesak iz bubrega. Posle 2-og tampona došlo je do jakog čišćenja creva, izbacivala sam fekalno kamenje. Stravičan prizor.
   Žena 25 godina – posle lečenja sa 3 tampona ostala sam trudna.
   Žena 25 godina, imam dete od 2 godine, 4 meseca nisam imala menstrualni ciklus, to mi se dešavalo i pre porođaja. Koristila sam 2 tampona. Kod upotrebe drugog tampona posle dva dana menstruacija se pojavila, izašao je crveni, debeo ugrušak krvi. Sve se normalizovalo. Hvala za prekrasan preparat.
   Žena 27 godina sa jednim bubregom. U braku sam 9 godina, imala sam upalu jajovoda, upalu jajnika, bolne menstruacije. Posle primene 2 tampona bolovi su nestali, upala se smirila. Menstruacije nije bilo.Trudna sam Ura!
   Žena 58 godina. Dijagnoza je mastitis desne i leve dojke. Posle korišćenja drugog tampona mastitis je nestao sa jedne dojke, a posle trećeg tampona i sa druge dojke.
   Devojka 29 godina. Drozd-infekcija kandidom. Koristila sam 4 tampona. Za vreme korišćenja prvog tampona pojavili su mi se hemoroidi koje nisam očekivala. Tamponi rade kao dijagnostičari. Nastavila sam sa oporavkom.
   Žena 65 godina. Dugogodišnji cistitis. Koristila sam 3 tampona. Posle prvog izašao je obilan urin tamne boje. Posle korišćenja drugog tampona nisam više imala bolove, a noću sam spavala spokojno.
   Žena 30 godina. Upala jajovoda, jaki bolovi u donjem delu leđa, bilo mi je teško da sedim od bolova. Bolovi su mi prestali posle korišćenja jednog tampona. Nastavila sam sa oporavkom.
   Žena 53 godine. Erozija grlića materice, upala jajovoda. Imala sam bolove pri polnom odnosu. Posle primene jednog tampona izašlo je nešto nalik na krpe. Posle primene drugog tampona nestali su bolovi i moj život se normalizovao.
   Žena 55 godina. Dijagnoza je prisustvo fibromioma 12 nedelja, praćeno jakim bolovima. Koristila sam 2 tampona, bolovi su se smanjili. Posle korišćenja svakog tampona izlazila je gusta sukrvica.
   Žena 90 godina. Jaka otvrdlina u jednoj dojci. Operacija zbog starosti nije predlagana. Posle primene prvog tampona grudi su postale mekše, iz bradavice je iscurila tečnost zelene boje. Nastavila je sa terapijom. Stanje se stabiliziralo.
   Žena 42 godine. Posle spontanog pobačaja 1985 godine nastala je erozija grlića materice, kolpitis (zapaljenje vagine), cistitis. Nekoliko puta sam bila na lečenju u stacionaru. Bolest je prešla u hronično stanje. Bolest je progresirala, postavljena je dijagnoza kolpitis, kandidijaza i upala desnog jajnika, dvostrana upala jajnika, cista na levom jajniku. Imala sam jake bolove u predelu desnog i levog jajnika. Svemu tome se pridružila i upala bubrega.
  Program ozdravljenja je bio sledeći:
 - Prvi mesec (3 tampona) – po jedan tampon svaki treći dan.

Rezultat: ispod želudca sa desne i leve strane, izlazili su ugrušci stare zapečene krvi i grudvice belo žućkaste boje. Primetila sam da je kao toalet papir bio zamotan oko tampona u velikoj količini. U oblasti bubrega osećala sam težinu i često sam mokrila sa neprijatnim osećanjem u bešici.

- Drugi mesec (3 tampona) – po jedan tampon svaki treći dan.

Rezultat: Naredni period lečenja je prolazio mnogo lakši, za razliku ot prvog meseca. Svemu tome se pridružilo i nekakvo kretanje u grudima, peckanje, istezanje, otok, oštar bol.

- Treći  mesec (6 tampona) – po dva tampona istovremeno svaki treći dan.

Rezultat: 7-i i 8-i tampon su izazvali veoma mnogo sluzi i oticanje stidnih usana, pojavila su se velika zrna i jako mnogo belog taloga debelog sloja sa malim flekama sivo crnih tačaka. Kada se uklonio taj film ispod toga se pojavila zdrava koža. Deveti i deseti tampon su izazvali odbacivanje tkiva samo na bolesnim delovima. Posle stavljanja 11-og i 12-og tampona noću se pojavila tečnost, kao voda koja se pojavi pri porođaju. Otišla sam kod ginekologa, rečeno mi je ciste nema, upale jajnika sa leve strane nema. To je isto potvrdio i ultrazvuk. Upalu desnog jajnika sam nastavila da lečim.

 - Četvrti mesec (6 tampona) – po dva tampona istovremeno svaki treći dan.

Rezultat: Posle primene 13-og, 14-og tampona izašla je masna žuta tečnost. Posle toga žena se osećala mnogo bolje.
 Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA     Detaljnije o preparatu >>>